Bucurii de sept - oct 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 21
MamiLili spune:
Ia uitati aici doi baieti frumosi si-aici iubirea lui mami.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias(17.10.2006)
Sarbatori fericite tuturor
! Sa va aduca
tot ce i-ati cerut!
Poze Mathias
eloise spune:
6 poze cu Vladut in toane rele
si 3 cu Vladut si Mathias azi in parc
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
adameasca spune:
Ce de bebei frumosi am vazut!!!! I-am admirat pe toti. 
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
Ignatica spune:
microbu tare frumoasa gargaritza ta. V-am admirat.
eloise ce dragutz e Vladutz in roz.
. Hai ca nu sunt asa de rele toanele lui.
mexxa Sebi e un dulce cand zambeste. Ce mare s-a facut. Si Davi mananca la fel cam din 2 in 2 ore cate putin. Nu stiu ce e cu el, de vreo 2 saptamani tot asa o tine in timpul zilei. Il las in pace deocamdata.
pufy nici lui David nu i-a placut pe burtica, dar am inceput sa il tin zilnic cate putin pe burtica mea. Cand incepea sa planga il intorceam pe spate. Incetul cu incetul s-a obisnuit, a inceput sa ridice capul si acum ii place la nebunie pe burtica. Nu a dormit niciodata pe burta, lui ii place mult pe spate. Sunt sigura ca in curand o sa ii placa si lui Nicolas pe burtica.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
poze
Nasterea sufletelului nostru David
_Ralu_ spune:
vai cat e de dulce vladut! nu pot sa cred! imi vine sa pup monitoru'!
iar "iubirea lu' mami" e delicioasaaaa!
am pus si noi 6 poze noi! incepand cu asta...care e dedicatie speciala pt lexi!

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...

o intamplare fericita...

MamiLili spune:
Hei Andra de ce zici ca Vladut e-n toane rele? Mi se pare vesel si in forma! Ce frumos casca!
Mathias(17.10.2006)
! Sa va aduca
tot ce i-ati cerut!
Poze Mathias
MamiLili spune:
Gata, e oficial! Copiii bucuriilor sunt cei mai frumosi!
Mathias(17.10.2006)
! Sa va aduca
tot ce i-ati cerut!
Poze Mathias
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Am admirat pozici cu Mathias, Vladut, Anais si Alexia. Sunt niste frumosi, fara exceptie. Anais are ochi de acceasi culoare ca Maria mea. Deocamdata
Hehe, Ralu, s-a invatat Alexia la somn, asa-i?
Eloise, am vazut ca discutati despre wrap. Acum am aflat si eu cum se numeste. Il vazusem in Germania la tot pasul dar nu stiam ca se numeste asa. Trebuie sa va spun, fetelor, ca chestia asta care se numeste wrap e ultimul loc in care mi-as pune copilul. Muream cand le vedeam pe nemtoaice tinandu-si copilul in chestia aia: stau cat se poate de strambi cu coloana si nici nu e foarte sigur: daca ai un copil mai miscaret ca Maria mea, SIGUR cade de-acolo. Eu una, nu pot sa sufar chestia aia, nu o consider potrivita pt. copii atat de mici.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
Vauva spune:
Buna seara mamici si bebici!
Susa multumesc de informatii
. Cam acelasi lucru mi s-a spus si mie aici cand am fost vineri la medicul de familie. Numai ca mie mi-a spus sa nu-i fac baita decat de 2 ori pe saptamana si fara nici un fel de lotiuni de baie. Bianca are doar pe obrajori si pe barbie dar simt uscaciunea si pe brate. De cortizonu asta mi cam groaza si mie ca stiu ca nu e bine mai ales pe fata sa ii pun. Eu cand i-am dat l-am amestecat cu crema sa nu fie asa tare dar se pare ca isi píerde efectul asa. Oricum luni o sa mergem la un alergolog si o sa mai adun informatii. De asemenea mi-a spus sa nu folosesc aceeasi crema de hidratare mai mult de o luna, sa o schimb!
Carmen, Ileana inca o data un pupic mare pt voi
! Multumesc.Trixera este si aici o sa cumpar si eu. Acum folosesc ceva asemanator dar facuta de o firma finlandeza.
Ileana ai mancat sorici si ureche?
Astazi i-am dat telefon lu mama si i-am zis sa imi congeleze urechea porcului pe cand merg eu acasa
!
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
Vauva spune:
Si aici se poarta WRAP-ul!!! Nici eu n-am avut curajul sa o tin pe Bianca acolo. dar oricum am vazut mai mult doar cu copii nou nascuti. mai mari doar in marsupiu.
Am vizionat si eu pozele! Niste bucurii tare dulci
!
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE