Bucurii de sept - oct 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Multumim de aprecieri . Ralu si noi am admirat-o peAlexuta...e asa amuzant ca are mai multe poze in care ea se stramba un pic a plans sau chiar plange si taticul ei rade

Eu sincer am gasit wrap-ul ca fiind foarte fain, ca idee. Inca nu l-am incercat dar intentionez sa-mi iau o panza potrivita si sa-mi confectionez unul sa-l tin pe bebe. Ma gandesc ca nu are cum sa fie daunator. Cum spuneau si fetele in discutia cu pricina, femeile asiatice de pilda isi iau copiii legati de ele la munca pe camp, la plantat orez etc...ar insemna ca toti chinezii, vietnamezii, coreenii etc sa fie cocosati. Mie imi place, si nu din snobism, pur si simplu imi inspira incredere.

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

aaaa, nu eloise, ea acolo in poza aia cand pare ca sta sa planga, ea stranuta defapt! si mai tot timpul se stramba, face fel de fel de fete de zici ca plange!

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

referitor la wrap, si eu cred ca as pune-o pe alexia, am incredere! numai ca ea nu sta locului o clipa si daca incerc sa o "imobilizez" cumva urlaaaaaaa....de rupe pamantul! numai d-asta nu l-as folosi!

cum citeam si intr-o carte de bebi, copiii africani sunt purtati numai in spate in pozitii imposibile, si devin totusi cei mai buni atleti....

nici eu nu cred ca ar face rau bebelusului aceste pozitii...."gresite"!

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by bb ralukutza
cum citeam si intr-o carte de bebi, copiii africani sunt purtati numai in spate in pozitii imposibile, si devin totusi cei mai buni atleti....

Good point!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)

Sarbatori fericite tuturor ! Sa va aduca tot ce i-ati cerut!

Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Foarte frumosi VLADUTZU si MATHIAS, si o superba, ca de obicei, ALEXIA.

Eu mor de ciuda pe copiii vostri, pentru ca au fetele foarte "cu personalitate", daca mi se permite o asa exprimare, al meu are inca fata de bebe, nu stiu cu cine seamana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

Am pus poze noi cu crciunita noastra in ultimul albul de la semnatura. Am vizionat toate pozele, toti copii nostri sunt tare frumosi, avem cu ce ne mandri.
Ralu am incercat si eu sa-i fac poze la a mea grasuna cu batic dar nu-i place, urla cand il pun pe cap.

Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze

Varsta Bebe

Mergi la inceput

dori si hazul, va multumim pt cuvintele frumoase din guestbook!

dori, nu stiu de ce zici tu asa, ca mie raducu mi se pare f expresiv! serios, nu zic doar asa! mai ales privirea aia,,,offff, o sa faca multe victime...poate printre ele si alexia mea...!

fetelor eu i-am comandat alexiei de craciun jucarele de pe un site super! sunt majoritatea de la simba toys, firma la care mie, rap cal-pret mi se pare excelent! mai avem jucarii de la ei si mi se par super! in plus, spre deosebire de site-urile de gen, nu ai comanda in val minima de 50 ron, iar taxele postale de expediere sunt de 6 ron, si nu de 9 ron ca la celelalte! mi-e teama sa nu primesc vreun avertisment, asa ca va trimit pe pm, daca sunteti interesate!

o intamplare fericita...

Mergi la inceput

oana, sa stii ca alexia de obicei plange de rupe cand punem caciulitza! ca nu e invatata! dar la batic n-a zis nici pas! ba chiar a ras! si am tinut=o asa un timp! ca defapt i-am pus baticul ca aeriseam camera si sa nu-i fie racoare. am zis sa n-o chinuim cu caciula si am incercat baticul! am avut succes!
acu' fug sa vad craciunitza!

am uitat sa zic, ca am vazut si pe sebi zambaretz foc si dupa aia...epuizat de atata ras!

o intamplare fericita...

Mergi la inceput

vazut lisa craciunitza!

ce duuuulce! superba rochita! misto ca are si botosei si caciulita cu my first christmas! si ca o adevarata lady, lisa avea si lenjeria de aceeasi culoare! la alex, in primele poze de craciunitza i se vedeau "izmenele", ca n-am avut rabdare si cum am venit m-am repezit la copil cu rochita peste body-ul lung si alb ce-l avea pe ea!

alea cu cainele m-au dat gata! avem si noi una cu bb si cu brenda...mai rar la noi asa ceva. o cam evita cainea pe bb!

o intamplare fericita...

Mergi la inceput
Mergi la inceput