* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (25)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

daca spune si tu POLIXENI,inseamna ca m-am convins ,ANA seamna cu mine

POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII

Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Dragele mele, ne apropiem cu pasi repezi de sfarsitul acestui an atat de minunat. De obicei, la sfarsit de an, obisnuim sa tragem o linie si sa "socotim" bunele si relele, realizarile si esecurile ... ma gandeam ce a fost rau in viata mea in acest an, ca au fost cu duiumul ... DAR ... nu mi-a venit nimic in minte!!! Singurul lucru la care m-am gandit, a fost MAIA! Cea mai mare realizare, cea mai mare implinire! Asa ca acum, la sfarsit de an, vreau sa ii multumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat. Nu a existat in toata viata mea, ceva mai frumos si mai minunat. Si stiu ca si voi simtiti la fel fata de puii vostri. Poate ma repet, insa acum e momentul asa ca ...

Dragutele mele,
va multumesc si voua, din tot sufletul meu pentru ca ati existat. 9 luni de sarcina, inca 9 dupa ... mi-ati fost de mare ajutor, am fost mai linistita si mai fericita ca va am. Am stiut ca mereu gasesc in voi prietena sincera, care ma va ajuta daca voi avea nevoie. Ne-ati fost alaturi la bine, la greu, cu voi am impartit emotiile sarcinii, povestea nasterii ...
Ma bucur tare mult ca am ajuns aici intre voi, ca am facut si fac parte dintre mamicile DC, ca v-am cunoscut si ca iata, mai dam in spate inca un an din viata noastra, de data aceasta cel mai minunat!!!

Nu pot scrie pentru fiecare in parte - m-ar apuca Sfintele Sarbatori de Paste :)) - dar vreau asa, scurt, sa va doresc voua, ghioceilor si mamicilor de ghiocei, un an plin de bucurii si de iubire, sanatate si multa, multa fericire. Sa aveti parte de tot ce va doriti si sa ramaneti asa cum va stiu, dragele mele prietene. Nu sunt vorbe goale, sunt din suflet, va jur!

LA MULTI ANI dragii mei, si un an minunat!!!!

PS: Andreea - desi nu ne-am cunoscut personal, am avut ocazia sa aflu ce om minunat esti. Felicitari pentru inima ta maaaaare, cu care ai ajutat multe fete de pe la noi. Sa aveti un an plin de realizari. Pupam Thea!

Diana - pe voi v-am cunoscut si ... nu am cuvinte. Oameni ca voi, intalnesti probabil o singura data in viata. Sper din suflet, ca prietenia noastra sa nu moara niciodata, chiar daca voi veti pleca depaaaaaaarttttteeeeee ... Imi pare rau ca ne-am cunoscut atat de tarziu, dar faptul ca v-am cunoscut, inseamna pentru noi enorm. Va imbratisam cu mare drag si ... astept sa treaca astea 20 de minute sa va revedem :))))

LA MULTI ANI TUTUROR!!!

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

salut fetele!

Catrinel abia asteptam pozele! multumim mult ptr ele si ptr scurta noastra intalnire. a fost foarte fain! am mers pe jos acasa ptr ca tzumpininu adormise si nu am vrut sa-l deranjez. A dormit pana aproape de casa. Faine pozicile de la Craciun!
Nshiro sper ca e bine Mariuca.Multa sanatate! Cred ca a super calatoria...nisipuri albe si mare de smarald...de vis, nu altceva!
Noe si Ada super intalnleala voastra! Fetitele sunt atat de dulci impreuna! Pe mine ma amuza bucuria taticilor...cred ca in curand o sa-i gasim la o barfa mica pe DC!
Catrinutza super poze! Sunteti mumoase amandoua, iar atomica sta super bine in picioare!
Tcelen super poze aveti si voi! Felicitari ptr primii pasi ai Anuscai!
Ciuf mama ce invidioasa sunt pe voi! Aveti o tona de zapada, un mos Craciun adevarat si un brad super! Luca si Eva sunt tare draguti! De unde ati strans atatia piticoti? Si trenuletul arata super!
Kim mai nu ti-l dau pe ginerica nimanui. Ramane cum am stabilit! Lasa ca vine el si o rapeste pe Alicia mexicanca, fug in Mexic se imbata cu Tequila si se casatoresc pana la rasaritul soarelui. O sa aflam si noi din presa :)...Lasand gluma la o parte, aveti cele mai frumoase poze!
Ile am vazut si pozicile voastre si Viv arata super! Imi plac ochii ei si caciula de mos...e superba. Stiam eu ca tu iti doresti fetite...tie ti s-a indeplinit visul la nasterea lui Viv. Dar unde zici tu ca ai atatea kilograme ca eu te vad supla. Esti inalta?
Micaalsa si mie imi place camera Iuliei...abia astept sa ii aranjez si eu camera tzumpininului...am ochit eu ceva mobila faina! Cat despre mobilitatea tzumpininului...as vrea sa fie asa cumintel ca Iulia...umbla peste tot si scoate tot afara din sertare, rafturi...acum a inceput sa sta singur in picioare cateva secunde...daca o sa inceapa sa mearga o sa-mi scoata sufletul. Ma bucur ca te-ai odihnit si tu un pic...acelasi lucru as vrea sa mi se intample si mie.
Alinaalex ce faine poze cu micky aveti! Spor la facut 3 baieti ca Bittman! :)
Gabi_fer felicitari ptr primii pasi si ptr kaka la olita! Sunteti tari!
Andreea G multam ptr sms-suri! Aratati super iar masa de Craciun a aratat ca in povesti! Pupici Theei!
Olgutta cu intarziere insa doresc sa-ti spun la multi ani si abia astept sa vad pozele cu Mihaela!
Tili ai 2 baietei minunati!
Poli lasa ca mai faceti voi si un Stefanel! Cuburile arata super!

Noi o sa petrecem anul nou singurei...noi 3 si cred ca o sa mergem un pic in piata ptr ca se pregateste ceva fain marca Ilie Stepan. Va pun si eu cateva poze facute cu noul aparat si un filmulet amuzant.

Pupici!
www.dropshots.com/day.php?userid=200121&cdate=20061217" target="_blank">Filmulet de la impodobit bradul si poze!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Era sa uit:Tinaaaaaaaaaaaaaaaaaa,mi-e dor de tine!2007 sa te readuca printre noi!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
Andreea si Noe, saru'mana mult de urari. Sunteti niste dragute!
Apropos de Tina, am vorbit cu ea acum cateva zile, erau bine, ea munceste, Mark sta acasa cu piticul. A pus poze in albumul comun.
Pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Laura Ioana,2007 sa-ti aduca cel mai de pret dar:un bb frumos,sanatos si bland ca tine!Sau...2!

Mergi la inceput

Apuc sa trec pe aici,poate pt. ultima data...in 2006(ca-mi face figuri net-ul,nu de alta!).

Ce-mi mai plac momentele de bilant....
Chiar ma gandeam noaptea trecuta la voi(toate) si la modul in care ,,ne-am cunoscut,,.In alte circumstante,cine stie daca am fi avut ceva in comun si daca ne-am fi dat atentie una,alteia.Burticile noastre,apoi bebeii si tot ceea ce a derivat din asta,ne-au transformat intr-o familie unita si calda,in care nu exista prea multe secrete si care functioneaza pe principiul ,,toate pt. una,una pt. toate,,!imi doresc sa fim la fel si in 2007,poate un pic mai relaxate si mai...libere.Macar atat cat sa ne putem vedea la o cafeluta.
Imi mai doresc sa ne fie puii sanatosi,sa nu fie nevoie sa schimbam impresii despre doctori si medicamente,parintii sa ne fie la fel de sanatosi,sa nu mai ia D-zeu la el pe nimeni drag!Sotii/tatii care nu au avut o atitudine normala in 2006,sa-si ,,revina,, in 2007 si sa realizeze ce comori au langa ei!
Soacrele(alea rele,ca cea a lui Poli!) sa-si lase nurorile in pace si sa-si vada de treaba lor,ca altfel...raman de izbeliste!

Doina cel,ii dorim lui Andrei sa se faca bine,sa va lumineze viata!Iar voua,parinti devotati,putere,sanatate si...multa speranta!Mi-ar placea sa vii la intalnirea mamicilor si sa te vedem zambind...

Ceela,multa sanatate mamei tale!

Nshiro,Craciunul lui 2007 sa nu va mai puna la astfel de incercari!!!Si sa ramaneti o familie la fel de frumoasa!

Aida,poate anul care vine vei avea mai mult timp pt. a ne povesti despre voi si lucrurile frumoase care vi se vor intampla!

