Piticodromul de sept - oct 2005 (158)
Raspunsuri - Pagina 26
mary ilie spune:
GABI, ma bucur de rezultatele bune ! imi inchipui ce o fi la voi in casa cand se joaca piticii, ca vad ce e la mine doar cu unul ![]()
andrei acum e ocupat, a scos tati tv-ul din cutie, si a intrat andrei, si e foarte preocupat sa inchida si sa deschida cutia![]()
MIMSI eu vreau sa mentionez reteta Ruxandrei de budinca cu mere si branza, foarte bunaa![]()
Mary si
Andrei(29.09.2005)
poze
gabiarama spune:
Tonnia , intre ei e o diferenta de 1 an si 8 luni .L-a primit destul de binisor , doar ca in prima zi cind am venit acasa a facut o scena de gelozie .L-am culcat pe Mihnea la prinz , iar in timpul asta sotul meu a plecat la Metro .Cind s-a trezit eu eram cu Tudu in brate , il alaptam , iar cel mare a inceput sa plinga pt ca voia la mine in brate , nu la bunici .Tragea de cel mic si imi arata sa il pun in patut .Atunci sa vezi ce bocete am tras si eu si el 
Apoi s-a obisnuit cu prezenta celui mic in casa , imi atragea atentia cind se trezea , cind plingea .Ei bine, mai voia si el sa stea in patut linga Tudu , voia sa il tina si el in brate .De cind a crescut cel mic si ii fura jucariile e mai tragic ![]()
GABI
16+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
mimsi spune:
quote:
Originally posted by mary ilie
[MIMSI eu vreau sa mentionez reteta Ruxandrei de budinca cu mere si branza, foarte bunaa
Mary siAndrei(29.09.2005)
poze
Daca n-o mentionezi cu tot cu reteta, degeaba!
Mimsi si
Alexia(10.09.2005)
kristinutza spune:
cristina, f frumoase pozele de la serbare. si intr-adevar, chiar nu-mi vine sa cred ce bine arati cu 2 copii la activ!
frumusel si andrei cu moshu.
mey, sa facem album cu moshii si copiii!
dana, moama, ce dimensiuni! sigur al tau e de o varsta cu ai nostri? sau cu al meu? ![]()
gabi, felicitari pt rezultate. si pt condus! si pt baieti
.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
BiuMil spune:
Gabi, felicitari!
am facut si noi bradul in seara asta. dupa o zi de cautari prin piete, 2 brico si un carrefour, a luat sotul unul de la decoflora, cu ghiveci, ca sa il plantam la munte, 60 lei. nu e mare dar e indesat! sa vedem ce oki face Milan de dimineata!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
Gavrilia spune:
Buna ![]()
Nu am mai scris de multa vreme, insa va citesc mai mereu...vreau sa felicit fetele care asteapta bb2, sa va dea Dumnezeu sanatate si multaaa rabdare (caci eu am mare nevoie
). Casian e baiat mare, de cateva zile a descoperit mersul cu spatele si se pare ca ii place foarte mult, vorbeste mult pe limba lui si sunt cateva cuvintele pe care le si intelegem (eu personal, dar si alte persoane, nu zic ca are 1 an si aproape 3 luni, toti ma intreaba daca deja are 2 ani
). Si eu inca mai alaptez la cerere, desi de multe ori mi-am propus sa-l intarc. Nnoaptea se trezeste destul de des, insa seara ii mai dau completare lapte de vaca (el avea probleme cu cacutza,insa de cand ii dau lapte de vaca s-a reglat) cam 100 ml, insa tot cu titi in gurita adoarme, se pare ca ea triumfa
.
