LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (108)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Mda... si mie mi-a cam cazut fata la pretul iepurasului... Rianna l-a primit anul trecut la cateva zile dupa ce s-a nascut si de-atunci e tot cu el. E atat de atasata de el incat am vrut sa-i mai cumpar unul in caz ca-l pierdem pe asta... dar si pe ebay e scump!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Ina sunt alaturi de tine...si sa-ti dea Domnul puterea sa treci peste acest tragic eveniment din viata ta. Te si sa sti ca ne rugam in continuare pt sufletelul fluturasului mic si...mai ales pt tine si familia ta.

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

SA NE TRAIASCA STEFANEII, SA FIE SANATOSI SI SA AIBA NOROC!

de la Ilincutza pentru pretendentul ei, Stefanel, sa insanatoseasca rapid si sa fie cuminte, ca chiti nu a fost, chiar de dimineata s-a ales cu o vanataie sub ochi. I-am dat cu troxevasin, sa vedem ce se intampla ca dupa-amiazamergem la o petrecere.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Si acum uraturile de rigoare:"La multi ani" tuturor Stefanilor si Stefanelor si derivatelor, precum si odraslei mele mucioase!!!

Am avut o noapte albicioasa, in care copilul a urlat de nas infundat. Asa ca cu tot cu karvolul de pe perna...care e cam vax...pe la 1.00 incercam sa potolim copilul. Acuma regret ca nu mi-am luat batista bebeului dar...daca voi gasi aici in BV o voi lua categoric. Pana la urma am reusit sa il potolim cu Vaporgel dat pe sinusuri, obrajori si piept...si cu picaturi Vibrocil si a dormit pana dim. pe la 8.30. Eu insa m-am trezit din ora in ora si...i-am mai dat cu vaporgel pt ca sa poate respira mai bine.

In alta ordine de idei...este destul de vioi...si azi ii vom reteza motul frumos, in familie!!!

Gata ca ma duc ca s-a kkat sarbatoritul si..."putie,putie".

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hello

Multumesc ptr raspunsurile ref la Nestle si constipatie, la noi din pacate treaba cu perele si piersicile vad ca n-a tinut, ii dau zilnic si tot degeaba, cica ar avea cam multe grasimi laptele si din cauza asta se constipa...mi-a mai ramas varianta recomandata de ELA, si anume sa-i pun mai putin o masura de lapte, adica sa-l fac mai diluat...sa vedem daca merge...daca nu..schimbam cu altceva, probabil cu Milumil 3

Feli felicitari ptr Ilincutza!!!!!!

Roxi am vazut pozele cu Alexia...super...mi-a placut ca sta singura in masinute..a mea nu sta, s-o pici cu ceara.

Of, ce dor imi e de intalnelile cu toata lumea, va inchipuiti la primavara ce nebunie o sa fie...pana acuma stateau pe patura,in carut, acu..sa vezi jogging

Catutza io ti-as recomanda varianta pe motorina, e mult mai economicoasa, insa depinde si ce pretentii are Mihai..daca vrea sa "alerge" cu ea..atunci trebe' musai benzina.

Dordia sanatate Stefanelului inca motzat, si multi pupici de la noi!!!

LA MULTI ANI CELOR CARE ISI ANIVERSEAZA AZI ZIUA DE NUME, SA FITI SANATOSI, VOIOSI, VOINICI!!!!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Ina , suntem alaturi de tine!

pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Multumim de urari, la spunem si noi LA MULTI ANI "tizilor" nostri de pe forum .

Madau iti dau o idee, care la noi a mers pe caz de constipatie. Este siropul Lass Baby, se gaseste la helpnet. Poate baga si Silviuk o parere profi, este din aceiasi gama cu CalmaBaby, ImunoBaby, deci pe baza de plante. Dar Stefanelul meu s-a kk-risit imediat dupa administrare. Succes!

Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Tania io as incerca si cu Lass baby dar nu stiu daca e o solutie, ma refer pe termen lung...ea oricum e predispusa la constipare...ma gandesc ca daca pastram laptele, constipatia se va mentine si ea...nu stiu, poate isi mai dau si fetele cu parerea..FETELOR CE ATI FACE IN LOCUL MEU?????

Silviaaaaa pe unde umbli cand are omul nevoie de tine???

pozici la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

LA MULTI ANI STEFAN SI STEFANIA!!!!Sa fiti sanatosi, norocosi, fericiti si iubiti!!!!

Ina, suntem alaturi de tine in aceste momente grele!!!!!

Feli, felicitari Ilincutei!
Sanatate multa, multa tuturor!!!
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

MADA-ref la constipatie,am v acum cu pediatra si cu dr la care am fost ca drai de la alexandrescu

2 pareri identice ca sfaturi

-intre mese suc de -porto,madarina si kiwi(f bine copt),dar nu dupa ora 18
-ceai de musetel
-daca in 2 zile nu se regleaza atunci:combinam nestle cu milli 1,8%(parca asta e cel mai slab)-fiert in prealabil-si jumate milli jumate nestle in bibe,(asta mi-a zis si prietena mea ca i-a dat pana la urma si a fost k)

au mai spus ca sa incerc asa,sa nu schimb inca laptele pe milu3 ,pt ca este mai bun nestle,si ca se asteptau sa se intample asta pt ca trecerea a fost de la un alt lapte decat nan-ul si compozitia este mult diferita

sa avem succes

aaaa si joy are aceeasi probl cu vladut

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput