Aspirante optimiste, peste 35 ani - (7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scamiy spune:

Buna agerica, scuza-ma ca te intreb, e bine sa prestezi de doua ori pe zi ? eu stiam ca trebuie sa se refaca si ca au nevoie de 2 zile, adica sa prestezi din 2 in 2 zile. Oricum iti doresc tie si tuturor fetelor sa ramana insarcinate cat mai curand posibil si sa trecem cat mai multe familii in noul an cu un nou membru mult dorit.

Va doresc tot ceea ce-mi doresc si mie

PS. avalonsi eu iti doresc ca Bunul Dumnezeu sa-si coboare privirea asupra ta si sa-ti faca cadou minunea mult dorita mai ales acum ca vin Sarbatorile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

scamiy, imi dau seama ce greu trebuie sa iti fie... parerea mea e ca dr s-a gandit ca daca ai ramas insarcinata o data, ai sanse si a doua oara...
Agerica, bine ca ai reusit sa faci laparo! Pai cu atatea probleme , era cam greu sa ramai... Dati-i bataie de acum inainte! Totusi, poate nu e bine sa mergeti 6 luni pe "naturel" stiu ca aderentele sunt tare pacatoase , se refac! Oricum, sunt sanse f mari sa ramai in primele luni dupa laparo, mai ales daca sotul sta bine cu gigeii! cine stie, poate chiar din prima (stie el sotul ceva!)
Turturica, pana acum, fetele isi doreau un aparat pe eco... tu vrei sa vezi exact momentul intalnirii, ha?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agerica spune:

scmaiy-stiu ca nu este indicat 'prestarea'de 2x pe zi dar ma bazez pe faptul ca al meu sotior are rezultate foarte bune la spermograma.Nu vrem sa ratam nici o sansa,in plus ne si face placere
felicia[-sotiorul meu insista pentru incercare 'naturel'6 luni pentru ca in sinea lui este tare'macho'.Nu crede in ruptul capului ca acum dupa ce eu am fost'reparata',nu ma poate lasa graviduta.
Intr-un fel ma amuza, dar ma gandesc si la cat va fi de dezamagit daca nu se va intampla.Pana acum eu am fost'motorul'in actiunea 'vreau si eu bb'.M-a secondat cuminte si el dar parca nu cu aceeasi incredere ca si acum.Acum are convingerea ca totul depinde de el.
Inca nu i-am spus nimic,dar eu sunt deja hotarata sa scurtez incercarea la 3 luni,tocmai pentru ca stiu ce pacatoase sunt acele aderente.

Fetelor stiti cumva care este dimensiunea optima in mm pentru endometru si folicul in ziua ovulatiei?
Eu in ziua ovulatiei aveam doar un folicul de 22 mm.Era suficient de mare?In afara de dimensiunea foliculului ce altceva mai este important legat de acesta?
Eu am cm regulat la 27-28 de zile.
Ovarele mele fiind sanatoase ,ovulatia se produce alternativ pe ovare? Exista vreo regula?Intreb pentru ca medicul mi-a sugerat ca ar fi mai indicat sa raman gravida cand ovulez pe stanga.
Sa inteleg ca daca luna aceasta am avut folicul pe ovarul drept luna urmatoare va fi pe cel stang?


Pup toate fetele optimiste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Agerica, e foarte bine daca e increzator, iti dai seama da mandru va fi de el daca veti reusi (da, Doamne!) in primele luni!
Incerc sa iti raspund: foliculii sunt maturi cam la 20 de mm, e f bine daca l-ai avut de 22. Endometrul ar trebui sa fie peste 8 mm (9-10) , desi am auzit fete care au ramas si cu endo mai mic. Bineinteles, cu cat e mai mare, cu atat sunt mai mari sansele.
De obicei, ovulatia se produce alternativ , dar, iar, depinde de organism cred... eu, de ex, dupa laparo din septembrie am ovulat 3 luni pe stanga, iar la mine dreapta e mai buna... Deci nu e obligatoriu ca luna viitoare sa ovulezii pe ovarul stang... Iti poti da seama, doar urmarind cateva luni ecografic.
O zi placuta si un we minunat va doresc! Desi banuiesc ca sunteti ocupate cu "dereticatul" si nu observati ce soare si frumos e afara! Stiu, fiindca am fost cu al meu sotior sa faca spermocultura...


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Bun venit tuturor fetelor noi! Am upgradat listuta cu intarziere, imi cer scuze dar de acasa nu mai pot accesa site-ul meu preferat, nu stiu din ce motive (ceva cu legatura externa, nu stiu...).
Rectific in legatura cu testele de ovulatie, la mine e revolutie, am a 5-a zi la rand test de ovulatie pozitiv, adevarat ca cele din ziua 10 si 13 au fost cele mai pronuntate. Sa vedem ce-o iesi acum
Scamiy, cred ca suntem in aceeasi perioada, eu ziua 14 azi. Si eu la fel ca tine dupa ce am pierdut sarcina nu stiam cum sa fac sa raman mai repede iar, din pacate banuiala mea ca a fost doar o intamplare cu totul exceptionala s-a confirmat.
Mirela, iar nu am apucat sa raspund la pm... ce ai facut ai reusit sa dai de dr.Dracea? Masina mea este neatinsa (dar pe 19 expira casco si parca vad ca o comit inainte sa-l reinnoiesc, sunt talentata la faze din astea), sotul a lovit masina de serviciu
Asa fetelor, vad ca au vazut si sotii vostri cum e sa fii consultat in costumul lui Adam (sau doar cu o frunza care sa acopere partile rusinoase), asa sa vada si ei cum e... doar daca am fi exhibitioniste ne-ar place sa se uite toata ziua-buna ziua cineva la noi in acea postura...
Turturico, noi ne cunoastem de dincolo de la "masuratori"... eu zic pana nu implinesti un an de incercari sa nu intri in panica. Eu am facut toate investigatiile posibile dupa pierderea sarcinii si nu am gasit nimic, in afara acestei oligospermii care ne da de furca in continuare.

Merci pt incurajari si mai ales pentru voturi, sunteti niste dragute!

Va pup pe toate si va cer iertare in avans daca nu voi fi la timp pt modificari pe lista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

scamiy,si eu sint z 13...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Eu Z14 dar de prestat nu am prestat ca nu am cu cine si de fapt nici cu ce
Edit: Dar iau Maca la greu sa ma fertilizez dar pt ce nu stiu .Poate raman nu ea dar e fetitza dar lasa ca incep sa iau Vitex si asta e baietzel dc ma iau dupa nume. Sunt intr-o dunga azi.
Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Mikisornu vreau sa te stiu trista...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scamiy spune:

Ce se intampla ? Am scris ieri adica sambata 16, dar n-a aparut mesajul meu. Sunt probleme cu forumul ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scamiy spune:

Avalon,la mine s-a intamplat exact cand imi luasem gandul, eram in concediu si deja ma consolasem cu ideea ca nu se mai poate pe cale naturala asa ca deabia asteptam sa ma intorc din concediu sa ne pregatim pt. FIV in Ungaria. Si acum ca sa va mai destindeti putin, va spun pe scurt intamplarea, eram in Italia, venisem de la plaja si ma grabeam sa merg la shooping, iar al meu sot avea chef de , eu nu prea, cumva a reusit sa ma lamureasca, dupa care m-am si ridicat si am pornit in oras. Mergand pe strada mi-am dat seama ca tot ma patasem, dar se pare ca tocmai atunci se prinse minunea. De aici am tras conclzia ca s-a intamplat pt. ca 1. nu mai eram cu gandul la bebe si 2. pt. ca eram amandoi in concediu relaxati. Mai buna dovada ca asa se poate, nu cred ca am.
Felicia, tot ce se poate, sa te auda cineva acolo sus !
Agerica, ma bucur pt. voi ca sotul tau sta bine cu gigeii, multe dintre fete ar vrea sa aiba ce ai tu parte, dar te rog nu te supara pt. intrebare, vroiam sa ma asigur daca nu cumva citisem eu gresit, iar in cazul asta sa pun si eu in aplicare zilnic. Iti doresc sa fie cu noroc si sa aflam ca esti .
Idaira, impreuna cu Avalon, haideti sa luptam zilele astea si sa ne rugam la Dumnezeu sa ne trimita un ingeras de Sarbatori.
Miki, imi pare rau de situatia ta, dar sunt convinsa ca nu e departe ziua in care o sa bebelasul mult dorit.
Va doresc tuturor tot ceea ce-mi doresc si mie .
Pupici la toate fetele

Mergi la inceput