INSEMINARE (6)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

MONILAND poti sa detaliezi putin?
AVALON multumesc mult. i-am spus sotului ce mi-ai scris si-a zis sa vorbesc cu doctorul si sa-l intreb daca lucreaza si la un spital, unde se prepara si sperma, sa nu ma plimb degeaba. daca nu, suntem hotarati sa gasim un specialist in infertilitate.
va pup pe toate. multumesc mult de raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

didi-anda, nu ezita sa renunti la un dr. care nu-ti mai satisface nevoile. Schimba-l si obtine ceea ce vrei. E cu adevarat nevoie de medic specialist in infertilitate. Orice dr. ginecolog stie sa trateze o femeie caci asta e meseria lor, dar nu orice dr. ginecolog gaseste solutia prin care o femeie cu probleme ramane .
Mult succes si sa auzim vesti bune.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

MONILAND . multumesc mult.
problema este ca doar ce-am " aterizat" la dr-ul asta.m-am bucurat ca vorbeste romaneste< eu sunt in israel>. am mai fost la doctori si din cauza ca n-am fost multumita, am renuntat sa mai merg. de o luna am hotarat sa mergem iar la dr, pt ca bebele se lasa asteptat si-asa am ajuns la dr asta. mi-i se pare prea devreme sa-l las si sa mergem la altul, dar sunt hotarata ca nu vreau sa sufar si mai mult, in cazul unor esecuri, din cauza doctorului. vreau sa am incredere deplina in doctor si sa nu merg cu inima stransa <asa cum sunt acum>.
am hotarat cu sotul ca vom merge sa vorbim cu el, daca lucreaza si in spitale unde se fac preparari de sperma, daca nu, vom cauta un specialist.sper ca pana la urma sa fie bine. in cazul in care vom face ceva, va voi spune, cu siguranta.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Catty normal ca vreau sa ma intalnesc cu tine saptamana viitoare, numai ca trebuie sa vorbim maine dupa ce ne programam, sa vedem daca suntem in aceeasi zi.
Eu acum m-am intors de la munte, asa ca nu am avut timp sa va citesc.
danotino

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna seara fetelor!
nici eu n-am prea scris, decat asa putin...
micky, eu cred ca am facut o greseala , puteam sa ma programez din prima zi de CM, pt ca prietenna mea a sunat pe 4 ian si i-a raspuns cineva. daca maine imi zice ca e prea tarziu pt programare. am inceput sa iau si stimularea din ziua 2... ar trebui sa ma programeze luni ziua 12, adica pe 15 ian, caci mai devreme nu se poate pt eco si chiar IA. nu stiu ...abia astept sa sun maine. in ce zi esti maine? cum a fost la munte?
catty, pe unde esti?
ioana sper sa faci un test maine si sa fie II
brunetaeta, sa stii ca s-a gandit la asta chiar si sotul meu...la incurcatul borcanelor, ir o prietena zicea ca se uita la copii pe strada si se gandeste daca seamana vreunul cu sotul ei :)) -bineanteles e gluma, dar gluma , gluma...
va pup si va doresc o seara minunata.


danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Eu azi sunt ziua 1. Si trebuie sa sun la Giulesti pentru programarea la eco pentru inseminare. Stie cineva intre ce ore trebuie sa sun la madam Geta pentru programare la eco? Nu mai stiu sigut daca intre 12 si 13 sau intre 13 si 14.

Va pe toate!

De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Neata fetelor, ati fost fffffffff harnicute zilele astea. Eu in week-end nu pot sa intru pt ca sotul este f ocupat si nu am loc la laptop.
MYCHY, eu nu am nevoie de programare. Imi sun dr si rezolva el. Am o situatie speciala, inclusiv la costurile consultatiilor. Iti dau un PM cu nr, meu de telefon.
MARRINA, nu stiu cum se face IA la Giulesti pt ca eu fac la cabinet particular.
DIDI, parerea mea, ca si a fetelor, este sa faci IA in acelasi loc unde se prepara si sperma. Slalomul prin oras este contracronometru si luptatorii pot sa nu supravietuiasca.
DANYALO, SHERIZA, ma bucur ca v-ati simtit asa de bine la intalnirea de sambata.
BRUNETAETA, de asta fac eu IA la particular, sa nu ma trezesc atunci cand nasc ca bb e mai negru decat sotul. Hehehe.
Pupici tuturor si o saptamana excelenta va doresc.


catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

buna dimineata fetele, sa aveti o zi buna.
danotino nu este tarziu sa suni azi, ca majoritatea au fost in concedii, totul este sa incerci acum.
Maine sunt Z9.
La munte a fost super, multa zapada si am stat cu bebele surorii mele.
marrina imi pare rau pentru Z1. Eu stiu ca poti sa te programezi dupa 12.30. Multa bafta.
Catty, brunetaeta, ali, aurel_cris

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

catty, bine ai revenit! nu vb cu mine?
micky, o sa sun dupa ora 14. sunt cam incurcata pentru ca zilele 10, 11 cad sambata si duminica. eu cred ca ziua 12 nu e prea tarziu, nu?sa vedem ce zice d-ra ani.
marina

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

danotino eu am sunat acum, mi-a raspuns altcineva, dar m-a trecut pe data de 10 miercuri pentru monitorizare. Mi-a spus ca nu sunt locuri, dar ma trece totusi si ma suna daca a ramas asa. Nu stiu daca la tine este tarziu sa te programezi in Z12, dar mie mi-a spus sa nu vin mai tarziu de Z11.
Multa bafta.

Micky

Mergi la inceput