** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (16)
Raspunsuri - Pagina 29
Vali5 spune:
Fetelor, nu am reusit sa fac mare lucru azi in casa
Pur si simplu nu m-am simtit in stare...
Am cam zacut...
Liviana, deocamdata stam doar eu si sotul meu in ditamai casa. Intr-un viitor (nu stiu cat de apropiat sau indepartat) se vor muta si socrii, de fapt, e casa lor. Nu folosim noi toate camerele, dar trebuie facut din cand in cand curat peste tot.
chiquitita, imi pare rau ca esti asa bolnavioara. Din pacate, nu prea stiu ce sa-ti spun sa faci. 
Ma intorc in pat...
Valentina
20+
Poze
diana spune:
Chiquitta, trebuie sa anunti medicul daca ai facut puroi in gat. Eu am avut asa ceva la 9 saptamini si mi-a dat tratament cu antibiotic (Augmentin). Am citit mult despre antibiotic si se pare ca e sigur in sarcina. Dar infectia trebuie tratata neaparat ca ea afecteaza bebelusul.
Eu sunt bine, rezultatul de la TT este ok, si astept sarbatorile cu nerabdare.
Si eu am luat deja 4 kg si a inceput sa-mi placa dulciurile.
Va pup
Diana 16+
Gina M spune:
quote:
Originally posted by pauly
GinaMne bucuram ca treci pe la noi.tu cum esti...parca erai ziua 18...si?te asteptam cu vesti bune.
pupici
Pauly - astazi sunt in ziua 25 de la UM insa, nu prea vad sa fi avut loc marea minune.
Temperatura cred ca mi se trage de la raceala prinsa zilele acestea dar, mai stii!!!
Ieri, nici vitamina nu mi-am mai luat-o.
La micul dejun astazi insa, sotul mi-a adus una si a stat langa mine ca "raia", pana am luat-o.
Dumnezeu stie ce este mai bine pentru noi si, fie asa cum El vrea.
Va

Do You Hear What I Hear ?!POZE
pauly spune:
petit_ange la 18 sapt sigur se va vedea sexul...mai ales la 3D/4D.
eu fetele stau cu iubitul meu sot si ne uitam la televizor si din cand in cand mai admiram luminitele cu care am ornat peste tot.suntem usor nostalgici...ca doar vine Craciunul.
va pup gravidutelor,
14+
poze

petit_ange spune:
Pauly, mersi. Da, banuiesc ca o sa se vada sexul la 17/18 saptamani dar eu vroiam sa "impusc 2iepuri dintr-o lovitura" adica daca tot ma duc la un 3D, fiind si un aparat mai performant, ma gandeam sa-mi faca de fapt o eco morfologica, dar tare mi-e ca e cam devreme pt asta...

13+
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
pauly spune:
petit_ange cred ca ii prea devreme ptr eco morfo...eu stiu ca se face la 14 sapt si la 20-22 sapt.poate gresesc
...dar eu asa le-am facut...la 14 sapt si mo mai chemat la 20-22 sapt.
14+
poze

Motannel spune:
Buna seara! Sunt noua pe acest forum si nu stiu inca sa-l folosesc prea bine! Ma incadrez in categoria mamicilor de mai, dar nu stiu cum sa trimit informatia Ginei (cred ca am inteles bine ca ea administreaza subiectul)! Daca ma puteti ajuta m-as inscrie bucuroasa!
Sarcina usoara tuturor!