Piticodromul de sept - oct 2005 (158)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata.

Cristina, v-am admirat in poze!
Maty, si pe Andrei cu mosul cu verigheta.
Antonia, multumesc! M-a anuntat dr ca s-ar putea sa ma doara burta de la operatie si vroiam sa stiu cum e la altii. Sa stii ca am cautat cele 4 pungi de bomboane Laura dar tot nu dau de ele.
Ruxandra, si pe mine ma enerveaza circulatia, mai ales ca nu am voie sa intirzii la gradinita nici 5 minute ca primesc amenda.
Alina, plecam simbata dimineata spre Botosani, speram sa ajungem in 8 ore, ca mergem in "coloana" cu frate-miu care si-a luat masina de 2 saptamini si nu a mers niciodata la drum lung.
Zino, ce frumos ca i-a placut Anei la petrecere!
Dana Lucia, sarbatori fericite si voua! Felicitari pentru dimensiuni, ne intrece pe toti Alberto.
Gabi, felicitari pentru rezultatul bun.
Gabriela, un lui Casian cel vorbaretz, si scrie-ne mai des!
Diana, cum o cheama pe cumnata ta? Ca sa o imbarbatam mai tare.
Irina, vreau poza cu sania. Noi nu avem sanie.
Anto, petrecere frumoasa cu familia.

Ca tot zicea Bianca de carut, mi-am amintit ca vreau sa va intreb daca nu aveti de vinzare sau de imprumut un marsupiu bun si un cintar de bb (pentru mine). Multumesc anticipat.

A venit socrul aseara si i-a adus fetii o pisica maaaaare care face miau, era foarte fericita Miruna si o cara in brate prin casa (nu ma asteptam sa-i placa asa mult jucariile de plus, dar le "iubeste" periodic); si o chitara electrica in miniatura, scoate niste "triluri" de hard-rock de ma urc pe pereti; abia astept sa plece socrul si sa-i scot bateriile.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana cu cea mai mare placere iti imprumut si marsupiu bun si cantar (balanta sibiu, nu stiu cat de bun ). Sania e din plastic toata, nu cred ca merge prin bucuresti, ci doar unde e muuulta zapada. Incerc diseara sa pun poze.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Irina, multumesc. Cintarul e electronic? (a.k.a muiati is posmagii?) Ca la Miruna am avut imprumutat cintar ne-electronic si m-a cam facut cu nervii, mai ales in saptaminile cind re-talonam cintarul (sau cum se cheama operatia).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

buna dimineata!
Ioana, te ca m-ai facut sa rad de dimineata! ma trezisem cam deprimata, ca afara e furtuna de-a binelea cu vant si ploaie, si de ieri n-avem apa si s-a nimerit sa-mi ramana si rufe in masina de spalat.......uite mai fetelor ca si-n UE se opreste apa, nu numai la noi acasa in draga ROMANIE....asa ca ma tot invart pe langa chiuvete, poate, poate vine apa
Irina, asteptam pozele cu Vladutul
Gavrilia, Sarbatori fericite si tie!

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna dimineata

Ioana, eu tocmai ce am promis si cantarul si marsupiul prietenei mele care a nascut ieri. Va ziceam eu, aia care nu vroia sa stie sexul. E baiat si, atentie Tonnia, il cheama Sasha .
Mai, si eu observasem verigheta mosului, da' n-am zis nimic

Am fost azi la vaccin, ne-a boscorodit bine de tot Matei. Sper sa nu faca febra, pana acum nu a facut la vaccine.
Si aseara am luat si noi brad si l-am montat. E foarte incantat de el musiu mic. Sa vedem si ce punem sub el pt. ca ii luasem chestii si le-a descoperit, asa ca a trebuit sa i le dam.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

La noi nu stiu daca ramane Sasha, mie imi place, lui nu, cica e prea rusesc...Sunt in negocieri (a se citi santaj)

Ioana, am visat ca ai un baiat si ii puneai numele Victor. haha!

Mergi la inceput

Mary.
Ruxandra, sa-i traiasca baietelul prietenei tale si sa foloseasca sanatos cintarul si marsupiul. Daca o sa creasca ca din apa in primele luni, n-o sa-i mai trebuiasca la vara cintarul.
Antonia. Nume de baiat avem de citiva ani, nici nu eram casatoriti si era stabilit Andrei; si Simona pentru fetita, dar uite ca l-am schimbat intre timp. Mie imi place Stefan mai mult, dar intii sa vedem ce e si apoi incep santajul si eu. Daca o sa cistigi cu Sasha, sa-mi vinzi niste shmecherii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana in cazul asta cantarul meu ramane ca plan B. Marsupiul vii si-l studiezi, daca iti place, ti-l imprumut, daca nu, mai cauti pe la fete .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ioana, uite ca neuronii mei sunt inca adormiti. Normal ca la vara o sa fie destul de mare ca sa nu mai foloseasca nici cantarul si nici marsupiul . Dar sa stii ca eu am un cantar chicco ne-electronic, cred ca e la fel cu ala de l-ai avut tu la Miruna, parca vorbeam noi atunci de asta. Marsupiul este mothercare, daca il doresti ti-l dau. Imprumut, pana facem si noi bebe.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Ruxandra, multumesc. Da, Chicco ne-electronic am avut imprumutat, si acum incerc sa ma upgradez.
Irina, vin sa studiez marsupiul si sania. In ianuarie, sa mai faca copiii schimb de virusi, sa isi mareasca imunitatea.

Mergi la inceput