* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (25)
Raspunsuri - Pagina 27
ile77 spune:
Catrinutza, am fost absolut impresionata de Mariuca cind am vazut-o in clipuri mergind.Sa-ti traiasca e o dulce-dulce.
Si Viv merge dar numai sprijinindu-se de carutul din poze.
Gabi fer, nu e cutie de bere, hehe e cutia de la o jucarie.Banuiesc ca te referi la cutia galbena.
Sta in tarc, dar nu mai mult de 20 min ,ca se plictiseste.Insa e f folositor tarcul, mai imi da si mie un respiro.
Ca sa inteleg ca deja l-ai invatat pe Alex la olita? Wow!Si eu care ziceam ca incep de la 2 ani![]()
Olgutza, e f buna tarcul ala si f sigur. Ma gindisem la inceput sa-i iau unul di lemn ,bine ca nu i-am luat ca de cite ori a cazut pina s-a invatat sa se ridice si sa stea singuriga in picioare, sigur se lovea urit la cap.
Astept poze cu voi.
Micaalsa, påi si Viv mi-a neneoricit tastaura.Ma mir ca mai merge , de cite ori mi-a scos tastele de la laptop.
Odata mi-a scos 2 taste deodata si nu mai stiam unde e o litera si und e cealalata. Le-am pus la loc , si cind am vazut ca le pusesem invers, am pus-o sa le mai scoata o data ca sa le pun corect. Mie imi era frica sa le scot ,dar ea e mestera![]()
![]()
![]()
Ce misto ca Iulia maninca asa multe fructe, mai ales acrisoare. Viv maninca numai banana si aia amestecata cu lapte.De mere nici sa nu auda.Kiwi si portocala nu am incercat, dar parca vad ce fatza face daca i-as da.
Cadourile nu erau numai pt noi, as fi vrut eu, erau pt toata familia, adica de la famile pt familie.
Catrinel, påi n-ai dus-o rau
.Cu masaj la picioruse ,mincarica linga nas, banuiesc ca si acolo o picatura de
Ati avut si piftie
??? Imi fac si eu diseara, sper sa-mi reuseasca ca e prima data cind incerc.
lui Onika-dulcica pe obrajorii ei bucalati.
Tatal tau arata f bine pt 82 de ani.Si socru-meu are tot 82.
Alinaalex, noi inca nu avem zapada.Ce naiba c-o tine numai in 7-8 grade. oricum nu ma omor dupa zapada.
Noi facem revelionul la socrii, cu tot familionul.
Poli, esti o dulce. Eu sint orice, dar numai frumoasa nu.Dupa ce ca aveam 70 kg am mai pus 2 pe mine.Asa ca la 72 de kg ....blah.
Viv merge numai sprijinindu-se de carutul ala . Altfel nu poate inca.
In ceea ce priveste mincarea mai putin pasata ,eu am facut asa:am cumpårat o perioada mincarica la borcan cu bucatele mai maricele in ea, si i-am dat lui Viv pina s-a obisnuit.Dupa aia ,i-am facut eu. La borcanel sint mai moi bucatelele. Nu-ti face probleme , se obisnuieste.
Vad ca si Nick are o placere in a te pårui. Mie uneroi imi dau lacrimile ,asa tare trage Viv.
Ciuf, AndreeaG, ok??? Asteptam pozici frumoase cu voi .
Ile
si Vivian
(07.03.2006)
Qamar spune:
SPER SA AVETI UN AN NOU MINUNAT, SENIN SI PLIN DE IMPLINIRI!
am vazut toate pozele de Craciun, sunt superbe, iar bebeii sunt mari si frumosi, imi sunt dragi toti!
iar voi, ce sa mai zic...mi-ati fost niste prietene virtuale mai mult decat deosebite si tot anul asta v-am avut in preajma
cat despre cele pe care am apucat sa le cunosc si personal, imi sunt cu atat mai dragi cu cat am putut vedea cat de faine sunt ele si in realitate si cat de bine ne putem intelege, chiar daca suntem diferite; ce avem in comun este pentru toate din noi cel mai de pret cadou al acestui an, un cadou care, cu siguranta, ne-a facut mai bune si mai tolerante...
v-as spune fiecareia in parte cateva vorbe, insa timpul nu ma prea lasa, modemul cu atat mai putin, asa ca o sa incerc sa fiu rapida:
Andreea, imi pare tare bine ca ne-am "ajutat" sotii sa se reintalneasca, si imi pare bine ca am ajuns sa ne cunoastem. Thea este o dulce, si abia astept sa o revad. Nu cred ca mai trebuie sa iti spun a dozen thank u pentru toate cele (driving lesson, pediatra, etc) si sa sper ca vei avea un An Nou frumos ca voi!
