Bucurii de sept - oct 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Mi-am luat si eu brad azi.
"Brazi din Danemarca" .....asa scria pe cort. E foarte frumos si inaaaalt. As fi vrut si unul mai mititiel ca-mi plac tare mult aia bondocei dar grasi ...insa ar fi stat cam ascuns pe dupa canapele si nu dadea bine.

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

inni, ti-ai luat cumva de la agip, de langa universitati de la timpuri noi? acolo aduceau mereu braza din danemarca pe vremea cand eram la facultate! cat ati dat pe el?

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

nu,,,de la piata vitan.
1.700 > de 2 m
1.500 < 2 m

si chiar arata bine.

Mergi la inceput

si am vz si brazii de la metro si selgros...care sunt nashparlii fatza de astia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Am facut si eu pomul
Sunt tare curioasa ce-o sa zica David maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

REGULILE CASATORIEI

Eu si sotia mea cunoastem secretul pt a mentine o casatorie solida:
1. De doua ori pe saptamana mergem intr-un restaurant dragut, bem vin, mincare buna si companie... ea merge marti, eu vineri.

2. Dormim in paturi separate, eu la Milano, ea la Genova.

3. O duc peste tot, dar ea reuseste mereu sa gaseasca drumul inapoi.

4. Am intrebat-o unde vrea sa mearga pentru aniversarea casatoriei si mi-a raspuns: "intr-un loc unde nu am mai fost demult". I-am sugerat bucataria.

5. Ne tinem de mina mereu. Daca nu o fac, incepe sa cheltuiasca.

6. Are un robot de bucatarie electric, un storcator electric, un prajitor electric si zice ca sint prea multe in casa, nu are loc de ele unde sa stea. Asa ca i-am cumparat un scaun electric.

7. Mi-a spus ca masina nu merge, ca are apa in carburator. Am intrebat unde e masina: "in lac".

8. Si-a facut o masca de argila. Pentru doua zile a fost frumoasa foc. Apoi si-a spalat masca de pe fata.

9. Aminteste-ti mereu, casatoria e prima cauza a divortului.

10. Nu i-am vorbit sotiei mele pt 11 luni. Nu indrazneam sa o intrerup.

La inceput, Dumnezeu a creat pamintul si s-a odihnit. Apoi a creat barbatul si s-a odihnit. Apoi a creat femeia. Si nici barbatul, nici Dumnezeu nu s-au mai odihnit niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

f frumos pomu'!
cred ca o sa fie taaaare incantat david....

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza! poftiti la , desi cred ca majoritatea dormiti la ora asta.
Iar n-am dormit, dar nu din cauza copiilor, ei au dormit frumos. Ma dispera insomniile astea, cred ca ma duc la farmacie sa-mi iau ceva de somn, ca nu se mai poate, am o luna de cand nu mai dorm... Si incep sa ma simt rau de-acuma.

Sim, foarte frumos bradutzul, va doresc sa va bucurati de el si sa va aduca Moshu cadouri multe si frumoase!

Ada, Erik, Nicolas, Mathias, Vladimir, Luca, David si Vlad!

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

NEATZA!

Am venit ILEANA, la , e buna. Eu am dormit, dar nu prea mult ca strica si ma obisnuiesc. Si, exact ca tine, macar de-as avea vreun motiv sa nu dorm, fi-miu a dormit lemn, nu s-a mai scremut, nici sarmaluta nu a mai trebuit sa-l fac, ta-su la fel, a dormit fara sa ma deranjeze, dar l-am deranjat eu mai devreme.

RALU, vreau si eu pm cu jucariile alea, si cand am zis asa de fi-miu, ma refeream la faptul ca inca nu stiu cu cine seamana, ca asa, el are trasaturi distincte inca de la inceput. De ex, la fiecare bebel al vostru pot spune, uite seamana cu tine, sau cu tata, sau etc...

SIMO, superb brad.

RALU, revin, pey acu' cred ca-s peste tot braduti d-astia de Danemarca, ca si la noi in piata tot din astia sunt, si are dreptate INNI, sunt superbi, si ca inaltime si ca circumferinta, si exact pretul spus de ea.Azi facem si noi bradul, dar asteptam sa vina nepoata-mea, si sa plece, ca e ca o vijelie, si nu stiu ce mai ramane din el.

Gata, ma retrag la o canasta mica pe yahoo games.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

LA MULTI ANI CU FERICIRE SI SANATATE!!: ADA. ERIK, NICOLAS-MIHAI, MATHIAS, VLADIMIR-ALEXIS, LUCA, DAVID-STEFAN, VLAD

Mergi la inceput