Bucurii de sept - oct 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 25
mexxa spune:

ERIK, NICOLAS-MIHAI, MATHIAS, VLADIMIR-ALEXIS, LUCA, DAVID-STEFAN, VLAD sa cresteti mari si frumosi...
Venim si noi la
...off nush ce am da ma trezesc cu cate o durere de cap...si sotu e cu fundu in sus in dimineata asta..ca na doamne de ce tot tuseste baiatu...offf imi vine sa imi iau campii si sa il las si pe el sa vada ca nu e chiar asa sa cresti un bb
Mai aveti o cafea tareee si pt mine
???

Sebastian-Mihai 10.09.2006www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...
MamiLili spune:
Neata!
Uite c-a venit iar ziua noastra, nu-mi vine a crede c-au trecut 2 luni de la nastere, parca ar fi fost ieri. Asa ca va invitam la prajituri si cafea delicioasa, ca sa sarbatorim!
Amarantina, super bradul! Si chestiile alea legate de casatorie, am ras tare!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias(17.10.2006)
Sarbatori fericite tuturor
! Sa va aduca
tot ce i-ati cerut!
Poze Mathias
Mirabelac spune:
Buna ziua la pranz!
Am facut si noi bradutzul ieri, dupa ce am terminat curatenia, de fapt eu am fost la plimbare cu David si sotul a facut tot.
Nu stiu ce are fi-miu, ziua e un ingeras, cuminte si doarme singur, iar cum vine seara se transforma intr-un mic terorist, plange si se agita tare inainte de culcare. Am incercat sa-l adorm cu lumina aprinsa ca si cand ar fi ziua, dar nu se poate. Eu nu-l inteleg, cum de stie el ca e somnul de seara, pe la 7-8 mai doarme un somn mic de 30-45 min si atunci adoarme f. usor si la 11 nu mai vrea somn si gata.
Ne pregatim si noi de mers la biserica si la plimbare ca e frumos afara si cald, chiar dimineata m-am trezit cu cantec de pasarele la geam, exact ca primavara, probabil si ele au fost pacalite de vremea asta, vor face Craciunul cu noi anul asta.
Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
alessia80 spune:
'Neatza
Vazut gargarita-mmmm frumoasa foc.
Vazut Lisa- foarte pretioasa craciunita
Vazut Mathias-
LA MULTI ANI
, si Vladutz-ca de obicei-niste scumpi.
Am vazut si alti bbi, dar sunt chiauna! Am dormit de la 11 la 8 dimi cu pauza la 3.30, dar zici ca n-am dormit deloc!
Ieri a fost ziua sotului si am avut 3 runde muafiri. Bilantul -cadouri multe pt sot, cadouri si mai multe pt ARMAND! Toata lumea l-a pupat, mai ales gagicile si a stat, n-a zis nik!
Acu' dak trec de sapt asta si ajung pana joi dau de
k mi-a plecat bona si sunt cu tata- care are toata sapt treaba si cu sot care are toata sapt treaba!
E prima oara de cand am nascut cand sunt singura si cu copilul meu atomic, care nu sta mai mult de 5 min nevorbit, neplimbat.... ce naiba fac???? cre'ca ma apuc de
.
Asa ca dak dispar sa stiti k 

scumpik_lui spune:

ADA, ERIK, NICOLAS-MIHAI, MATHIAS, VLADIMIR-ALEXIS, DAVID-STEFAN, VLAD

si binenteles
si puiutului meu LUCA
sa cresteti mari, cuminti si frumosi
_
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca
Cresc pe zi ce trece
www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Luca
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
matahut spune:
Multi ani puiutilor care azi au implinit 3 luni
ADA, ERIK, NICOLAS ,
dar si celor mai micuti, de 2 luni
MATHIAS, VLADIMIR, DAVID, VLAD, LUCA 

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
matahut spune:
ma uitam pe prima pagina si cred ca am avut de asteptat cel mai mult sa isi faca apariti puiuta mea...41 de saptamani si 2 zile... cele mai lungi si mai grele 9 zile din viata mea!
E, dar s-au dus si acum nu mai conteaza.
Sunt suparatica fiindca Ana a facut azi noapte febra, asa cum imi era teama...Cand am auzit ca Ruty e bolnavioara si nu poate merge la serbare m-am gandit imediat ca parca vad ca patesc si eu la fel cu Ana! Si uite ca de ce ti-e frica nu scapi 

I-am dat nurofen aseara la 10 si pe la 6 dimineata si vad ca acum inca nu i-a mai crescut, dar....cine stie?! Nu prea am ce face decat sa astept....si sa o pazesc pe Maruca ceea ce e cel mai complicat 
mexxa spune:
eu sunt suparata ca Sebi de dimineta pana acum a varsat de 2 ori,,,oare de la ce???ce sa ii dau?????

Sebastian-Mihai 10.09.2006www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...
Susa spune:
La Multi Ani puiutilor: ERIK, NICOLAS-MIHAI, MATHIAS, VLADIMIR-ALEXIS, LUCA, DAVID-STEFAN, VLAD sa cresteti mari si frumosi...
Azi e deschiderea la partia Bradu in poiana Brasov si ma gandeam sa dam si noi o fuga pana acolo sa vedem cum e..chiar daca zapada ioc.
Va pupam si duminica placuta
Silvia mamica de
Lucas-Daniel 9-09-2006
www.dropshots.com/new.php?userid=190258&cdate=20061001&cimg=8" target="_blank">pozele noastre
matahut spune:
quote:
Originally posted by mexxa
eu sunt suparata ca Sebi de dimineta pana acum a varsat de 2 ori,,,oare de la ce???ce sa ii dau?????
E foarte posibil sa fie de la muci. Si eu am patit asa cu Maruca cand a fost racita, sugea, se ineca si ....varsa