Bucurii de sept - oct 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 23
Oanacn spune:
Era imbracata intr-un body rosu de aia i se vede asa lenjeria, ca nu are chiloti :) ca o strang la bulanase. Max nu o evita dar nici nu se omoara dupa ea, a incercat de ceteva ori sa-i dea jucaria lui sa i-o arunce, dar cum bineinteles nu s-a intamplat acum o cam ignora.
Apropo, am un mare noroc ca Max nu e interesat de jucariile ei, la tine cum e?
Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze
Varsta Bebe
Oanacn spune:
Of, cand ma gandesc ca tre sa mergem la vaccinul de 4 luni peste o sapt ma apuca groaza. Si de pe 25 eu o sa incep diversificarea cu cereale. O sa ma sfatuiesc cu pediatrul la ce masa sa incep, dar as prefera seara , poate i s-o face foame la mai mult de 4 ore.
Poze
Varsta Bebe
Oanacn spune:
Ralu, Alexia e interesata de Brenda? Lisa il urmareste pe Max, il mai trage de par cateodata cand il prinde pe langa ea, iar cand el latra ( si are un latrat asa ascutit) nici nu clipeste.
Poze
Varsta Bebe
_Ralu_ spune:
mai, se uita dupa ea! dar nu o trage de par. si nici nu mi-as dori! brenda uraste copiii! cand mergem afara trb s-o tin bine in lesa ca sare destul de urat la copii! cred ca i se trage de cand era mica i o tot necajeau copiii! nu stiu ce ne-om face cand va creste alexia si nu o vom mai putea tine sa nu o paruiasca pe brenda, mai ales ca are si o coada tare..."apetisanta"!
acum cateva zile brenda a avut prima rectie cam...violenta! statea la picioarele lui alex si asta mica dadea din ele tare si i-a fript unul in gura la catze! bineinteles ca a ripostat, si era cat pe-aci sa-i prinda piciorusul....dar stiu ca nu musca tare. eventual doar zgarie un pic asa din viteza...dar de strans stiu sigur ca n-o face.

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...

o intamplare fericita...

_Ralu_ spune:
aaaaa, si brenda are atatea jucarii...mai multe ca alex! iti dai seama cate a strans in 7 ani...plus ca de mos nicolae am luat si la fata si la fata blanoasa, ca altfel...era jale! casa e plina de jucarii, asa ca nu o mai intereseaza si ale fetii!

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...

o intamplare fericita...

Oanacn spune:
Mai, sper sa se obisnuiasca una cu alta, noi avem noroc ca orice i-ai face lui Max nimic nu pare sa-l deranjeze, poti sa-l tragi de coada, sa-i bagi mana in ochi, nu riposteaza, daca totusi e prea mult atunci fuge si se baga sub pat in dormitor.
Poze
Varsta Bebe
_Ralu_ spune:
si noi speram, iti dai seama! oricum nu se poarta cu ea ca si cu alti copii!
ce ora e la voi acum?

o intamplare fericita...

Oanacn spune:
e 4.40 dupa amiaza. Pleacam imdeiat sa luam bradut, URAAAAA.
Poze
Varsta Bebe
_Ralu_ spune:
aoleuuu, la noi e 12 noaptea si alexia nu vrea sa doarma si pace!
succes la bradutz!

o intamplare fericita...

inni spune:
Nici Amalia nu doarme
.
Vorbeste neintrerupt ![]()
Cred ca o sa fie o din-aia care te toaca la cap non-stop 
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei