Clinica de fertilitate Montreal

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iumosa spune:

Ioana: Deocamndata nu am fost la nici o clinica, doar adun informatii, ca sa vad cum sa procedez din ianuarie. Daca mai aflu ceva, iti spun.

Ugaena: Multumim ca ne-ai spus si despre experienta ta cu OVO. Te-as ruga sa-mi spui ce analize a trebuit sa platesti si daca a fost vreo analiza (sau consultatie) gratuita. Ai platit analizele de sange, ecografiile etc.?
In alta ordine de idei, vrei sa te muti? In alt apartament sau in alt oras? Noi suntem de 2 ani si un pic aici si putem sa te ajutam cu ce informatii am aflat si noi pana acum, dar da-mi mai multe detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ugaena spune:

Iumosa,
Eu am avut recomandare de la ginecologul meu pentru clinica OVO, iar cand am avut prima consultatie acolo aveam deja rezultatele la o spermograma recenta, eu la o HSG si analize de secretie facute de ginecolog inainte. La OVO consultatiile cu medicii specialisti nu se platesc, sunt acoperite de cardul maladie. Oricum cei de la OVO o sa va dea o lista cu toate analizele de care au nevoie pentru a identifica cauza infertilitatii. Analize se fac si in lab. lor dar se platesc, in cazul in care aveti asigurare suplimentara-unul din soti, se deconteaza- depinde de planul asigurarii( sotul meu are la Great-West si am avut acoperire).
Noi ne-am facut analizele de sange la St. Mary's ( exclusiv cele genetice si cariotipul) si la Juif-Hospital, fara sa platim. La OVO am platit doar o ecografie pentru Z.3 (100 $ - insa a fost acoperita de asigurarea sotului).
Chiar daca v-ati hotarat sa incepeti demersurile in ianuarie eu te sfatuiesc sa te inarmezi cu multa rabdare, pentru ca e un proces de durata cu foarte multe implicatii, eu spun asta din proprie experienta.
In legatura cu locatia, ma refeream la cea care aparea la profil ( figuram cu adresa din RO), insa intre timp m-am desteptat.
Ah, era sa uit: la spitalul Juif mi-am facut si analize de secretie: Chlamidia, Gonoree, Papanicolau, fara de care nu poti sa faci inseminare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

ioana, vezi ugaena merge tot la clinica ce mi-a recomandat-o colega mea de servici! ugaena nu inteleg ce vrei sa schimbi la locatie, ca esti trecuta Montreal, e bine sau nu, te pot ajuta!?

Flavia +15, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanazah spune:

Multumesc ugaena pentru ca mi-ai scris si mi-ai spus unde mergi tu, o sa tin cont. As vrea sa te intreb daca analizele facute in alta parte sunt valabile aici la ovo pentru ca am vazut ca tu ai facut analize si in alta parte.
Multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ugaena spune:

Pepsi, multumesc de ajutorul oferit, insa am remediat problema, ( cand am postat prima data am aparut cu adresa din RO, respectiv numele orasului de origine si nu prea pricepeam cum se schimba locatia). Pana la urma m-am descurcat.
Fetelor, daca pot sa va mai ajut cu ceva, dati-mi de veste.
Deocamdata sa ne bucuram de sarbatori si sa ne incarcam bateriile ca e nevoie de energie pe-aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanazah spune:

Sarbatori fericite va doresc tuturor. Sa incercam sa ne bucuram de sarbatorile care vin impreuna cu cei dragi si sa avem mai multa speranta pentru anul viitor.
Va pup pe toate
ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ugaena spune:

Ioana, n-are importanta unde faci analizele, insa asigura-te ca vor fi trimise la OVO! Nu de alta, dar eu cand am fost la Juif si au completat fisa de analize, in dreptul numelui dr. au consultat o lista de medici ( pentru ca mai multi se chemau Hemmings , si nu toti erau ginecologi la OVO :)
Sarbatori linistite si imbucuratoare va doresc tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Am inteles din mesajele voastre ca,costul analizelor este suportat de asigurare?

Dar costul tratamentului hormonal cum e?Este inclus in pretul FIV?Eu in RO am facut trat cu humegon(menogon)si am avut 14 embrioni din care a rezultat un bebe...doar unul ca in RO se puneau 6-7 in vremea aceea.

Va doresc Craciun Fericit!Mult succes la FIV-ul care urmeaza sa-l faceti!

Am vazut ca pt FIV+ICSI ajunge la 6000 $.


Gabi si domnisoara Moni 5 ani si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

Sarbatori fericite fetelor, si sa dea Domnu sa aveti intr-o zi bebeii mult doriti!

Flavia +16, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanazah spune:

Sarbatori fericite si LA MULTI ANI!
Sa speram ca in anul 2007 o sa avem copiii mult doriti.
AN NOU FERICIT!!!!

Mergi la inceput