** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (16)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna ziua la burtici!

Liviana, eu lucrez in cercetare asa ca imi permit sa vin aici sa ma odihnesc ca acasa ma alearga Maria...:)
Azi dimineata nu am vrut sa o las sa se joace cu apa asa ca a plans pana cand a vomat in jeturi...Mai bine la servici pana cand adoarme de dupa amiaza...:)))

Ce de fetitze cu fundite...:)))...Sa ne traiasca!...

Vali, casa serioasa nu gluma. Tie iti revine sarcina sa o umpli?!...:)))

Mica, vacanta placuta si linistita sa aveti!
O zi frumoasa la toata lumea!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna Burtici

Mica bine ai aterizat,ce face burtica?!
FELICITARI noilor mamici de fetitze!!!! Pauly,Ckristina,Paflo,Mady
Acum incep fetitzele!!!

Ma bucur ca sunteti bine si ca vin sarbatorile.Mie asa imi plac!!!Nu stiu de ce dar Craciunul il "simt" pur si simplu si imi place sa ascult colinde.

poze
Iri +17 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Buna la burtici!
Oare daca ma programez prin saptamana 18-19 la un eco 3D-4D ca sa aflu si sexul, e oare ok pt eco morfologica sau e prea devreme? Ce ziceti?
]

13+

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Felicitari pentru fetite !

Madi, si eu am fibrom. Aveam unul de 1,5 inainte de sarcina, acum a crescut la 4,5 si au mai aparut vreo 4 mici. Doctorul meu zice ca e de la hormoni, dar ii masoara mereu. Acum nu se poate face nimic, si se pare ca ei se "dau la o parte" din calea uterului ce creste. Inteleg ca daca se fac mult prea mari, se poate recurge la cezariana. Dupa sarcina, exista proceduri neinvazive de eliminare (stiu pe cineva la care i-a reusit f bine). Hai sa nu ne ingrijoram!

Serbanela, si mie imi amortesc mainile, citeodata nu le mai simt, ma si sperii. Iar inima bate si ea, nebuna-nebuna citeodata. Doctorul zice sa nu fac miscari bruste. Iar amortelile, cica dispar dupa sarcina. Pina atunci eu tot ma sperii cind nu-mi mai simt cite o mina, si ma apuc sa o masez, sa pompez singe .

Acum va las, fug la triplu test. Apoi urmeaza chinuitoarea asteptare....

Ginduri bune,
Elteka 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

CEAU BURTICI!
Piticasigogosica, de fapt asta asteptam: un raspuns din partea unei mamici care mai are bebelusi, pentru ca e drept dupa primul care e bine nu cred ca sentimentul in a doua sarcina mai este. Multumesc de lamurire si m-am linistit cand mi-ia spus ca sunt ganduri normale, incep sa-mi revin si sa gandesc pozitiv, mai ales ca bebe e foarte activ.
serbanela bine ai venit.Pe mine nu ma doare inima, ci doar imi simt pulsul uneori foarte tare, dar nu cred sa fie probleme atat timp cat e tensiunea buna.
Madi, si mie la primul eco mi-a zis de un mic, chiar foarte mic fibrom, si un mic hematom, dar la ultimul eco nu a mai pomenit nimic, cred ca daca era ceva grav zicea si acum.Eu din cate stiu se elimina odata cu sarcina si nu dauneaza pe timpul acesteia.Asta stiu eu , nu sunt sigura.
Gina M multi pupici.
Felicitari pentru FETITEEEEEEEEEEEEEEE.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Fetele am un puroi in gat de mor... Am baut ceai de lamaie, mi-am pus cartofi cu spirt la gat, am supt pastilute dr mom si m-am uns cu unguent dr mom si ma doare la fel de rau. Voi ce mai faceati la raceala? Mi-e frica sa nu il afecetze pe bebe...