Ciuf,sa traiesti cat mai multe momente frumoase,aidoma celui in care iti priveai parintii cantandu-le copiilor tai.Si sa tot plangi de bucurie si de emotie.Ai o familie minunata!Si sa va faceti noi prieteni,sa nu te mai simti singura.

Catrinel,va doresc sa gasiti casa visurilor voastre,Oana sa creasca frumos,poate ca va veti incumeta si la un fratior(sau surioara,cine stie?)!Si sa ne vedem odata si-odata,la voi sau la noi!
Si sa-i citesti Oanei,sa o inveti cantecele si sa-i povestesti ca are undeva,in Bucuresti, o prietena buna...

Noe,sa-ti dea Dumnezeu o Bianca sanatoasa si ,din ce in ce mai frumoasa si poate si o casa noua!Sa-ti iei permisul si sa ai masina dorita!Si sa nu fie nevoie sa-mi spui ca dr. pediatra este buna...
Si,daca este posibil,sa ne mai si vedem uneori.

Adar,sa ramai la fel de calda si de saritoare si de...plina de initiativa.Sa-i faci Maiei un fratior sau o surioara,ca sa poata sa faca concurs de...ochi mari!Si sa prajituresti cu spor in continuare ca,cine stie,poate facem o pensiune in combinatie.Ceva de genul ,,Vii,mananci,plangi de placere si mori de ciuda ca te-ngrasi!,,.

Catrinuta,sa te uimeasca Mariuca din ce in ce mai tare cu progresele ei,uimitoare pt. altii,soacra sa te mai slabeasca,poate cine stie,va mutati chiar!Da' sa vii de oriunde ai fi pe la noi!Si sa nu mai calci in vreun spital anul viitor!

Mari,poate in 2007 vom fi vecine(in Paradisul Verde).Si astfel,Teo si Thea se vor juca zi de zi,ca tot n-am apucat sa ne vdm in Moghioros.

Doublemom,Adibal,sa va bucurati de progresele fetitelor voastre si de prietenia, tot mai stransa dintre ele!Sunteti oarecum,vedetele noastre!

Delia,sa-ti fie baietelul sanatos si sa-ti semene al fel de tare,pe masura ce creste!

Claudia_d,sa va aduca anul 2007 casuta mult visata,Vladut sa fie sanatos si cuminte si sa ne povestesti numai lucruri frumoase despre voi!

Dea,sa va simtiti bine acasa si sa treci mai des pe la noi,sa ne mai scrii despre Mia cea cuminte!

Biuta,tare-mi place cum scrii tu,in dulcele-ti stil ardelenesc.Stii,eu inca sunt indragostita de Anthony cel...cu ochelari.Poza lui,in care facea fototerapie,mi-a ramas in minte.Sigur,acum este mare si mai frumos!Poate te intalnesti si cu noi candva... .Sa va mearga toate ca pe roate!

Pispi,poate in 2007 ne vei spune mai multe despre voi si despre Bianca,numai lucruri bune!

MP,sa ramaneti la fel de frumosi si de uniti(ca familie).Sa va intoarceti cu bine acasa,iar pana atunci,plimbati-va,clatiti-va privirile cu lucruri frumoase si acumulati experiente noi.Copii sa va fie bine si feriti de orice necazuri!

Mariana si tu ai o familie frumoasa,iar pruncul sau pruncuta ce va veni o va face si mai frumoasa.Sa ai o sarcina usoara in continuare si sa ne povestesti cat mai multe despre voi,doar doar ne vei face pofta si noua de un nou bb.

Tcelen,noua casa sa va poarte mai mult noroc,copii sa se-nteleaga din ce in ce mai bine,sotul sa mai stea si pe acasa(poate gaseste un job mai aproape!),iar tu sa te mai si distrezi!

Kim,Alicia este un copil minunat si stiu ca v-a schimbat viata in cel mai minunat mod,chiar daca tu ai suferit.Sa nu ti se mai intample nimic rau,sa mai veniti pe acasa si sa nu uiti ca mama ta va vegheaza de sus,dintre ingeri.

Poli,anul cel nou sa va fie mai bun,Nikolas sa nu mai aiba de-a face cu doctorii,soacra sa te lase in pace,sotul sa realizeze ce are langa el si sa ia masuri!Poate ne vdm,in cazul in care venim in Grecia(sau invers).