Probabil ca in ajun o sa facem si noi bradutul...caci pana atunci mai avem destule de facut, mai ales curatenia (mami face curat si puiul da ketceap pe jos
). Orice fac eu tre sa faca si el...asa ca de multe ori tre sa fac din nou dupa el. Dintisori nu avem decat 2, cine stie poate vor iesi si altii in scurta vreme...oricum se descurca destul de bine cu mancarea deoarece eu nu i-o pasez deloc, atat cat se poate cu furculita, restul...![]()
Cam atat despre noi, caci v-am plictisit deja...Am o rugaminte, daca se poate, puteti sa-mi dati si mie adresa si parola (de la adresa comuna)caci as vrea sa mai citesc si eu cateva retete si mai ales am citit ca aveti cateva carti de psihologie pe care mi-ar placea sa ma uit. Daca se poate, multumesc
.
Daca numai apuc sa intru, deoarece nu am cu cine sa las copilashul, va urez un Craciun Fericit, plin de bucurii alaturi de familiile voastre!
diana_n spune:
Va multumesc frumos ca v-ati uitat la poze, sunteti dragute ca de obicei. Ma scuzati ca nu raspund personal, mi-au zburat toate din minte de cand am aflat ca sora sotului meu e insarcinata si va fi mamica de august 2007.
Ioana, Anya, Jadi, Anto, Gabi, Valen am intrat putin la forumul vostru ca sa-i dau link-ul si s-o pun sa vi se alature, apoi am citit cateva pagini de acolo. Ce atmosfera frumoasa e ! Bravo, sunt convinsa ca e si "coditza" voastra bagata
. Am citit doar 3 pagini, dar se vedea clar cum Ioana si Jadi ridicau moralul ![]()
Scuze ca revin, explicatia ca Petrut e blond e ca mama mea si bunicul dupa mama sunt blonzi cu ochi albastri. Nu stiu daca ramane asa, am citit ca in final culoarea e data de culoarea sprancenelor, deci va fi saten foarte deschis.
Diana si Petrut (3 oct 2005)
alexuta2005 spune:
Buna fetelor!
Vorbeati despre culoarea parului?
Pai Alexia s-a nascut negruta rau.Adica parul negru si tenul inchis.Taica-so cred ca s-a rugat mult sa i se mai deschida un pic macar tenul.El e saten(a fost blons) cu ten deschis si ochi albastrii.
Eu speram ca Alexia sa fie bruneta cu ochi albastrii.Octav o vroia blonda numai ca Alexiei putin ii pasa de ce vrem noi ea e satena dar ochi au o culuare interesanta: nu-s nici caprui nici verzi e o combinatie, nici nu stiu sa o definesc.Asta asa ca sa ne deruteze pe toti. Ca unu zice ca-s gri inchis, altul ca-s verzi altul ca-s caprui.
b_irina_c spune:
'neata,
Gavrilia ti-am trimis mail.
Noi am fost asera la nasii lui Vlad, unde a mai fost o familie cu 2 baietei. Am impodobit bradul si apoi a venit Mosul. Vladut i-a zis ca-l chema 'Ag', dar cand l-a intrebat MC daca a fost cuminet a raspuns in barba 'mmmmm'. Deci baiatul meu e sincer
. L-a studiat bine pe mos, s-a uitat curios la cadouri, dar n-a vrut sa seta in brate la mos sa-l pozam. A primit o saniuta pe care se urca singurel si face 'uu-uu' cu intonatie (adica iu-hu). POze n-am apucat sa pun, o sa incerc diseara.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Antoanela23 spune:
Buna dimineata frumoaselor,
Va invit la o cafea cu muuult lapte
.
Pe la noi nimic special de raportat.
Mi-a venit familia (sora si cumnatul) in vizita si uneori e un pic mai agitatie decat mi-as dori, dar e ok, ne descurcam.
Bine ca maine e ultima zi lucratoare inainte de concediu.
Eu nu am cumparat nici un cadou de Craciun pt nimeni, sper sa rezolv sambata.
Va urez o zi buna si spor la pregatiri si vacanta placuta,
Anto si
Victor (8 octombrie 2005)