LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (108)
Raspunsuri - Pagina 29
migabo spune:
La multi ani Stefaniilor si Stefanilor mici si mari, multa sanatate si numai bucurii! 

Chiar daca este ziua ei, am decis sa incep de azi program de reeducare in ceea ce priveste somnul Biancai. Daca pana acum adormea numai la san sau leganata in brate, astazi am lasa-o singura in patut, treaza. A plans de mi se sfasia inima. M-am dus la ea dupa zece minute, am linistit-o, i-am dat putina apa si am lasat-o din nou in patut.
A plans din nou si dupa vreo douazeci de minute am cedat.
Am linistit-o si am pus-o la san. Dupa putin timp a adormit. Cand se trezeste vreau sa iesim afara. Sa profitam de razele soarelui macar jumatate de ora.
Iar dupa masa intentionez sa aplic din nou metoda de dormit singura in patut. Sper sa reusim in cele 3 zile cat suntem impreuna numai noi doua peste zi.
La voi cum a fost? A durat mai mult de 3 zile pana ati reusit sa-i convingeti sa doarma singurei? Ce metode ati folosit?
bianca_mo spune:
LA MULTI ANI, STEFAN SI STEFANIA! MAMICILOR de Stefanei si Stefanii, sa va bucurati de ei!

INA , imi pare foarte rau!
sanatate multa celor bolnaviori si numai bine tuturor!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
cristinamh spune:
uram si noi LA MULTI ANI! tuturor stefaneilor si stefanitelor.
si
, astazi de ziua lor!
maine speram sa facem si noi vaccinul, dar iris a inceput sa dea semne de muci... lui andrei ii curg de sambata, asa ca mi-e teama ca iar amanam... doctorul nostru e si in concediu, nu stiu la cine nimerim cu consultatia...
in schimb iris n-are nici o treaba. in curand o s-o ia la fuga, nu se mai uita pe unde calca, se impierdica non-stop.
ieri a fost prima data cand am simtit ca pot comunica cu ea. am rugat-o sa mi-l aduca pe bebe (papusa ei) din carut, fara sa fac nici un gest ajutator... si mi l=a adus! declar deci sus si tare, io am acasa una bucata copilas, nu mai am bebelus.
dar... ramane bebelus peste noapte. adoarme singura la ea in patut, dupa un iaurt seara si ce mai suge de la mine... pe la 3, se trezeste sa manance. si apoi pana dimineata o tine intr-o lalaiala continua, ca vrea sa doarma la san. nu stiu cum o s-o dezvat, ca aseara in doua randuri a adormit la loc dupa nitel plans... dar alte 3 incercari s-au soldat cu esec.
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
ela27oana spune:
la noi este eruptie de dinti,avem 6 intr-o sapt au dat 3 sus
eu zic ca asa va fii la toti fara durere si febra si maraieli
a-ti auzit,e iarna intoata regula -22 grade celsius la intorsura buzaullui ,brrrrrrrrrrrrrrr
Ela si Oana-Daria
migabo spune:
Of Cristinamh, poate mai cresc si ele si reusim sa le facem un program de somn echilibrat. Sa speram!
Inteleg ca si tu o alaptezi inca pe Iris. Eu as vrea sa o intarc pe Bianca pentru ca nu mai am lapte si vreau sa o obisnuiesc cu obiceiul de a se culca singura. Majoritatea prietenelor mi-au spus ca e cam tarziu acum sa se obisnuiasca cu acest obicei, ca ar fi fost mai indicat pe la 6-7 luni sa incep. Dar atunci inca o alaptam.
As vrea acum in mini-concediul de sarbatori sa o obisnuiesc cu acest obicei.

Pupici la toate mamicile si la toti copilasii. Sarbatori fericite!
Madutza10 spune:
LA MULTI ANI STEFANICILOR NOSTRI!!!
Dam si noi raportu' ca asa-i dragutz:))avem inca baiat bolnav dar e pe sfirsit ,luam antibiotic de 6 zile ,are inca muci si tuseste ,maine ne vede pediatra nostra ,abia astept sa vad ce zice!
Am avut un Craciun super frumos ,invitati ,petrecere ,a iesit bine ,apoi seara am mers la nasi si am dus baiatu' la socrii ,a continuat si acolo distractia ..
Punem poze cu Mosu' pitic un pic mai tirziu!!!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE MOT
ioana_77 spune:
ho ho hooo si de la noi
La Multi Ani sarbatoritilor de azi!
Io-s cu 5 kg mai grea (nu m-am cantarit, dar asa ma simt), mi-e greata de mancare, sa nu mai vad in fata ochilor, cine o mai fi inventat sarbatorile astea porcoase, of, of. Zici ca te abtii sa nu mananci mult, dar poti? Io nu![]()
Vazut poze frumoase cu fetele de peste ocean, sa ne traiasca, frumoasele si cochetele!
A fost si la noi Mosu', mami se joaca cu mult interes cu jucariile aduse
Carutul, o chestie de impins, na, daca fata inca nu merge songurica, le foloseste mami in scop didactic.
Madau, daca Miru face la 2 zile e ok, adica las-o macar o zi sa vezi cum e, poate nu-i nevoie de bagata siropuri. SI Maria face cam la doua zile, dar ea obligatoriu bea sucul de o portocala pe zi. SI ea bea Nestle junior. Plus ca eu o pun pe olita cand vad ca incepe sa dea semne kkcioase.
Sanatate multa la bb bolnaviori. EU ma bucur ca Maria mea deocamdata e ok, adica am fost si eu si tati raciti cam rau de Craciun si ea nu a patit nimic, cu toate ca am stat nas in nas toata ziulica.
ma duc sa vad si pozele mariei alexia
Ioana si Maria (29.11.2005)
Poze 12 luni
poze
Poze 1 an
joy04 spune:
neata neata fetele.
sarumana de urarea de la multi ani, urez si eu CRISTINELOR SI CRISTILOR LA MULTI ANI si viata lunga.
LA MULTI ANI STEFANELOR SI STEFANEILOR sa fiti sanatosi si bucurosi.
Joy si
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut
Madutza10 spune:
Gata ,am pus pozele de la Craciun!!!
Ma duc la pitic ,revin mai tirziu!!!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
CRACIUN 2006
crissy77 spune:
Mos Craciun, asa mai uituc cum este el (deh, ce sa-i faci? Batranetile...) a lasat la noi sub brad cateva cantecele BE ca sa le impartim cu toti copiii, caci a aflat el ca ei au fost tare cuminti anul acesta. Le gasiti in contul comun. Sunt 23 de fisiere, deci operatiunea de trimitere o sa dureze ceva vreme.
Cristina & Elise-Stefania