Mihaser,Cristian abia asteapta sa mai creasca sa aspire tot praful din casa!!!Si sa faca multe alte treburi.Orice mamica de ghiocica il vrea ca ginere,stiu!Sa vi se indeplineasca toate visele si...sa se vedem cu bine la intalnire,da?

micaalsa,camera Iuliei e tare dulce(ca stapana!) si sigur ar mai incapea acolo un bb 2.Sa vina oare in 2007?

Ile,sper ca veti ajunge si voi acasa,sa ne vedem.Si mai sper sa-ti faci timp pt. o schimbare de look,mai indrazneata.Sa-ti fie Viviuta sanatoasa si sa vina repede si un fratior!

gabi_fer,ma bucur ca te-ai alaturat familiei noastre,chiar daca abia dupa nasterea lui Ionut(care a propos,este tare dulce!!!!)si sper sa dispari dintre noi,cum au facut-o alte frete(rele!).

Irina 71,Simona Toma,Dianad,Roxivan,aalina,Tania,Andra Simona,Loranda,Alinaalex,astept un semn cu privire la prezenta la intalnire!!!!

Zuzilici,Cat,Lady Hawk,Ameluta,Luizax,Elvie,Cameliada,Ama kaly,Serj,Mara,Lili Prejbeanu,Cosmina si tuturor celorlate mamici le doresc printre multe altele,timp mai mult pt. a ne mai vorbi si noua despre ele!

Imi doresc sa avem un an 2007 minunat,plin de superlative(fericite!),sa intarim legatura noastra prin mai multe intrevederi,sa avem motive sa vorbim numai despre lucruri bune!
Sa fie pace si liniste,sa ne putem creste frumos si pasnic pruncii,sa fim iubite si sa oferim iubire!

LA MULTI ANI,DRAGI PRIETENE!DUMNEZEU SA NE OCROTEASCA SI SA NE LUMINEZE CALEA,ORINDE NE-AM DUCE SI ORICE AM FACE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Ah Andrushka, ce frumos zisesi tu .... asa sa ne ajute Dumnezeu pe toate!

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Maria-Maia - - Adar, Vlad-Lucas - - Lili Prejbeanu
31: Adina Nicoleta - -Andra Simona!!!

Tcelen
Nicolle27
Dea 0277
Serj
Doublemom
Cat
MARIA28
Mariana
Loriana27
Cameliada
Ceela
Delia21
Mamaariadna
Bagheera
Catrinutza
Biuta
Doinacel
Nshiro
Irina
Tecla
Lumysti
Ile
Danaita
Ayryny
Ema
Aileana
Diana
Tili
Bitab
Noe
MP
aalina2003
Elvie
Adibal
Emiii
Luizax
Val77
Batentian Dana
Diana Forisch
alinamizzi
Elladriel
Kit
Stefanna
Micaalsa
emanuelaan
Catrinel17
Andan
Erika
Mihaser
Claudia_d
Mari78
Onsami
IoanaC
Alinaalex
loranda
ANDREEA GEORGIANA
Pispirica
Adar
Kim
LiliPrejbeanu
AndraSimona
Danielaneda
Cosmina
Ameera
Adriana
Iasima
Cristina30
Simona Toma
Otilica
Guguluff
Roxivan
Tina
Ioana 22
Dianad
Lady Hawk
Rorosu
chichina
Tania 2
Honeypuma
Gabi_Fer
Alorea16
Zuzilici
Ciuf
Olgutta
CorinaG
Amyana
AmaKaly
Amelutza
CristinaBarz
IleanaMarius
LAURA IOANA
Mara
Anairda
Aida

LA MULTI ANI FETELOR!VA DORESC DIN TOT SUFLETUL UN AN NOU FERICIT,PLIN CU BUCURII SI SANATATE SI REALIZARI!ANUL CARE A TRECUT A FOST CEL MAI REUSIT AN DIN VIATA NOASTRA DATORITA MINUNILOR DE BEBEI!
FETELOR LAURA IOANA,ANAIRDA SI ILEANA MARIUS DIN TOATA INIMA MEA CA NOUL AN SA VA ADUCA CATE UN BEBEU!!!
VA PUPICESC PE TOATE DRAGELE MELE PRIETENE!

Pozicile noastre:
http://new.photos.yahoo.com/gpoli_ro/#page1

Filmuletze:
www.dropshots.com/dpoli_gr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

am "mancat" un "Va doresc din mesajul ultim...scuzoaiele mele!!

Aaaa dar poate n-ati vazut ca mi-am tras glow...asa ca de Anul Nou!!!!

Mergi la inceput