Monica, sper ca sunteti bine acolo, peste mari si tari, si sper sa va intoarceti cu bine! ai niste baieti super si sper sa aveti un An Nou minunat!
Ada, ati fost toti trei o surpriza super faina pentru noi, efectiv ne-ati lasat cu gura cascata
pentru primirea pe care ne-ati facut-o. Maia este cu siguranta cea mai ochioasa bebelina pe care am cunoscut-o si abia astept sa ne revedem anul asta..si la Anu!
Catrinutza, cu tine am spart gheatza intalnirilor virtuale si zau ca nu imi pare rau! sunteti niste simpatici iar Mariuca Duracell este cea mai atomica vrabiutza din gradina noastra!sper sa aveti un an fain, fara socrosenii enervante si cu tot ce va doriti voi!
Biuta, tiza Biei mele, ai un ficior tare mandru si imi pare rau ca nu am apucat sa stam mai mult impreuna in dimineata aia..oricum, esti o simpatica la maxim si imi pare bine ca ne-am prezentat reciproc odraslele! ai pup iu!!
Mara, sper ca tu si Iustin sunteti ok, si ca mergeti inainte si sper ca 2007 sa iti aduca multa dragoste si intelegere, pentru ca, fara indoiala, le meriti!
Catrinel, ma bucur ca v-ati simtit bine in Ro, si sper sa apucam sa ne vedem..undeva, cumva. Oana este o dulce iar tu o mamica tare simpatica!sa aveti un an super fain!
Delia, hunedoreanca de departe, sper sa apucam sa ne vedem pe undeva, poate la anu' in Detroit, cine stie, daca puteti ajunge. Rudy este un mega cuceritor si sper sa aveti un an minunat!
Ciuf, mamica de doi copilasi super, sper sa aveti un An nou superb si sa va bucurati la maxim de cei doi prichindei, ca's tare simpatici si frumosi!va pup!
Amalia, mamica tanara
, toate cele bune lui Seby si prajituri cat mai reusite tie, un An nou superb si poate ne vedem candva si noi. Numai bine!
Aida, am primit filmuletele si pozele, sunt super!sper sa aveti un An nou frumos si plin de impliniri si sa va bucurati de Alex, ca e tare dulce si simpatica. te pup maxim!
Kim, am vizionat pozele cu Alicia si Mosu, super faine! tu arati in continuare de nota 10, iar Alicia iti calca pe urme cu siguranta!numai bine voua si un an superb!
Rocsana, sanatate multa Mariei-San si voua toate cele bune! si cine stie, poate peste un an, doi ne vizitam reciproc ca o sa fim mai aproape!
Polixeni, sper ca Nick e mai bine si sper sa aveti un an super, la fel si voi-fara socrosenii enervante si cu tot ceea ce va doriti!
Tcelen, am vazut pozele cu printesa ta, e din ce in ce mai frumoasa si am ramas surprinsa de cat de mare s-a facut. Sa va bucurati la max de amandoi copiii, ca sunt super amandoi!
Mariana, sper ca esti ok si ca sarcina merge bine, oricum iti trimit multe energii pozitive si toate cele bune lui Markus si celorlalti prichindei! un An Nou superb!
Irina, numai bine tie si lui Andrei si sper sa aveti un an nou minunat! va pup!
Ile, ai o fetita ca un spiridus mic si simpatic, iar tu esti o draguta. Sper sa aveti un An nou frumos si plin de impliniri!
AlinaMizzi, sper ca va bucurati de soare acolo peste mari si tari si sper sa aveti un an nou fain, asa cum va doriti!
Micaalsa, super pozele cu Iulia, super camera, de ea ce sa mai zic, papusa nu alta! sa aveti un an nou plin de impliniri!
Mihaser, mamica de cretulin simpatic la maxim, la multi ani si toate cele bune in 2007!
Mari, toate cele bune tie si Teodorei si un An nou superb!
Alinaalex, sa aveti un An nou minunat si sa va bucurati la maxim de toate cele!va pup!
Pispirica, toate cele bune tizei de Bia si sper sa mai scrii si tu un rand, doua! sa aveti un An nou frumos si asa cum va doriti!
Simona T, va doresc un An nou fain si plin de impliniri si sa va bucrati la max de bebe mic!ai pup iu!
Roxivan, numai bine in Anul nou si multe impliniri impreuna!
Tina, poate ne citesti acu de An Nou: numai bine voua 3 si toate cele bune in Anul Nou!pupam Davidutzu![]()
Tania, sper sa aveti un an fain si toate cele bune voua si Biei!
Multa sanatate si toate cele bune si celorlalte fete, as fi vrut sa pot scrie mai mult (
) dar avem tone de bagaje de pregatit, ca maine plecam spre Rm Valcea pentru un revelion cu prietenii in casoaia bunicilor de Bia. Va pup si va doresc petrecere frumoasa in Noaptea dintre ani!
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam
tcelen spune:
ILE77,multumim mult pupici multi!!

KIM,daca spui tu,si eu zic tot asa dar mamele noastre zic ca seamana cu sotul meu,hmmm???
GABI FER,multumim mult,da as putea dar nana abia in august vine din italia,asa ca...![]()
![]()
OLGUTTA,multumi mult-mult
,da ai vazut bine ,papa sunca,dar ea papa orice
,are aproape un an!!
CATRINEL 17,craciunul nu a fost cine stie ce,ptr ca sotul meu a fost la Constanta la munca asa ca l-am facut la mama,iar pozele sunt facute dupa craciun ,cand ne-am intors acasa!!pupici
NOE, esti o scumpa ca deobicei,multumim din inima

pupici la toate fete si multumim tuturor fetelor care s-au uitat la pozele noastre,pupici si ptr bebelusii dulci!!
POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&
ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
Delia21 spune:
Am facut o nebuie ,stiu dar eu zic ca am gandit bine si totu-i bine cand se termina cu bine.Nu m-a lasat doctorul sa plec dar eu tot am plecat.copilul nu a facut febra deloc si in tipmul stat la spital ei nu -iau dat nici un medicament copilului pe motivul ca viroza se ....trateaza de la sine in sistemul american,dar ne tineau acolo ca deh sa ne aibe sub observatie.Si nu mai tusea decat putin Rudy,dar fara haraitul ala urat si nu neintrerupt.Dar azi a avut diaree si m-am cam speriat caci copilul celalat din salon fusese internat din cauza unei enterocolite care cica e virala si....se lasa si cu asa ceva si am fugit cu Rudi acici la pediatru ca sa nu cumva doamne fereste sa ajung cu el in Deva pe la urgente si spitale si....ni s-au prescrips niste ampicilina injectabila de 2 ori pe zi pentru 5 zile.Va pup,va urez si eu un nou an fericit si va multumesc de suportul sufletesc!
Noe,si eu sper sa ne vedem candva.Tu maine pe 29 pleci inapoi la Bucuresti?aida,nu de alune a vut Rudi probleme,eu nu i-am dat niciodata alune.Are o viroza zic doctorii.Catrinel,,sa nu imi zici de mame.Si a mea....e una,o iubesc si ma usuc de dorul ei dar de cand e la mine mi-a cam mancat zilele si.....cred ca nu o mai chem pentru perioade asa de lungi.Scumpa,daca nu fac cum zice ea,si eu nu am fost niciodata ascultatoare de felul meu.....moama ce scandal iese,nici acum nu se poate impaca cu ideea ca sunt adult si am propriile pareri si decizii.Iam spus ca are noroc ca mi-e mama si nu soacra caci de era soacr-mea....o mancam cu fulgi cu tot dar asa....de dragul ei si de-al pacii,....las foarte mult de la mine.Ca sa nu mai zic ca e paranoica rau rau de tot.Un exemplu rapid,venisem de la cumparaturi cu o gramada de plase si intr-una era un pui de la rotisor inca fierbinte ,abia scos si l-am pus pe masa.Ea s-a apucat sa puna lactatele si ce mai era de pus la frigider si stiind ca ea tine postul craciunului,i-am spus sa lase puiul pe masa,fara sa precizez ca de ce ,adica pt ce era fierbinte si nu se pun mancarurile calde sau fierbinti in frigider si.....mama ce s-a isterizat ca ce cred eu ca mananca ea prea mult sau de ce i spun sa lase puiul acolo,2 zile...nu a esit din carapace si degeaba i-am spus ca nu are deloc dreptate si ca puiul ala de 5 dolari chiar de lar manca singura nu e o paguba pentru mine,ea o tinea ca surda pe a ei.In fine,cred ca o sa prefer sa-mi fie dor de ea decat sa ne certam mai tot timpul si numai de la chestii neesentiale si fabricate de mintea ei.
ciuf spune:
Salutare mamici de pitici.
Din pacate nu prea am timp sa scriu multe.
Vizionat pozele cu ghioceii nostri cei frumosi si filmuletul.
Noi suntem bine, am avut parte de un Ajun foarte frumos, cu Mos plin de cadouri pentru fiecare, masa Craciunului plina de bunatati facute de mama, iar a doua zi am petrecut cu niste prieteni.
Copiii foarte incantati, Luca a stricat un trenulet adus de Mosu'. M-am suparat rau de tot pe el, ca era o jucarie de colectie, pe care dadusem niste bani frumusei, insa nu a fost un cadou potrivit pentru ziua lui. Aceasta jucarie e cu multe piese micute, delicate, pe cand lui Luca ii trebuie ceva mare, grosolan ca sa nu poata strica. Ash. Si daca ii dau o bila de rulment tot o strica, pun pariu.
Eva e toata ziua cu limba afara, e dulce foc, face toata ziua cu manuta pa-pa.
Anamaria, dormitorul Iuliei e superb. Eu inca nu am terminat de pictat. Ca de cand au venit ai mei nu am mai pus mana pe pensula. Iar azi imi propusei sa nu fac altceva decat sa pictez.
Ile77, arati nemaipomenit, iar Viv ca de obicei o papusa tare delicata.
Noe, esti tare draguta. Cate o vorba buna pentru fiecare dintre noi. Ma bucur mult ca ai reusit sa te vezi cu fetele de pe forum. Pozele Biei cu Maia sunt tare frumoase.
Rocsana, imi pare tare rau ca micuta Maria a fost bolnavioara. Asa e cu Tylenolul asta. Ii trece copilului febra si pare ca nu mai are nimic (dupa ce isi face efectul). E cam inselator.
Pacat si de poze.
Fetelor, imi cer scuze dar nu mai pot sta.
Am pus si eu cateva poze: http://good-times.webshots.com/album/556411263snnYOn
De ieri ninge nasol de tot. Aseara am fost cu sania si apoi ne-am plimbat numai eu cu sotul. Nu pot descrie ce peisaje de iarna ne-a fost dat sa vedem. Ceva de vis. Imi imaginam undeva intre brazi, caleasca Mosului trasa de cei 9 reni.
Gata, fug. Pup dulce gasca.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
Sarbatori fericite! 
ANDREEA GEORGIANA spune:
Iata apar si eu...fugitiv.Ca-s inca varza!!!!!!
Am avut un Craciun cu adevarat incarcat,atat de daruri si surprize cat si de munca.Au fost in vizita ai mei,socrii,sora&cumnatul si sora mamei,asa ca in ziua de Craciun am avut o masa mare.M-am pregatit ca la carte,dar n-am facut de mancare tot ce-mi propusesem si...bine am facut,intrucat Thea a distras atentia de la mancare.Cozonacii mi-au iesit minunat(am facut 6).Din nefericire,bradul ne-a intrat in casa abia pe 25 dimineata,cu peripetii si emotii mari,asa ca musafirii ne-au gasit impodobindu-l.Una peste alta,inafara de faptul ca Bubu ne-a luminat Craciunul prin simpla prezenta,nimic nu prea a mers cum imi planificasem.Rochita n-am apucat sa o aranjez cu margele(nici fundita),pantofiori n-am apucat sa-i iau,nici noi nu ne-am mai imbracat festiv(din mare lipsa de timp).In schimb,am muncit din greu,atat eu cat si tati,in timp ce familia era picata in admiratia Bubulinei,pe buna dreptate,zicem noi!
Am apucat sa vad doar cateva poze,o Alicia dulce rau si mozolita si eleganta,o Mariuca nazbatioasa,curioasa si...precoce,O Onuta rasfatata si delicata ca un fulg+un Cristian adormit,o Viviuta frumusica foc(si cu pantofiori!!!!!)+o Biuta si o Maie frumoase si prietenoase.Plus mamicile tuturor acestor ghiocei minunati,frumoase si ele foc!
Maine promit sa scriu muuuuuult de tot,pt. fiecare.Acum,simt ca pic.Da' va iubesc si va pup!
Am pus poze,incepand de aicihttp://good-times.webshots.com/photo/2001871940079410238kiqZxc
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
alinaalex spune:
Am iesit pana la urma cu caruciorul pt. ca s-a oprit ninsoarea. Intre timp am avut si musafiri, asa ca am iesit un pic mai tarziu si am stat cam 45 min. A fost misto, pacat ca n-am luat aparatul cu mine sa fac niste poze cu prima zapada. Si parca s-a mai inmuiat vremea, nu prea e frig, sau nu am simtit eu.
Micaalsa, la noi nu a fost asa frig pana acuma, pe Marc il infofolesc de fiecare data, de aia stam asa mult pe afara. Noi nu iesim niciodata dimineata inainte de 11, atunci chiar e frig rau, ci numai dupa 12, de regula la 1. Dar musai iesim zilnic, pt. ca e sanatos sa mai schimbam aerul, mai ales iarna. Nu te mai lua dupa aia de la TV, si eu am vazut la stiri ce ziceau ca la noi e plin de viroza, asta e in fiecare an in perioada asta, nimic senzational. Atata doar ca evit locurile supraaglomerate, gen supermarketuri sau cluburi si colectivitati de copii, unde se poate imbolnavi usor.
marc nu a racit niciodata pana acum.
Mercic de link-ul cu saniutza.
Ile, nici eu nu ma omoram dupa zapada, ba chiar deloc, dar anul asta ma bucur de ea, pt. Marc, evident!![]()
Poli, sper sa ai un Rev linistit, chiar daca tre sa-l faci cu socroseniile!
Noe, esti dragutza, multumim de urari, asemenea si voua, un An Nou fericit, cu multe bucurii si impliniri!
Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
PRIMUL CRACIUN
poze
varsta Marc
alinaalex spune:
Poli, da-i sa molfaie o coaja de painica, biscuite sau pufuleti. sigur n-o sa-si faca greata.
eu i-am dat azi lui Marc sa rontzaie piscot, vai ce i-a placut!!!
Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
PRIMUL CRACIUN
poze
varsta Marc
Polixeni spune:
Am revenit pt ca nu am somn...iar la tv bleahhh numai prostii.Sotul e la serviciu...of of ce m-am saturat sa stau singura....in sfarsit..
micaalsa,alinaalex ii dau si eu coaja de paine lui Nick sa molfaie.O intoarce pe toate partile,o suge,o musca.Dar daca ii dau de ex in crema de fructe ramane o bucatica micuta de mar si o nimereste se face ca se inneaca si ma sperie si ii bag degetul in gura sa i-o scot.
Diana multumim mult pt cuvintele adresate.Si tu si toate ati fost si sunteti niste prietene adevarate care am fost alaturi unele de altele si la bine si la greu.
Va dorim petrecere frumoasa de Rev si fie ca Anul Nou sa va aduca numai bucurii,sanatate si impliniri!
Tcelen si mie mi se pare ca Ana Maria iti seamana.Imi place tare mult cu bentita pe cap!
Vai Delia prin ce ai trecut si tu!Bine ca esti o fire puternica si nu te-ai lasat.Si sa mai zica lumea ca nu functioneaza instinctul matern...
Ciufulet te invidiez pt peisajul demn de basm de care va bucurati acolo...

Chiar ca Mosul pe sanie mai lipseste!! Imi place tare mult cum ai iesit in poze dar si piticotii tai dulci dulci!!
Andreea Georgiana de ce ti-ai facut atatea griji referitoare la Craciun,ca masa arata SUPERB!!!Thea s-a vazut clar ca a fost vedeta serii!Pai cred si eu cu asa fatzuca!!
He he am vazut ca unele fete isi scot puiutii dupa ce ninge...pai eu n-am curaj sa-l scot pe Nick pe vremea de aici unde nu ninge..e adevarat ca bate vantul inghetat chit ca e soare.Cred ca trebuie sa recunosc ca-s o mama ce-si cocoloseste puiutul...si nu vrrrrreeaauuuuu sa-l obisnuiesc asa.Pai soacra-mea imi tot zice sa-i duc ei copilul sa nu-l car cu mine ca e inghet afara..uneori asa-i place sa exagereze...of course ca nu i-l duc.Off v-am innebunit cu femeia asta...
![]()
Hai ca inchei aici...va urez somn usor si o noapte linistita!
Pozici noi:
http://new.photos.yahoo.com/gpoli_ro/#page1
Filmuletze noi:
www.dropshots.com/dpoli_gr
kim spune:
Multumiri si pupici pt urarile voastre. Nu-mi vine sa cred ca Alicia a facut 9 luni
.
Am vazut multe poze frumoase si filmulete pe aici...
Catrinutza, Mariuca ta e fantastica, atat de bine merge, si e mare acrobata. O antrenez si eu pe lenesa mea dar ea e cu ritmul ei, cred ca nu e inca pregatita de performante.
Ile, eleganta Viv la primul ei Craciun si mamica ei la fel.
Gabi_fer, multumim de complimente, ne faci sa rosim, nici nu stiam cate poze am facut, dar la cat de obsedata sunt... nu-i de mirare. Alex are o freza super, si baticul albastru il prinde bine, e foarte expresiv de altfel. Si nu-i e frica de dus? Ziceai de berea lui tati, asta e una, dar toate cutiile, cartoanele, hartiile de orice fel si binenteles electronicele sunt super interesante pt curioasa mea.
Noe, Bia e delicioasa cu zulufii ei (te mosteneste pe tine) si cu agrafa cu Winnie (am pus ochii pe ea, sa stii). Mesajul tau de sfarsit de an ne incarca de emotii si nostalgii. Va dorim un An Nou deosebit de bun pt voi toti, tot ce v-ati propus sa se implineasca ba mai mult de-atat ca meritati!
Olgutta, tarcul nu e al meu, eram la cineva in vizita, mi s-a parut ok, dar nu pot sa-ti dau prea multe detalii. Olita am cumparat-o de la Walmart. Ce mai faceti voi?
Alinaalex, anul acesta petrecem si noi la cabana Plapumioara, dar fara pic de suparare, nici nu-mi arde de altceva, fiind vorba doar de o noapte – alba pt Alisuca? No way! Am petrecarit noi destul si avem vreme cu alte ocazii, consider ca e prea micuta s-o luam cu noi indeferent de conditii si nici sa mergem fara ea nu putem.
Catrinel, sunt suparata ca n-am putut sa vad decat vreo 4 poze ale voastre, nu stiu de ce nu se incarcau, mai incerc, ca m-ai facut curioasa rau.
Poli, mi se spune mereu ca Alicia seamana cu mine, dar copia fidela a mea e prima oara cand mi se spune. Soldatei nu papa inca, dar bucatele de paine, biscuiti da. Nu stiu care ar fi urmatoarea etapa, tot ceva moale banuiesc, cartofi?
Ciuf, mi-a placut mult poza voastra de familie din ajun. Tu arati f bine, si copiii la fel, Eva e o dulce imbracata in cadou roz cu funditza. Iar globurile tale arata super pe pomul de Craciun.
AndreeaGeorgiana, cred si eu ca Thea a distras atentia invitatilor, e o bomboana in rochita ei cu bentita pe fotoliul portocaliu (“tablou”, numai buna de inramat), la fel de scumpica in sarafanul verde maimai.
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos