Aspirante optimiste, peste 35 ani - (7)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

ioana, nu stiu daca e nevoie sa mai faci o laparo. lui tutu ii cam place sa faca laparo. eu zic sa mai astepti. bineanteles ca este hotararea ta, dar... inseamna ca nu ai endometrioza si va trbui sa faci cat mai multe IA ca sa fie preparati ...
parca ai facut o IA, nu? mai incearca si cu altcineva.
eu zic ca sotul tau o sa fie din ce in ce mai bine si cu ajutorul IA o sa reusiti.
mai asteapta. atata timp cat ai mai ramas cu sotul tau o sa mai ramai.
tin pumnii.

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Copilutzu, dar unde vroiai sa pleci?
Fetelor, am o propunere: noi cand facem BANCHETUL DE SFARSIT DE AN aici, pe DC?. Eu vin cu muzica si propunerea...., voi ce mai puteti aduce?
Miki, unde esti?
Nusy,.
Felicia_,Copilutzu,Liana30,Danotino,Ioanatugs,Agerica, Iuliabraila,Mari-lu,Avalon, vrei sa pleci fara sa participi la cheful nostru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Ce mai faceti, dragelor?
Ma bucur, Agerica, tare, ca moralul tau e asa sus, tine-o tot asa si in curand te trec pe lista rosie!
Ioana, tu ai facut laparo cu dr.Ion Ionut despre care am auzit lucruri bune... daca sarcina intarzie, e din cauza pacatoasei de oligospermii, ca si la noi... Nu cred ca ai endometrioza... asta e parerea mea si nu prea avem de ales decat sa mergem tot pe calea FIV-ului si eventual a inseminarilor. Ai incredere ca vom reusi pana la urma... stiu ca drumul e mai greu pentru noi, dar gandeste-te numai la reusita, asta e cheia. Iti spun din experienta mea, cand pornesti la drum cu gandul ca nu vei reusi, rezultatul va fi pe masura, din pacate... Te pup si ti-as dori sa fii din nou fata pe care am cunoscut-o eu cu ceva timp in urma, plina de speranta!

Liana, fata draga, BAFTA MAXIMA!!! Sa te intorci gravida, abia astept clipa cand ne vei spune vestea! Sa dea Domnul sa reusesti!

Andra, te pupic

IULIA, sa ai un baietel sanatos si sa-l aduci usor pe lume! Ti-aduci aminte cand faceam noi planuri si 'crosetam' botosei? Iata acum poti croseta botosei bleu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

danotino fata !!! Trag cu okiu si te urmaresc si pe la“inseminare” Dar de ce ti-e fricutza???
Uite eu ca “mama diminutivelor…nu a gasit (inca) un diminutiv si ptr. tine…
Avalonule supararea mi-a trecut (deh..sunt leu ..imi trece repede…) dar mai sunt inca dezamagita. Nu stiu ce a fost in capul meu….vroiam io …”motz” sa reusesca din prima IAD-ul….
Siguuur, sigur mai fac IA …chit ca ma tarasc in genunchi pana acolo,… si
Andrutzabirni dependentza asta….off…..Io ieri am avut o pasa proasta….de nu am mai gasit subiectul acesta…Vb. ta…intru in panica fara voi!! Nu pleec… Vroiam sa plec de sarbatori dar
nu pot din cauza serviciului…..
Mickilinaaaaaaa uni esti mamicaaaa!!! Ai treminat casutza de renovat si acum iti faci de cap ???? Distractie placuta!!!
iulica sa-ti traiasca mandretzea de puiutz!!! Sa ai grija de tine si in special de EL!!
Ioanatugs hai ca ne-am inegrit de atatea ganduri negre….si io am tras aseara o portie de …..si m-am mai racorit…( un pic )
Agerica Vitamina E forte+aspirina-10 zile/cate 1 pastila pe zi sunt ptr. Endometru???
Si…si…si io mi-am pus in gand ca de la 1 ian sa nu mai fumez….DAAAA , nu promit ca o sa reusesc…uite si -ici din cauza mea.
Liana Distractie placuta !!!
Feliii tu m-ai citit….ai tras cu okiu…ma pregatesc de sarbatoare…pe 30 dec. este ziua sotzului..Dau de baaauut!!!
Si ca sa nu ne "mackim " prea rau sunteti invitate si la o gustarica....!!!
Nuculeeeeee pe unde umbliiii…da-ne si noua o veste ..Ce mai faci???
Nusy, Pitic, Nashica, Aurel_cris,Amzulica, DJ Mamuca, Ednut, Goldi…si toooata listutza
Va Doresc un an nou mai bun ca asta!!!
LA MULTI ANI!!!
Si
Dau de baut!!!
Ps.Moooama catzi pupushori am impartizit!!



PERLUTZA sufletzelul meu!


