Piticodromul de sept - oct 2005 (158)
Raspunsuri - Pagina 25
jadi spune:
Eu nici nu indraznesc sa sper la 14 kile dar am un feeling ca Vladut al meu va avea 90 de cm la varsta lui Alberto ca deja ultima data avea 86! De asemenea sper ca peste 2 luni sa aiba 11 kile
.
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
gabiarama spune:
Dana si Ina , sarbatori fericite si voua !
In cele din urma am ajuns in posesia rezultatului final unde spune ca toti cromozomii sunt normali si ca sexul e tot XY .Apropo , primul lucru pe care l-a intrebat sotul cind a aflat ca am rezultatul a fost :"E tot baiat ?" He,he , el mai spera cred intr-o minune ![]()
Azi m-a apucat si pe mine cheful de facut prajituri si nu stiu cine m-a pus sa fac nuci umplute .Mi-a luat citeva ore bune sa fac cojile si miine abia le voi umple , ca pina la Craciun sa aiba timp sa se moaie
Mi-au iesit cam crocante , si nu stiu daca e normal sa fie asa ![]()
Referitor la trafic , imi imaginez cum e in Bucuresti , daca in Iasi acum e insuportabil .In fiecare zi trebuie sa ies cu masina pe strada numai la ore de virf si circul vreo 2 ore jumate , chiar trei .De miine insa nu se mai duc muncitorii la casa asa ca scap usor doar cu un drum de 5 min pina la gradi si inca 5 pina acasa ![]()
Nu-mi vine sa cred insa cit de mult curaj am prins si ce tupeu am acum
.Si nu am decit 4 luni de cind conduc efectiv .
GABI
16+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
alinam spune:
Jadi raspuns gresit heheheheh!
Irina bati carnea de snitele, dai cu sare (daca vrei) si apoi faci un maglavais cu ou batut cu faina, eu am pus si ceva ierburi uscate, sau dai snitelul prin ou, apoi prin pesmet si il pui in cuptor pe tava pe care ai pus hartie de copt, fok mik pana se rumenesc...ca sa fie mai moi cand sunt gata le scoti din cuptor fierbinti si le pui intr-un vas cu capac, eu am pus in jena si se aburesc si ies mai moi, m-am desteptata si eu dupa hehehe.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
jadi spune:
am inteles toata reteta, dar ce e aia hartie de copt? nu ca m-as apuca sa gatesc dar tare sunt curioasa!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
jadi spune:
Ce pofta de snitele mi-ati facut dar fara ierburi de alea!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
jadi spune:
Da sa stiti ca si eu stiu sa fac chec si crema de zahar ars fara reteta si uneori si ciorba. Dar nu prea incerc, daca nu imi iese?
.
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
mimsi spune:
Salutare!
Azi am facut turul orasului cu RATB. Suuuuuper

Am plecat cu listutza, m-am intors acasa cu multe bife pe aceeasi listutza. N-am ajuns la Casa Retro ca m-a luminat Kid cu expozitia de cadouri de la Dalles unde avea stand mare...Casa Retro. Au zis ca oricum nu gasesc mai multe in magazin asa ca n-am mai batut drumul pana acolo. Am luat prostioare. Marionete au si de-alea cu ate si din celelalte in care bagi mana ca intr-o manusa. Aveau si un teatru de papusi dar micutz tare (asta era ultimul pitic de cadou pt fetitza nasilor care are aproape 4 ani si a descoperit cum e sa mergi la teatru) Asta e, ce vreau eu nu s-a inventat!
Alinam -super ideea de snitele, mi-aduc aminte ca eu mai faceam demult o varianta de ciocanele picante date prin iaurt, apoi un amestec de condimente, boia si pesmet si dupa aia la cuptor (sigur nu puneam ou). Nu ieseau tari si asta cred ca se datora iaurtului care e mai dens si tine umezeala mai bine.
Habar n-am ce s-a inteles din ce-am zis. Cred ca data viitoare voi face si eu ceva intre reteta ta si a mea. Oricum singurul meu stres ref la snitele era ca-i dadeam copilei prajeala.
PROPUNERE
Hai retetele bune si incercate (pateul lui Kid, snitelele Alinei - nu dati cu pietre ca sigur am sarit multe retete, eu am exemplificat din aduceri aminte) sa le trecem la inceput de capitol iar cand capitolul respectiv se incheie sa le trimitem pe adresa de mail comuna. Asta pt ca eu n-am reteta de pateu, atunci n-am apucat sa scriu proportiile, apoi voi toate o laudati si salivam dar mi-era tare greu sa scotocesc in urma dupa reteta.
In rest vad dixtractie, petreceri, mos...
Ati vazut anuntul de la mica publicitate cu Revelionul la Bran? Bate pe careva vreun gand? Eu am sunat si mi-a zis ca in funcie de cate zile se sta (3, 4 sau 5) este 60,55 sau 50 euro/zi/persoana. Nu stiu daca vreau sau nu. Mi-e lene de facut bagaje dar nici de stat acasa n-am chef.
Reviu mai incolo
Mimsi si
Alexia(10.09.2005)
gabiarama spune:
Ei , daca stii sa faci toate astea esti buna de maritat ,Jadi ![]()
Haideti sa va spun cum se joaca shtrumfii mei :Mihnea cocotat pe pat arunca o minge usoara in perete , aceasta cade jos , iar Tudu sta pe linga pat si o prinde .Aseara i-o dadea imediat lui frati-su , dar acum o ia si fuge , iar Mihnea trebuie sa coboare si sa o ia din miinile celui mic mai mult cu forta .Ieri era o veselie pe amindoi , dar acum se mai lasa si cu urlete , plinsete , la amindoi .
GABI
16+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
Tonnia spune:
Gabi, ce diferenta de varsta e intre baieti? cel mare cum l-a primit?? Cum ai procedat?

Vladut (26.08.2005)