LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (108)
Raspunsuri - Pagina 27
danida77 spune:
Taniuta ai exprimat perfect ceea ce cred ca am simtit si simtim cu toate. Si eu sunt topita dupa Nicholas.
Xandra tickerul cu varsta lui Vladut nu'sh ce are cre'ca trebuie actualizat.(si eu ar trebui sa-l reinoiesc pe-al lui Nico). :)
catutza spune:
Buna!
Felicia , super site!!! Dar am vb cu Mihai si totusi nu ne trebuie noua break, asa ca ramane logan. Sa vedem acum cand... si de care :benzina sau motorina.
De Ina , nu stie nimeni nimic?
Fug sa termin supa fetei ca maine iar plecam si nu am timp sa-i fac nimic de mancare asa ca o fac din seara asta. Revin.

Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2
meems spune:
quote:
Originally posted by felicia74
Noki sa inteleg ca, la drumul de intoarcere acasa, Sarah vine in urma Loganului pe tricicleta, nu?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Anda, nu intri draga sa pui poze cu rochia ta maro?
Ina869 spune:
Dragele mele,
Multumesc pentru mesaje, pm-uri, pentru incurajari si suport.
Povestea mea s-a terminat trist. Am postat-o la Odisee.
Va pup si va iubesc,
ina
catutza spune:
Ina , suntem alaturi de tine , fie ca Bunul Dumnezeu sa-ti dea putere sa treci peste aceasta grea incercare.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2
meems spune:
Ina draga, rugaciunile mele se indreapta spre cer pentru linistea voastra sufleteasca si puterea de a merge mai departe 
Bic spune:
Sal'tare.
Of, nu am mai apucat sa intru pe forum sa-i urez lui Simoane, Siomane si lu' mama lui minunata! Va pupez acum si va urez La Multi Ani!
Meems, ce misto ca ati fost cu colindu'. Pe la romani? Sint asa multi la voi in zona? Ati fost mai multi. Ima da eroare la poze si nu ma pot uita.
Am scapat de febra, dar cred ca tot o mai doare ceva, ca vad ca plinge prin somn. Apoi am intrebat-o daca o doare ceva si mi-a aratat semnul de "ma doare" si mi-a aratat nasul. Sa vedem miine ce-o fi.
Altfel, puteti sa ma felicitati pentru prima zi aproape intrega departe de fii-mea. Am plecat de la 10.30 la 7. 30 p.m. si am lasat-o cu ta-su! A fost o placere pentru amintrei. Inca nu am primit raportul complet, dar copilu' si ta-su pareau sa fie fericiti cind m-am intors acasa, asa ca trebuie ca s-au descurcat.
Pupici.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
Bic spune:
oops.
La Multi Ani cu multa sanatate si bucurii Cristinelor si Cristineilor.
Si pentru miine Stefaneilor!
Si o alta chestie: ce misto cala virsta asta inca ii putem multumi pe pitici cu cadouri de doi lei. Smaranda a primit un telefon de jucarie care imita telefonul mobil si o minge si a fost super fericita!
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
meems spune:
Bic, da, am fost cu colinda la romani. Sunt ceva pe-aici prin zona, noi mergem in fiecare an de cand am venit eu in America. Suntem un grup de vreo 20 care ne organizam an de an si mergem. Acu' suntem ceva mai multi, ca toti vin cu plozii. Uite aici toate pozele noastre de la Craciun - sper sa mearga link-ul.
Sanatate in continuare Smarandei tale cea isteata 
Bic spune:
aaaa, pai de ce n-ai spus asa, meems? Ca mie tare imi lipsesc colindele. Sa stii ca la anu' venim si noi. Si nu cu mina goala, eu stiu niste colinde deosebite, nu multa lume le stie. Mi-ar placea sa le dau mai departe.
Ah si inca ceva, vad ca Rianna are iepurasul ala cu urechi lungi. Noi tocmai la-m vazut intr-un magazin pe aici dar mi-au cazut dintii cind am vazut cit costa!
Smaranda, 3.11.2005
alaptati!