** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (16)
Raspunsuri - Pagina 27
DidiAlex spune:
Neatza,
Mica, bine ca ai ajuns cu bine. La voi e noapte acu. Incearca sa te odihnesti..dar tot esti de coma..ai venit sa semnezi condica p'aci
Felicitari pt aflarea fetitzelor. Ohhhooo, ce de schimbari. Vedeti de asta parca nu mai vreau io sa stiu..la nastere vezi sigur, asa tot ai urme de indoiala. Io simt ca as avea baietzel. Sa echilibram nitel balantza ca nu se mai poate!!!!!
Serbanela, Bun venit la Odisee! Habar nu am despre problema ta ca nu-s medic si nici nu mi s-a intamplat. Ar putea fi de la circulatie. Daca ai nelamuriri si medicul tau nu te ajuta, schimba-l. Numai sa da-i strigare si o sa primesti o multime de recomandari. Ce zici? sa incep io cu o recomandare?..nuuuu, ma abtin la le inebunesc pe fete cu recomandarea mea si ma impusca acu in Ajun . 
Cat despre kg, daca medicul iti spune ca este in regula nu ar trebui sa iti faci griji. Ai 5 degete si nu sunt toate la fel asa ca nu ai cum sa faci comparatii. BB si tu sa fi-ti bine si inainte fratilor.
Simonadre, incearca sa nu te mai gandesti la ce a fost. Acum ai un bb mik care are nevoie de tine.
Fetele care au sub 10 mesaje poate incercati sa scrieti mai mult sau mesaje scurte ca sa scapati de moderare si astfel ne va fi la toate mai usor de urmarit postarile. Ce spuneti?
Acu plec ca ieri am facut doar 2 camera curat si duminica am petrecerea Mosului. S-au anuntzat 13 adulti si 6 copii. Asa ca de maine, bucatareala. Of, of
Gina M spune:
Fetelor, ce frumos este aici la voi cu atatea printese!!! Ma bucur asa de mult pentru voi.Bravo!![]()
Pauly & Madi: FELICITARI PENTRU FETITE!

Do You Hear What I Hear ?!
POZE
sivma spune:
dragele mele,
acum am venit de la spital. Sa va povestesc. Ieri am fost la Medlife sa vb cu geneticiana si : surpriza- puteau face amniocenteza numai dupa 10 ian.Rezultatele se dau in 20 de zile lucratoare. Adica un pic cam prea tarziu pentru mine. Am fost la spitalul Titan (Constantin si Elena) azi dimineata si mi-am facut programare pentru data de 4ian. Iar rezultatele se dau in 2 saptamani. Asa ca ma rog in continuare sa fie totul bine si, mai ales, sa se termine totul cu bine. Oricum m-a mai linistit un pic si geneticiana din sp Titan, care mi-a spus ca daca ar fi copilul cu Sd Down ar fi iesit la ecografia morfologica (care la mine e beton- bebelina e de reclama).
Doamne Ajuta!
brambushca spune:
Buna dimineata burticilor!
Wow ce de fetitze dintr-o data
! Felicitari tuturor celor care au aflat ca vor avea fetitza!
Eu va trebui sa mai astept pana in ianuarie sa stiu ce am in burtica
. Dar important e sa fie sanatos bebeloncul nu prea am preferinte, desi parca as vrea si eu o
.
Eu ma simt foarte handicapata in perioada asta!
Toata lumea se agita cu sarbatorile, curatenie, cumparaturi si de-astea iar eu trebuie sa stau in pat
. Poate ca in mod normal daca nu as fi atat de plictisita si satula de odihna m-as fi bucurat sa nu am nimic de facut. Dar parca nu-s sarbatori daca nu trebuie sa ma agit si eu ca restul lumii... Oricum azi am pus la cale o revolta si o sa ies pana in centru sa-mi caut ceva hainutze de gravidutza ca pentru alea chiar nu pot sa ma bazez pe nimeni. Si poate o sa gasesc si ceva cadouri desi nu am voie sa ma plimb foarte mult si nu am voie sa ridic mai mult de 2 kg
. Se pare ca anul acesta o sa cumpar cadouri mai light
.
Oana
15+
poze.
pauly spune:
neata gravidutele,
GinaM
ne bucuram ca treci pe la noi.tu cum esti...parca erai ziua 18...si?te asteptam vesti bune.
mica0307
bine ca ai ajuns cu bine...sa mai intri sa ne spui cum i-ti petreci timpul.
pupici
14+
poze

pauly spune:
inca o veste buna pe care am primit-o ieri si am uitat sa vo impartasescsa ridicat placenta este la locul ee...azi ma duc la doctor sa-i arat reulttul si mai mult ca sigur ne da voie si noua la
.sincer abia astept.![]()
14+
poze

poohy spune:
Neata burticute!
Arcadia, ti-am trimis un email cu ce mi-a zis prietena mea despre toxoplasmoza (unde a facut analize suplimentare etc)
pupici,
Anca
Anca
17+
bebelonel
Vali5 spune:
Buna dimineata!
De ieri il tot simt pe bebe
. Cred ca simte ca mamica lui are treaba si isi face si el de lucru
E o senzatie super!
sivma, incearca sa nu te mai stresezi asa tare, ca bebe simte si el. (stiu ca e usor de zis si greu de facut) Cand te-ai programat la amniocenteza?
chiquitita, Liviana, multumesc de sfat!
Stiu ca nu voi fi prea des gravida, dar nu pot nici sa las casa cu fundul in sus. Oricum, nu fac treaba prea grea - aspir, sterg praful si fac ordine (e o casa mare, sunt 6 camere si un living). Mai am doar un pic - azi termin. Si de maine intru in bucatarie sa fac bunatati pentru masa de Craciun - ma rog, ce mai imi ramane si mie de facut, ca mama si soacra fac aproape totul, nu ma lasa sa fac eu.
ckristina, felicitari!!! Bine ai venit in listuta mamicilor de mai-iunie 2007! Vad ca incep fetitele sa recupereze. ![]()
Paflo, si tu ai schimbat sexul copilului? Sa iti traiasca bebelina miscacioasa! 
Pauly si voua sa va traiasca fetita! Wow! Ce de vesti roz! Si sa ne zici daca v-a dat voie doctorul la
![]()
serbanela, felicitari pentru sarcina! Sa dea Domnul sa duci cu bine pana la capat! Cat despre problema ta, imi pare rau, dar nu prea am cum sa te ajut. 
Wow, Madi, si tu tot fetita? Felicitari! 
mica, bine ca ai ajuns cu bine la destinatie.
DidiAlex, spor la treaba!
Ma urnesc si eu catre treaba...
brambushca, spor la cumparaturi si sa nu te obosesti prea tare.
Valentina
20+
Poze
simonadre spune:
Felicitari celor care au aflat ce culoare are burtica lor.
Eu am o varianta de la o doctoritza, zice ca parea a fetita. Eu imi doream tare mutl baietel...dar daca o fi fata nu-i bai. Doar ca eu is mai baietoaica de felul meu si-mi doream un nabadaios mic prin casa. Nu ca n-ar fi deja trei in casa (sotzul, cainele si motanul)...care toti asteapta cu sufletul la gura sa mai creasca burtica, sa se simta o gravida in casa...ca greturi, pofte sau altele, nik.
Am ajuns la concluzia ca nu vreau sa stiu ce voi avea.
Nu vreau sa-mi fac sperante...
mai este cineva cu aceeasi hotarare?
Bine ca e bine, ce a fost mai greu s/a dus. Primele trei luni m-au tot sagetat tot felul de dureri, dar acum se pare ca e totul bine, creste gabaritul...Am promis si asa voi face:gata cu painea si dulciurile. Ca miscare nu am voie. asa ca, spre binele meu, si mai ales daca tot n-am pofte, eu zic sa ma limitez la mese echilibrate. mi-e greu, ca n-am tinut diete..Sincer, nu vreau sa mananc acum mai mult doar pentru ca mi se pare ca vreau tot felul de avioane...Sunt constienta ca nu am nevoie de mai mult ca inainte. Momentan...
Si mai am o intrebare: ce faceti voi cu sanii, ca sa ameliorati durerea? Ai mei sunt de groaza. Nu ma mai dor in totalitate, doar mamelonul si imprejur. e ca o rana deschisa la atingere...asa de tare doare.Numai la atingere. in rest, mai pot sa sar in sus de bucurie, nu ca in primele 2 luni cand nu puteam nici sa merg de durere. Am incercat foi de varza si parca e mai bine..poate mi se pare..
Astept o parere. Scuze ca scriu asa de mult deodata dar am mult de lucru, intru rar pe net si imi vars sufletul deodata.
Va pup, weekend placut celor care l-au inceput.
Simona
18+
lbelciug spune:
Wow, ce de fetite! Era cazul sa echilibreze balanta, caci ele erau in minoritate.![]()
Dar sa felicitam si viitoarele mamici de fetite: Paflo, Pauly, Ckristina, Madi. Sa fiti sanatoase si voi si bebitzele voastre, iar sarcina sa fie usoara!
Pauly, ma bucur ca ti s-a ridicat placenta! Ai vazut ca totul se rezolva pana la urma?
Madi, intr-adevar fibromul e un pic mare, dar eu zic sa stai linistita. O prietena de-a mea a trecut prin aceeasi experienta si in timp acesta s-a micsorat. Fibroamele au o crestere rapida la inceputul sarcinii datorita hormonilor, dar pe parcursul ei se poate micsora. Oricum e bine sa-i monitorizezi evolutia facand eco mai multe. Doctorul tau ce zice?
Micaaaa, ce mult ma bucur ca ne-ai dat de veste asa repede. Ma gandeam ca intru in CO si nu apuc sa aflu daca ai ajuns cu bine. Ma bucur mult ca esti ok. Distractie placuta acolo! Te pup.
DidiAlex, succes la curatenie si distractie placuta la petrecere!
brambushca, lasa mami, ca te vei agita la Anu de sarbatori cat pt 2 ani. Stai cumintica acolo daca asa ti-a zis doctorul. Eventual citeste topicul de decoratiuni de Craciun (de la Casa noastra)si te apuci de asa ceva. E acolo o mamica care tot asa e tintuita la pat si a facut o gramada de minunatii.
Wow Vali: 6 camere+1 living? Si cate persoane locuiti acolo? Hihi, bebeul tau va fi f fericit sa cotrobaie peste tot mai tarziu. Succes in continuare cu pregatirile!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (3)