Bucurii de sept - oct 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 26
mexxa spune:
offf ce urat este...sper sa nu se mai repete pana diseara..

Sebastian-Mihai 10.09.2006www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...
scumpik_lui spune:
Mai avem cate poze noi AICI. Cine vrea... poate sa ma admire ![]()
Intrebare: E normal ca la vaccinul facut in manuta in maternitate (ala la cateva zile, nu mai stiu exact cate) sa fie asa parca cu puroi si umflat? Asa fiind de cateva zile, iar acum avand 2 luni.
_
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca
Cresc pe zi ce trece
www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Luca
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
scumpik_lui spune:
quote:
Originally posted by mexxa
eu sunt suparata ca Sebi de dimineta pana acum a varsat de 2 ori,,,oare de la ce???ce sa ii dau?????Andreea mamica de ingeras luptatorSebastian-Mihai 10.09.2006
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...![]()
Noi avem ...
E posibil de la mucisori, ca si Luca pateste la fel.
_
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)Poze Luca
Cresc pe zi ce trece
www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Luca
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
CristinaGoji spune:
Scumpik_lui - la fel arata si la noi locul de la vaccinul facut la maternitate,de o saptamana. Si vad ca s-au nascut intr-o zi. Poate e o coincidenta si nu-i nimic rau.
Noi azi nu-l sarbatorim pe "Sfantul" Vlad, ca-i tare rautz de dimineata. Sper sa-mi ajunga rabdare cu el, ca deja simt ca tare putina a mai ramas
Of... Felicit si eu pe toti sarbatoritii de azi
ADA, ERIC NICOLAS MIHAI, MATHIAS, VLADIMIR ALEXIS, DAVID STEFAN, LUCA
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
scumpik_lui spune:
Ileana, Dori, Mexxa, Marina, Susa va multumim pt urari si va invitam la prajituri si un
_
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca
Cresc pe zi ce trece
matahut spune:
quote:
Originally posted by scumpik_lui
Ileana, Dori, Mexxa, Marina, Susa va multumim pt urari si va invitam la prajituri si un![]()
Eu vin imediat ca tocmai am terminat musacaua....si ma pregateam de desert
Ce prajituri ai?

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
scumpik_lui spune:
quote:
Originally posted by cucuoancea
Eu vin imediat ca tocmai am terminat musacaua....si ma pregateam de desert
Ce prajituri ai?
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
picomigdale, salam dulce, rulada, napolitane cu caramel....
_
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)Poze Luca
Poze Luca - webshots
Cresc pe zi ce trece
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by scumpik_luiIntrebare: E normal ca la vaccinul facut in manuta in maternitate (ala la cateva zile, nu mai stiu exact cate) sa fie asa parca cu puroi si umflat? Asa fiind de cateva zile, iar acum avand 2 luni.
Da, e normal. Si noua ne-a zis dr sa nu ne ingrijoram ptr ca va trece. Singura chestie pe care o fac este sa nu-l dau pe-acolo cu crema, dupa ce ii fac baie.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias(17.10.2006)Sarbatori fericite tuturor
! Sa va aduca
tot ce i-ati cerut!Poze Mathias
gripo spune:
SCUMPIK, l-am vazut pe LUCA, a inceput sa-i creasca parul! ce frumos e! ca un adevarat barbat in miniatura! stai linistita cu vaccinul, este normal.
Ia uitati fetelor AICI, ce brad a luat sotul meu, d-ala de Danemarca, dar a umplut sufrageria! este superb, imens, de vis, ca-n filmele si reclamele cu Mos Craciun.
MamiLili spune:
Sunt tare frumosi brazii aia din Danemarca, am vazut si la Iasi. Fata de-ai nostri, aia-s bogati si simetrici.
Dori, Inni, vrem poze cu bradutii impodobiti!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias(17.10.2006)
Sarbatori fericite tuturor
! Sa va aduca
tot ce i-ati cerut!
Poze Mathias