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

buna, fetelor, cucuietelor.

daca intru asa de rar, am de citit o gramada si pana sa si scriu, uit numele si toate problemele. iertati-ma!

chiquitita, eu nu am racit niciodata inca de cand sunt insarcinata, dar daca ai ajuns la puroi in gat, mai bine te duci la dr sa iti prescrie niste antibiotice permise in sarcina. din ce stiu eu, puroiul si infectiile nu se mai trateaza cu ceaiuri si citrice, ci numai cu medicatie.

felicitari tuturor gravidutelor care au intrat acum la odisee, bine ati venit si sa mergem toate sanatoase pana la capat.

sarbatori fericite celor care de maine intra in concediu si nu mai intra pana la anul. sa va bucurati si relaxati alaturi de cei dragi, si sa faceti planuri pentru craciunul viitor

azi am fost si eu la doctor, bebicul e bine mersi zice dr, i-am vazut iar putisoara asa ca tati nu mai are de unde spera ca se face fetita (doar daca nu se intampla vreo minune). mie mi-e aproape indiferent daca e fata sau baiat, sanatos sa fie. mi-a mai zis ca placenta e cam mica si jos inserata, asa ca trebuie sa stau cumintica, mult in pat si fara efort (la naiba...taman acum cand urmeaza marea mutare...o sa trebuiasca sa fac cam totul prin delegati ). o sa mai merg la servici pana pe 10 ianuarie, dar o sa-i precizez sefului ca ma duc ca sa stau acolo in pat, si nu acasa, daca chiar are nevoie de mine sa ii tin locul cat e plecat. apoi o sa bag la concedii medicale pana mi-o iesi pe ochi.

vorbeati de kilogramele luate. eu inca nu imi fac griji, desi am ajuns la 63 de la 57. nu imi fac griji pentru ca ma ingras relativ repede, si inainte de a ramane insarcinata abia slabisem la 57 de kg. asa ca am reajuns la greutatea pe care o aveam de un an, un an jumate. nu ca ar fi greutatea ideala, dar sper sa pot slabi la fel de usor si dupa sarcina. acum sincera sa fiu refuz sa ma panichez ca o sa ma fac cat un elefant (stiu sigur ca o sa ma fac...de ce sa ma amarasc inca de pe acum?). macar de ar merge sarcina cum trebuie si cu restul ne luptam dupa.

ah, am uitat sa le multumesc celor care m-au felicitat pentru mutare. o sa fie o poveste lunga, dar va tin la curent cu desfasurarea ostilitatilor.

din pacate nu mai stiu ce vroiam sa mai scriu. poate imi amintesc si mai scriu mai tarziu. sau in zilele de craciun, daca o sa am liber.

pupici, sanatate multa si sarbatori fericite!

just free your mind, and the rest will follow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca_usa spune:

ziua buna burticutze

desi tot timpul m-am simtit in inferioritate pentru ca voi faceti atatea teste peste teste si vorbiti de asa de multe de care eu nu am habar, azi ma bucur ca intru in randurile voastre. la 4 am eco si o sa-l vad pe bebe mic si o sa stiu ce e. maine ma alatur si eu listutei.

mica daca nu-ti plac gradele din chicago vino in atlanta. aici au fost in jur de 23 zilele astea

chiquitita una e o raceala si alta e puroiul. orice infectie il poate afecta pe bebe si trebuie tratata urgent. mie asa mi-au zis de la cabinet. cred ca ar fi bine sa te duci la medic, pana nu intra toti in concedii.

vali5 multumesc de urari. acuma sunt bine... sa ma grabesc sa bat in lemn, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Neatza burtici (ca la noi este dimineata)

Evident ca ne-am trezit dimineata foarte devreme, adica pe la 5 da am mai reusit sa dorm putin pana acum (e 8 acum). Azi tre sa desfacem o parte de bagaje si sa iesim prin oras la un shopping mic. Maine vom pleca spre Indianapolis.
Cred ca bebe inca mai doarme dupa zborul lung de ieri pentru ca nu l-am simtit deloc azi, doar ieri in timpul zborului.

Azi am schimbat si noi saptamana, am mai crescut putin si ne-am pus si steguletul Americii atat timp cat vom sta pe aici.

Vreau sa va uram tuturor Sarbatori fericite si un an nou plin de bucurii ca nu cred ca va mai prind pe aici.

Pupicei,

Mica 19

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

chiqui daca ai puroi in gat ..trebuie neaparat tratament cu antibiotice, si ar fi bine cat mai repede sa suni la doctor..ca sa te poti bucura de sarbatori si sa nu il pui pe bebe in pericol.

pupici

14+
poze

Mergi la inceput