V A
copilutz'-> Mama diminutivelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

copilutz, sac, ca nu-mi gasestiun diminutiv, dar eu cred ca deja danotino este un diminutiv de la dana; o colega ma alinta asa si mi-a placut.
aspirina, acid folic si vit E nu sunt pentru endometru...
lasa tigarile alea. eu sunt un exemplu bun! fiti atente: fumam 1 pachet si jumatate pe zi de tigari tari. daca ma trezeai noaptea, trebuia sa-mi aprind o tigara, dimineata nici nu faceam bine ochi si aprindeam tigara...sotul meu nu fumeaza si n-a fumat niciodata. mai imi batea apropouri, cum ca de-aia nu facem bebe ca fumez, ca miros urat, etc si intr-o zi am zis ca nu mai fumez. am inceput de luni. contrar zicalelor ca nu trebuie a zici ca de luni nu mai fumezi etc...
si am 2 ani si jumatate de cand nu mai fumez. mai visez din cand in cand, DAR NICIODATA NU AM MA TRAS NICI MACAR UN FUM. AAAAAAA, SI FUMAM DE 13 ANI. nasha mea s-a lasat si ea, dar la diverse ocazii mai fumeaza o tigara. doar una. eu nu stiu daca as putea sa fumez numai una.
reactii adverse: m-am ingrasat foarte mult si foarte repede.

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!!
Avalon draga, chiar nici eu nu stiu unde mi-a disparut tot optismul de odinioara, dar o sa-mi revin eu! Ai mare dreptate, daca ne lasam prada dezamagirii nu avem de cat de pierdut. Of.. sper doar sa treaca sarbatorile astea, pentru ca nu am nici un chef de sarbatorit. Eu care altadata numaram zilele pina la sf. Ion, sarbatoare care pentru mine era mai mare si de cat ziua de nastere si decat orice revelion, acum vreau doar sa sar peste zilele astea din calendar si sa ma ascund intr-un loc cald, eu cu gandurile mele. Of.., iar am luat-o pe aratura, asa ca va las sa nu va stric buna dispozitie creata de venirea noului an.
Donatino multumesc pentru incurajari, vom merge inainte, orice ar fi! Multa bafta i-ti doresc, cate zile mai ai ???
Copilutzu multumesc pentru pupushor si ti-l trimit si eu cu drag inapoi!
Va doresc la toate, din inima, un an mai bun si sa dea Domnul sa aveti toate parte de magia celor II liniute, anul acesta!! LA MULTI ANI!






Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

ioana, tu erai mai optimista ! hai bucura-te de sfarsitul de an. bucura-te ca va incepe un an nou, sigur mai bun. eu am avut multe lucruri triste anul asta si ma bucur ca se duce.
pai, sunt ziua 21, mai am 7 zile pana la testul cu II!!!

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Un an nou plin de bucurii si implinirea visului mult dorit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Ahooo, aho! treizecisicincistelor !!!!
Am venit tragand din buhai ca sa va mai resuscitez moralul care se pare ca se apropie de colaps

relele anului 2006 si primiti cu veselie si optimism anul 2007! Toate au o rezolvare.

Incurajez pe Liana si toate fetele obosite de asteptari sa le vad bortzoshele.
Ioana, desi opinia mea nu corespunde majoritatii (si sa ma ierte cele pe care le irita ideea), sunt pentru adoptie ca un prim pas, pt. a fi sigura de un copil dar nu trebuie DELOC incetata cursa de a obtine propriul bb prin FIV, inseminari, naturiste si tot ceea ce este posibil sa faceti; conditia este sa fie ambii parinti de acord si impacati; spun asta o data pt. ca dupa 41 ani personal am simtit scaderea vitalitatii mult mai acut decat pana la 40 si in al doilea rand nu e bine sa ai doar un copil; nu e bine in primul rand pt copil dar cu siguranta nici pt. parinti; lasati teoriile ca doi frati pot sa nu se inteleaga si tot una e ....;
din 'panseurile' mele aceasta concluzie am tras, ca un copil e binecuvantat si e mai bine decat deloc dar daca se poate, e bine sa fie mai multi;
sper sa mai vb. pe anul acesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Dj_mama ma bucur ca rezonezi cu mine, asa gandeam si eu si sotul meu si ma bucur ca si el e pe aceeasi lungime de unda cu mine. Nu voi renunta niciodata la lupta de a avea propriul meu bebe, ma gandeam doar ca asteptarea va fi mult mai usoara cu un pui mic langa mine. As fi mult mai relaxata si mai dornica de a avea propria mea minune. Mai ales ca-mi doresc multi copii, cel putin 3, pentru ca si eu provin dintr-o familie cu 4 frati(dintre care unul a murit bebelus), asa ca eu merg pe principiul cat mai multi copilasi, cu atat mai bine.





Mergi la inceput