** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (16)
Raspunsuri - Pagina 25
chiquitita spune:
Cristalina, multumim de felicitare! O scumpete!
Vali, nu te omori cu munca, ca odata esti gravida!
M-am programat vineri la TT, sincer dupa cate am vazut imi pare rau ca il fac, dar asta e. O sa am 15 saptamani jumate si sunt curioasa daca imi spune sexul. Am inteles ca face si o eco. Eu sunt din provincie si mi-a zis ca trimite rezultatele la Bucuresti si de asta mi-e teama ca nu are cine sa le faca de Craciun...
toate fetele!
15+

lbelciug spune:
Vali5, dar cate camere ai de zici ca abia ai terminat 2? Mai lasa si pe zilele urmatoare ca nu e asa graba! Spor si ai grija!
Cristalina, si eu tot ca tine zic: parca la munca ma odihnesc mai bine. Fizic desigur, ca in rest e munca destula cu capul. Tu in ce domeniu lucrezi? Multumim pt urari, iti dorim asemenea si tie. Frumoasa felicitarea, dar pacat ca tu lipsesti din poza.
Fetele, spuneti-mi si mie, pe rezultatele de TT scrie clar factorul de risc pt sindromul Down? Caci la mine scrie doar de Trisomia 18 si 21, respectiv defecte ale tubului neural.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (3)
ckristina spune:
AM FETITA!!!!!!!!!!
Am fost la eco la iosup si am vazut o. a fost extraordinar s o vad cum se misca si cum scoate limba la noi.
vreau si eu pe lista, va rog : UM 01.09.2006,DN 26.09.2007, DPN 15.07.2006, DR TUTUNARU, SPITAL ELIAS
cristina
14+
piticasigogosica spune:
Salutare la burticutze
Am ajuns si eu la birou ![]()
Fetelor azi am fost la o serbare a copilasilor cu dizabilitati.Am dus si eu cate ceva plus ca o prietena psiholog e implicata in programul asta.Nu m-am putut abtine si mi-au dat lacrimile.Erau asa de scumpi,dar...ma gandeam si la ei ca nu au nici o vina dar si la bietii parinti.M-am emotionat rau 
Asa ca Vas si celelate fete care va ingrijorati,trebuie sa fiti optimiste.Stiu exact ce simtiti,imi aduc aminte de mine cu prima sarcina vedeam toti copii bolnaviori si eram ff speriata.Insa m-am rugat la Dumnezeu si ma incurajam ca sunt sanatoasa si voi avea un copil sanatos.Asa ca prin ce treceti e normal.![]()
Monicosa cu misarile trebuie sa fi atenta.Daca tu simti ca bebe e bine si nu ai avut probleme,simptomele de sarcina se mentin nu ai de ce sa te ingrijorezi.Intr-o saptamana vei simti 
Didi si cum asa bebe 2 va fi mai mare ca bebe 1???
Si mie mi-a la inceput ca am un uter mai mare...
Simsonel un alt ecografist bun e Herghelegiu,dar tot cam 1 luna si e de asteptat cu programare.
Elteka daca ai de ales cand sa faci 3D cred ca cel mai bine este in jur de 21-22 de satamani.
Mai fetelor observ ca se schimba baieteii in fetitze?!!!!!!!!!![]()
![]()

poze
Iri +17 si Iris
tincutza spune:
Buna seara la toata lumea:)
Noi am intrat in cea de a 18-a saptamana (a 20-a de fapt, dar noi calculam chiar de la data conceptiei). Sarcina de acum e total diferita de cealalta, mult mai grea. Am luat vreo 10 kile in greutate, desi am avut primele trei luni disgravidie, cred ca am ajuns undeva pe la 67 de kilograme, am o burtica maaaare de tot (cam cat o aveam pe la 7 luni la prima sarcina, cu toate ca Pitzy a mea a avut aproape 4 kile la nastere), abia mai respir si obosesc destul de repede.
Trebuie sa ajung pronto la un ecograf, sa vad cat de mare e totusi bebeul, tot mi se pare ca e mai mare decat ar trebui - a miscat la... doua luni, iar acum imi scoate sufletul cu loviturile :)))) si cu trasul de cordon.
Mai e cineva cu asa "simptome"
sau intru deja in priza de frica
?
Va pup,
Miki si bebe Pitzy
http://www.babiesonline.com/babies/p/pitzica/
Paflo spune:
Salutare, burticute!
Azi am fost (din nou!) la echo si...putzulica de la 15 sapt a *disparut*. E drept ca la ultimele echografii ni s-a spus ca nu se vede mare lucru, dar azi s-a dat *verdictul*. Vom avea o fetita! E tare dragalasa si miscacioasa! Nu a stat locului o clipa!Dar asta nu a fost o noutate caci in ultima saptamana a topait prin burta de mama focului!
Va las acum ca as trage un puiuc de somn. Mai pove diseara!
va pup,
Florina 20+
Florina R.
simonadre spune:
Draga Tincutza,
eu sunt la a doua sarcina dar prima am pierdut-o la 16 sapt. m-am ingrasat si eu, off, doamne, vreo 10 kg. am intrat in sapt 18 si ma tem ca pana la sfarsit ma fac cat casa. eu am prnit sarcina de la 64, dar la mine greutatea asta este cea normala, eram gagica..acu...nu stiu ce sa yic. Kg nu se vad, am pieptul mai mare, fundul mai mare de nu ma mai incap blugii ce stramti iar cei largi, preferatii mei, acusi nu ma mai incap..
alte cele...nu stiu..greu cu miscarea ca la mine e cam interzisa, ca ma iau durerile..si asta e si cauza ingrasarii...respir greu, ma enervez din cauza asta..ma simt ca o gogoasa si mi-e groaza de urmatoarele 22 de saptamani..hihi. atatea au mai ramas?!
oricum, doctorita m-a pus la regim si asta fac. am renuntat complet la dulciuri (dupa care nu ma dau in vant oricum, si la paine. complet. de azi, jur ca nu mai pun gura pe o fainoasa...ce exprimare mai am..oricum, trebuia sa ma bage cineva in sperieti cu kilogramele astea ca altfel, sunt lipsita de vointa..
hai sa ne fie bine si in continuare!
pauly spune:
AVEM UN INGERAS DE FETITA
ne-am vazut printesa....e superba si perfecta.toate masuratorile au iesit bine ...ma simt foarte usurata.i-am ascultat inimioara...."un moment unic" ptr amandoi...sotul meu era cu ochii in lacrimi de fericire.sa ne rugam la dumnezeu sa fie totul bine in continuare..ca suntem cu adevarat binecuvantati..sa avem asa un ingeras.
pupici
14+
poze

POZE