Piticodromul de sept - oct 2005 (158)
Raspunsuri - Pagina 22
cge spune:
Multumim de laude.
Ina, nu sunt slaba
decat in poze.
Sunt mai grasa decat anul trecut pe vremea asta, si nici nu ma mobilizez sa fac ceva in sensul de a slabi.
Serbarea de la scoala a fost tare frumoasa: povestile erau modificate: toate personajele se intelegeau intre ele : Fata Babei cu Fata Mosului, Cocosul s-a intos la mos bogat etc.
Apoi, toate personajele erau invitate la bal, unde au dansat vals.
Au cantat si colinde si in romana, si in engleza.
Si la final, au avut cadouri pentru parinti: cate un ingeras colorat de ei.
Si bineinteles cadouri de la mos ptr. ei.
A, si, drum bun maine, dar sigur ne mai auzim(virtual) pe ziua de azi.![]()
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
Tonnia spune:
Neata! pe mine ma termina insomniile astea, in plus am intrat intr-un fel de panica, ca nu am nimic pregatit pt bb2, stiti cum e. De cumparat am cumparat aproape tot dar nu le-am aranjat si mi se pare ca am atatea de facut, asta decurge din creierul meu dezorganizat, daca le-as pune pe hartie cred ca as constata ca n-ar fi atat de multe de facut.
Ioana, nu m-a durut taietura/cicatricea, dar la inceput aveam senzatia ca ma tine, acum cand am burta mare n-o mai simt deloc.
Ina, drum bun!
Cge, super copii!
cge spune:
Diana,
Antonia.
Antonia, le pui tu in ordine pe toate ptr bebe2, stai linistita. Cand n-ai incotro, realizezi o groaza de chestii.
Cristina,
Sefii Casei
mary ilie spune:
ciao!
Cristina, ai doi copii minunati, v-am admirat si eu!
cat despre mamici slabe, uite cine vorbeste, chiar INA , care ultima data cand am vazut-o , avea noroc cu sacul ala mare, ca altfel cred ca o lua vantul![]()
![]()
![]()
acuma, sa nu credeti ca eu sunt obeza, la cat ma vait, oscilez intre 56-58kg, dar visul meu e sa ajung la 52- si sper sa nu ramana doar un vis![]()
Ina, drum bun maine si spor la cumparat cadouri![]()
Gabi, ce se aude cu rezultatele alea? ai reusit sa dai de doctor?
Mary si
Andrei(29.09.2005)
poze
mary ilie spune:
andrei cu Mos Craciun
asta era singura poza cu mosul de pe aparatul nostru, celelalte trebuie recuperate de la un coleg al sotului.....
Mary si
Andrei(29.09.2005)
poze
country girl spune:
Vad ca am ramas de legenda cu sacul ala...
si cand te gandesti ca era pentru o cauza nobila!
Intre timp a mai dus un prieten un sac asemanator la aceeasi adresa, dar inteleg ca Fundatia respectiva are probleme financiare in prezent si s-ar putea sa-si inceteze activitatea.![]()
De-abia astept sa plecam! trepidez, freamat in bocanci, nu mai am rabdare!
locca spune:
Hello
Cristina, super poze si super copii ai. Ce costum frumos avea Victor. Chiar, unde se fac costumele de serbare in ziua de azi?
Bianca, ofof, chiar ma intrebam ce mai faceti. Sanatate multa!
Antonia, ia o foaie de hartie si scrie, asa poate te linistesti cand o sa vezi ca nu sunt prea multe de facut.
Diana de la Cluj, felicitari pt. reusita!
eu inca mai sper in minunea intarcarii de unul singur.
Anirim, felicitari pt. excursia castigata! Felicitari si lui Mary! Ce fete norocoase avem pe-aici.
Eu azi m-am porcit si m-am dus la cosmetica dimineata (asta era in plan) si dupa am ramas si la tuns/vopsit, asta era extra. Ca atare, am ajuns la munca la ora asta, beau o cafea si iaca se face timpul sa ma intorc la Matei.
Nu stiu despre voi dar pe mine ma dispera circulatia din bucuresti din ultimele zile.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
cge spune:
Ruxandra, costumele lui Victor au fost inchiriate (de la Fabrica de Petreceri).
E mai practic si mai ieftin asa.
Pana acum i le-am facut, si avem o groaza de costume (3 ani de gradi, 4 serbari/an + carnavaluri).
Vin la noi prietenii si isi aleg ce costum au nevoie.![]()
Ruxandra, MaryIlie, multumim ptr laude.

Cristina,
Sefii Casei
alinam spune:
Salutare! iaca m-am adunat si eu de pe drumuri, am cumparat cadouri aproape pentru toata lumea, adika mi-au ramas persoanele cele mai importante , sotul, copilul si mama mea, am cumparat pt copiii in functie de varsta jocuri, jucarii de lemn, papusi, hainutze, pentru mamici si tatici cosmetice, haine, chiar si pentru soacra, am vrut matura aia cu coada lunga da nu avbeau cu coada destul de lunga asa ca i-am luat un plover, pentru Vladi am mai luat niste carti de povesti cu poze si ma gandeam ca proasta pe drum ca le-am luat degeaba ca el nu intelege dar ar cam fi cazul sa incep sa ii citescsi eu plus hainutze desi am zis ca nu ii mai iau nimik, da nu am rezistata, cum pentru alti copii sa iau si pt el nu? hehehhe
Cristina am vazut una bucata cocos mandru si si surioara adorabila, ce bine le-o fi lor ca sunt doi si se joca impreuna.
Ina drum bun catre Cluj.
Ghiciti ce am in cuptor? snitele pentru copil sunt tare curioasa cum ies asa neprajite, va spun cand sunt gata :).
Ieri am fost si noi la dr ca mi se parea mie mama paranoica ca nu e in reula copilul si a zis dr ca ar avea o mucoasa nazala inflamata si gatul putin ...nu mi-a zis sa ii dau nik pentru asta, doar vibrocil ... o fi ok? ca el vine dupa un rosu in gat mai nasol tratat cu antibiotik.
Ioana ne bucuram ca Miru s-a indragostit de autobuzul roz heheheh daca stiam ii mai dadeam vreo 2 :), voi cand plekati la Botosani?
La sot la munca se organizeaza mosul duminika pe 24 seara la un lok de joaca pentru copii, abia astept sa mergem, ca anul trecut Vladi a dormit in bratele mosului, drept urmare "mosul" l-a invitat pe tati sa ii stea in brate si sa spuna cante un colind hehehehe tati nu s-a conformat i-a fost frika ca mosul avea alte inclinatii ![]()
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze