Bucurii de sept - oct 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 27
inni spune:
Dorina asa e si al meu
. Sunt superbi. Abia astept sa-l impodobesc.
MamiLili nu-l fac de acum ca mi-e teama sa nu se pleosteasca. Il tin pe balcon la racoare. Dar dupa ce-l impodobesc sigur ii fac niste poze.
In sfarsit am si eu bradul dupa care jinduiam mereu cand ma uitam la filmele straine. Nu-i asa Dori ? ![]()
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

inni spune:
Amarantina ce-a zis David de bradut ? Sau nu l-a vz inca ?
Amalia si paginutza ei 

gripo spune:
Da, INNI, ai dreptate, sunt extraordinari, de vis, de poveste! Dar a zis ta-su ca merita fi-su asa o minunatie! ei, luam noi si in alti ani, dar n-am gasit asa ceva. Si impodoborea la mine a inceput, dar doar pe juma cu ce am pana acum, si nu va inchipuiti ca aveam putine globuri!, dar e imens, si mai trebuie inca o instalatie de brad, asa ca tre sa ajungem prin sel gros, ca asta e mai aproape de noi, si pe urma poze.
inni spune:
Pai eu de-aia n-am luat pana acum naturali ca erau urati. Am preferat artificial ca sa am brad "perfect". Acum am si natural perfect. 
Amalia si paginutza ei 

MamiLili spune:
Ca tot vorbeau Marina si Alexxia de serbarea de la gradinita, sa va povestesc o intamplare: am o nepotica, Diana, care anul trecut era in grupa mica la gradinita. Pe la inceputul lui decembrie a fost sedinta cu parintii in care s-a discutat despre cadourile pe care Mosu le va aduce copiiilor la serbare. Fiind vorba de-o gradinita de cartier fara mari pretentii, cu parinti cu venituri de la modeste la foarte bune, s-a hotarat de comun acord sa se stranga cate 100 mii ca sa le ia tuturor copiilor cadouri la fel, sa nu jinduiasca unii la cadourile altora. In sfarsit, vine ziua serbarii, copiii isi fac programul artistic si apoi apare Mosu si incepe sa scoate din sac cadouri si sa nominalizeze copiii ca sa vina sa si le ia in primire...treaba asta dureaza cateva minute...copiii vin rand pe rand, fiecare are cadou, Mosu are sacul gol si numai Diana ramasese cu manutele goale. Penibil, nu? Are rost sa mai zic ca ai mei s-au enervat la culme iar sora-mea a inceput sa planga vazand cum copilasul ei sta fara cadou? Ce se intamplase...intre timp parintii se hotarasera sa aduca fiecare cadou de-acasa, iar pe noi TOVARASA educatoare a omis sa ne anunte. Idioata fiind, nici macar nu i-a trecut prin cap sa numere cadourile inainte de serbare, sa vada daca sunt pentru toti copiii...macar de ne-ar fi anuntat atunci luam si-o punga goala numai ca sa primeasca ceva copilul de la Mos. In fine...a doua zi am si depus cerere de transfer la alta gradinita iar educatoarea a fost tare mirata de ce-am facut asta. Apoi a continuat o saptamana intreaga cu telefoane acasa sa-si ceara scuze. Mi s-a parut inacceptabil ce s-a intamplat atunci, ma enervez si-acum cand imi amintesc cum ai mei - oameni respectati si cunoscuti in oras - s-au facut de ras in fata atator parinti.
Inchei aici povestea mea. Stiu doar atat: cand Mathias va fi la gradinita o sa verific personal ca sa fie cadoul lui in sacul Mosului, nu de alta dar daca i s-ar intampla copilului meu asa ceva nu cred ca-si va dori nimeni sa fie in pielea celui responsabil de acea greseala.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias(17.10.2006)
Sarbatori fericite tuturor
! Sa va aduca
tot ce i-ati cerut!
Poze Mathias
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by gripo
RALU, vreau si eu pm cu jucariile alea, si cand am zis asa de fi-miu, ma refeream la faptul ca inca nu stiu cu cine seamana, ca asa, el are trasaturi distincte inca de la inceput. De ex, la fiecare bebel al vostru pot spune, uite seamana cu tine, sau cu tata, sau etc...
RALU, revin, pey acu' cred ca-s peste tot braduti d-astia de Danemarca
iti trimit pm, acum!
stiu ca-s in mai multe locuri brazi din aia, dar am intrebat-o pe inni, pt ca stiam ca sta in zona respctiva. la 3 statii mai exact!

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...

o intamplare fericita...

matahut spune:
Of, groaznica intamplare...
Am patit si noi ceva asemanator, dar mult mai putin tragic.
Eram la mare si ne plimbam prin Olimp, ne-am oprit la Hotel Majestic unde era un spectacol pentru copii mediat de fostul iubit al Nicoletei Luciu....E, in fine, n-are importanta. Cert e ca Ana incetul cu incetul s-a apropiat de scena si a inceput sa danseze, iar cand s-a organizat un concurs de dans pt copii a urcat si ea, si-a gasit partener (ea 3 ani, el 3 jumate) etc etc. EI erau perechea cea mai mica si cei mai scumpi...La sf s-au dat premii tuturor....mai putin Anei, fiindca nu au vazut-o iar ea nu s-a bagat....Noroc ca ea nu a bagat de seama ce se intampla...neasteptandu-se sa primeasca ceva, dar eu am murit de necaz si imi venea sa plang pt ea (nu pt cadouri care erau de 2 lei)
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
matahut spune:
De ieri am initiat un concurs intre bomboanele Bucuria...dupa indelungi degustari....am ajuns in sfarsit la finalul cutiei....si am decernat premiul ptenru CEA MAI BUNA BUCURIE bomboanelor Lapte de pasare...Cred ca alea sunt, ca scrie in ruseste pe ele![]()
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)