Piticodromul de sept - oct 2005 (158)
Raspunsuri - Pagina 23
BiuMil spune:
Multumesc tuturor pt urarile de insanatosire! de azi Milan e chiar bine, nu a mai avut diaree si e vesel! Ruxandra, nu am mai aparut de multisor ca eu am lucrat o sapt, iar seara nu stiu voi cum faceti, dar eu am fost super varza...vineri eram in pragul deprimarii, noroc ca am plecat la Tl sambata![]()
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
BiuMil spune:
inca ceva: stiti pe cineva care are nevoie de un carutz? poate una dintre gravidutze?
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
miflore spune:
Buna frumoaselor!
Aseara a fost si la noi la servici petrecere cu clovni, cu picturi pe fata si Mos Craciun. Ce sa va spun, Ana nu mai vroia sa plece acasa, ii plac copiii la maxim. Nu mai conta ca nu dormise deloc si ca sarise vreo 2 mese, avea treaba multa!
A avut un singur moment de cumpana cand a luat-o mosul in brate, nu a plans dar nu mai era cu gura pana la urechi ca de obicei. I se incalcise ce-i drept si mana in barba deasa a mosului si se chinuia sa se salveze.![]()
Cristina, ai 2 copii fff. frumosi, m-am uitat pe toate pozele!
Si pe mine ma enerveaza cumplit ttraficul din Bucuresti, parc-ar fi din filmele de groaza.
Tot ieri am fost cu Ana la pasapoarte si-a stat cumintica la poza; o trec pe pasaportul meu, maine ma duc sa-l iau.
Si tot ieri a ajuns acasa cadoul pentru Ana de mos Craciun; un tobogan banana de la Chicco; deocamdata e in cutie, o sa-l desfac in ajun, pe 24. A fost dragut cu toboganul ca n-a incaput cutia in masina noastra si-atunci tati a facut rost de-o dubita si cu ocazia asta a mai batut Bucurestiul inca o data ca tot e circulatia "lejera".![]()

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Hildegard spune:
Buna,
Carmen, merci
de lamurirea cu saloanele
Si noi am facut bradul si steff a fost calare pe el...atunci cand l-am impodobit. Cand a vazut atatea globuri ce mai.....pe el!
Mi-am facut 2 feluri de fursecuri,turta dulce glazurata, bile cu cocos cu alune, mai trebe vreo 3 feluri de praji si tort pentru ziua de SF. Stefan si bineinteles mancare![]()

de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 1 luna
b_irina_c spune:
Bianca ma bucur sa aud ca milan e mai bine. Daca gravidutele noastre nu vor aici sigur vei gasi pe cineva care are nevoi de carucior. Eu acolo am dat hainutele lui Vlad.
Eu nu stiu cum e traficul in Bucuresti
ca circul cu metroul
(ala dupa care trebuie sa faci baie cand ajungi acasa
).
Mary l-am admirat pe Andrei
. E un scump si-mi place tunsoarea lui baieteasca!
Ruxandra sa-ti fie de bine!
Alinam daca ce ai in cuptor iese bine sa-mi zici si reteta plizzz!
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
dana_lucia spune:
Buna tuturor! Suntem si noi in febra pregatirilor pentru sarbatori si e tare, tare frumos!
Nazdravanul meu e in continuare foarte bine, creste ca din apa (a trecut de 90 cm si bine de 14 kg), are gura efectiv plina de dinti si maselute, alearga, se zbenguie toata ziua si incearca sa imite cite ceva din toate limbile auzite in jur!![]()
Cum nu stiu daca voi mai acorda timp prea mult computerului in zilele urmatoare, ma folosesc de acest prlej spre a va ura "Sarbatori fericite!" si fie ca tot ce va doriti sa se realizeze!
Craciun fericit si La multi ani!
Dana Lucia si
Alberto
b_irina_c spune:
Dana_lucia wow... peste 90 cm! Super! Sarbatori fericite
!
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
locca spune:
Uau, Dana, super. 90 cm?
14 kile?
Sarbatori fericite si voua!
Irina, eu nu mai stiu cum e sa circuli cu metroul
.
Stiam eu ca o sa ma apuce brusc salivatul abundent cand o sa inceapa Veronica sa povesteasca de prajituri.
Alina, ce fac snitelele fara prajeala?
Ma taie un somn si o leneee...
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
jadi spune:
Multumim dana_lucia pupa nadravanul din partea noastra si Sarbatori Fericite si voua! Sa ne pui poze dupa sarbatori!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
alinam spune:
Snitzelele din cuptor au iesit foarte bune la gust in skimb ies mai uscate ca cele prajite, normal .......da Vladut le-a papat cu pofta, erau altceva, plus ca asa poate papa si mami a lui care nu are voie prajeli si grasimi.
Wow 90 cm. ce baiat mare, ieri o dr l-a masurat si a zis ca Vladi are 86cm dar mie mi se pare orikum mult ca alta acum 2 saptamani zisese 84cm.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze