** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (16)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Paflo, felicitari pentru fetita!
Ckristina, felicitari pentru fetita!
Pauly, felicitari pentru fetita! Si "La Multi Ani" pentru ieri!
Numai vesti bune! Sunt asa de fericita pentru voi!

Sa va traiasca, sa se nasca sanatoase si grasune ;)

Of, eu mai astept pana in ianuarie pentru masuratori. Poate atunci aflam si daca e titita sau baietel :)
Pauly, tu ziceai ca ai avut la masurarea pliului nucal la 12 saptamani 2? Ca eu am ramas cu nodul in gat desi doctorul a zis ca e perfect - la 13 saptamani si ceva, aratand mai mult de 14, cu masuratoarea mea de 2.3

Felicitari pentru fetitele perfecte

Anca 17+
bebelonel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

paflo, Ckristina felicitari ptr fetite.sa aveti parte de sarcini usoare in continuare si de bebei sanatosi.

poohy intr-adevar atat "o fost" pliul nucal...iar acuma nu am intrebat cat ii dar de pe hartia scrisa de doctor parca am vazut ca scrie 1mm.ii scris pe hartia de la eco...iar doctorul mo zis ca ii bine ...sigur nu so masurat bine prima oara...acuma am fost la eco 3D si bebita o fost mai mare si s-o vazut mai clar.
dar e bine 2.3 nu trebuie sa i-ti faci probleme, am intrebat doctorul la care am fost azi si o zis ca si daca era 2mm ii ok..pana in 3mm ii normal.

chiqui bafta la TT.sincer eu nu stiu daca il fac...dac totul iese bine la eco..nu stiu daca are rost, dar am sa ma sfatuiesc cu doctorul.

pupici

14+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanela spune:

Buna tuturor fetelor si felicitari pt bebelushii din burtici!
Sunt noua pe aici insa am citit parte din mesajele voastre.
Sunt si eu gravidutza in aproape 15 saptamani. E a 3-a sarcina...pe celelalte 2 le-am pierdut la cam 4-5 saptamani.... Am avut si acum probleme insa Dumnezeu m-a aparat si sunt bine....cu repaus la pat....
Am citit ca o parte dintre fete s-au ingrasat 10 kg...Eu m-am ingrasat 6 kg pana acum... sper sa nu pun 20 kg pana la sfarsit....
Nu stiu daca a avut careva dintre voi probleme ca mine.... imi amortesc mainile si picioarele si ma doare inima.... nu stiu ce ar trebui sa fac.... dr. nu mi-a dat nici o sugestie... aveti voi vreo una?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

PAFLO si PAULY felicitari pentru fetite!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Buna burtici!

Tocmai am venit si eu de la ecografia morfologica de la Dr. Iosup si VOI AVEA SI EU O FETITA!! Totul pare in regula cu ea, Iosup a spus ca e dezvoltata normal, asa ca am depasit stresul cu rezultatele de la TT. In schimb, am un alt stres pentru ca mi-a descoperit un fibrom de care nu am avut habar pana acum. Este destul de mare, are 6 cm si sunt foarte stresata ca nu stiu daca va creste sau ce se va intampla. Mai sunt fete care au fost sau sunt in situatia mea?

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicoasa spune:

@Arthurana

Mersi de info, intradevar l-am vazut pe bebe la eco(18 sapt)miscand. Doctorul care mi-a facut eco(dr Calarasu)din Ploiesti mi-a zis ca nu poate sa imi spuna ce sex are ca e prea mic si povesti.....

@Vali5

Pentru lista pe care vreau si eu sa fiu

DPN 21.05.2007 UM 14.08.2006

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

am resit la datele pt listuta; DPN 15.06.2007
CRISTINA 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

uf... ce aiurita sunt acum am vazut ca am gresit si DN. REIAU TOATE DATELE
DN 26.09.1977
DPN 15.06.2007
UM 01.09.2006
DR TUTUNARU
SPITAL ELIAS
eram f obosita cand v am scis apoi m am culcat si acum dupa 5 ore de somn am vazut si eu ce scrisesem.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Uauuu, vad ca ploua cu fetite!!! ce fain si eu as vrea tot fetita! Felicitari mamicilor ce tocmai au aflat ce culoare va avea caruciorul lor!

13+

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Burtici,

Am ajuns cu bine la Chicago dupa o gramada de ore de zbor. Aici sunt vreo 4 grade si cam ploua. Sper insa sa se faca mai frumos sa iesim si noi maine prin oras.

Pauly, Paflo, Madi si Ckristina felicitari pentru fetite . Am vazut ca fetitele au cam depasit baieteii.

Pupici,

Mica 18+

Poze

Mergi la inceput