* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (25)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

Gabi, mersi mult :)
M-am uitat si eu la pozele voastre..are una cu tot parul sculat..e totalllllllllllllllll.sa iti traiasca :)
Pupici la everybody

Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutta spune:

Salutare mamici

Am vazut din poze ca toti au serbat din plin
Am admirat o multime de poze cu bebei petrecareti, vazut printese, mosi craciuni; unul mai frumos decat altul.

Kim, Am vazut ca Alicia are tarc,ce model e? Nu e tare in colturi, Alicia nu se loveste? Ii place sa stea in el? Am mai vazut prin pozele mai vechi si olita voastra. Eu am cutreierat multe magazine in cautare de olita, dar toate sunt prea inalte, facute pentru copii de la 1.5 ani. Zi-mi te rog si mie de unde ai luat-o.

Ile, am vazut si la tine tarc in poze, imi pare mai sigur modelul tau, fara colturi, dar aici nu se vand asa tipuri. Tare mi-a placut poza cu doi mosi :). Sigur ca mosul Vivian e cel mai frumos.

Adar si Noe, in una din poze fetele voastre parca s-ar intreba "ce cauta bebeul asta in brate la mama mea" :)

Tcelen, Ana-Maria e o scumpete, blonda si ochi albastri. Am vazut eu bine, in ultima poza papa o bucata de sunca?

Nshiro, sanatate multa Mariei.

Maine incerc sa pun si poze de-a noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Ile, nu, Iulia nu doarme in patut din acela normal, i-am mutat si patutul ei in camera. Uite-l, e la datorie . Din pacate n-am gasit o mobila de camera pentru bebe si din cauza asta are pat normal si birou ... mai trebuie sa-i pun calculator ca si-asa-i place sa nenoroceasca tastatura .
Darnic a fost si la voi ... ce de cadouri. Tare mi-a placut rochita lui Viv.

Vazut pozicile cu Maia si Bia, frumoase foc printesele si mamicile, of course . Maia e leit tati ei, ochii sunt a lui mami in rest toata tata-so. Adar, Sibiul nu-i asa departe de Alba asa ca cine stie ... poate ne-om intalni si noi.

Kim, deocamdata-i place dom-soarei camera, doarme acolo, deocamdata cu buni ei dar dupa ce ea pleaca va dormi singura. Vedem noi atunci ce succes avem . Scumpica foc Alicia ... ce mutrita face ea in brate la Mosu.

catrinutza, darnic mos ati avut, sigur a fost cuminte Mariuca. Si vaca aia iepuras e mortala . Poi voi mergeti in picioare??? Chiar ca m-ati dat gata. Si danseaza ... e mortala ce mai. Bravo ei. M-a binedispus pe ziua de azi ... cand am vazut-o m-am si gandit ca si a mea va face odata tot ce face Mariuca acum. Doar ca noi suntem mai puturoase si avem fundic greeeuuuu de tot.

Olgutta, astept si pozele voastre. Azi am avut ce viziona ... fara cafeluta-n fata dar merge si cu ceasca de ceai .

Noi tot pe-acasa am stat de Craciun, ne-am odihnit, in special eu ca aveam mare nevoie. Tare bine-i cand e mama pe-aici si ma mai ajuta ... pacat ca in cateva zile pleaca. Ce sa faci, nu poti fii cu toate. Avem ceva muculeti dar atat, nimic mai mult. Am auzit ca bantuie ceva gripa nasoala in perioada asta, oricum noi ne vitaminizam la greu (portocale, kiwi ... tot ce se poate in materie de fruct acrisor, astea ne plac la nebunie). Dintisorii stau ascunsi bine sub gingie, ne chinuie si nu vor sa iasa ... bag seama le e frig si lor . De tarat nici vorba, de spus mama si tata nici atat ... e tare incapatanata a mea. Are si cui semana .
fugim la somnic ca ultima trezire a fost la 6.

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Neata!!
Am vazut o gramada de poze,
AIDA, Alex e superba. Are o rochitza de vis!
TCELEN, cum a fost primul Craciun in noul apartament? Vad ca Ana s-a distrat super!
CATRINUTZA, vazt pozele cu Duracell – iubire mare!! Filmele nu le-am vazut inca, vizionez azi.
NSHIRO, vreau sa va vad si pe voi….!!!macar cateva poze... Pupici Mariei!
MAIA si BIA m-au dat gata, mai. Cele mai bune prietene!
KIM, Alisuca dulce as always! Si Oana a primit o coaja mica de cozonac ieri… de la nasul ei, ca am fost in vizita.
ILE, foarte asortata Viv! Imi plac si rochitza si papuceii! E tare dulce, sa ne mai rasfeti cu poze….
NOE?
MICAALSA, camera Iulei e un vis!!!

Craciunul nostru a fost excelent, ne-am simtit bine de tot. Bunicii au fost in extaz, mai ales tata care inca nu o vazuse pana atunci. Are 82 de ani si nu iese din casa. (Se deplaseaza, dar nu iese din apartament.)
Noi am stat la socrii mei, care au apartament mai mare, Oana a avut camera ei, pe chestia asta am carat babyfonul dupa noi. A plans noaptea de 2 ori, cred ca de la dinti, se umfla gingia din ce in ce mai tare, si cred ca vine o gasca de 4 dinti, vorba Andreei.
Oana a primit un tratament intensiv de musafiri si vizite… dupa linistea de la Frankfurt, unde abia daca ne vedeam cu careva, apai la TM a fost dur de tot mai grea a fost prima zi, dar dupa aia a inceput sa ii placa. Si casca seara de pe la ora 7… Vizite dimineata, la amiaza dormea, si seara musafiri – cam asa a fost.

In avion la dus a fost cam horror, a dormit o ora, si dupa ce s-a trazit numai intr-un plans a tinut-o. In secunda in care am aterizat, a tacut. La venire a dormit si s-a jucat (i-am dat sa molfaie si la decolare si la aterizare, un biscuite). De baut orice din bibe – nix!!! Asa ca la dus a ratat 2 mese, nu a bagat nimica de la 3 la 9 seara…

Totul a fost misto in Timisoara, oameni dragutzi (toti taximetristii foarte amabili, pe bune!!!), dar trotuarele sunt sinistre!! Pai ca sa te plimbi cu caruciorul trebe roti de jeep!!!
Carpatair – EXCELENT!! Dragutze stewardesele, mancare buna, zbor fain…Mi-a placut!!

Numai mama m-a enervat, are niste draci, e asa de agitata ca vine intr-o saptamana, ca ma tot repede, e nervoasa, uffff….nu pot vorbi nimica rational cu ea. Nimica. Nu stiu ce are. Poate ii e frica sa il lase pe tata asa mult timp… Uof…….3 luni…
Bine ca nu sta cu noi (i-am inchiriat o garsoniera separat) si eu am sa si lucrez 4 ore pe zi din 15 ian.

OK, am pus 2 poze de la intalnirea cu MIHA aici si aici.

Si aveti aici albumul de Craciun.

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Catrinel, nu vad pozele . Si azi m-am pus pe vizionat. Rogu-te remediaza situatia ca-i jale .

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Cre' ca acuma-i bine........

(Nu stiam ca trebe sa fac public nu numai pozele din album, ci si tot albumul. Chiar daca toate pozele-s "public", trebe si albumul sa fie setat "public". Aiureala cu Yahoo photos asta nou....)

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

la noi NINGEEEEE!!!!!

n-a fost zapada de Craciun, acuma ninge de zor, cu fulgi maaari, s-a si depus. am o dilema: cum sa-l scot pe Marc afara??? cu caruciorul nu prea cred, eventual daca se opreste nisoarea, cu masina mi-e frica, in bratze, hmmmm, discutabil, mi-e greu...oi vedea pana la urma. Ii place mult afara , de obicei adoarme instant in carucior, stam de obicei cam o ora jumate, pana ma congelez eu, il aduc cu tot cu carucior sus si mai doarme inca vreo ora dupa aia in casa.

Catrinel, imediat o sa ma uit si la pozele voastre. Ma, ce ma enerveaza si pe mine yahoo photos asta nou, e o porcarie, aiureala, brambureala, ala vechi era mult mai fain.

Micaalsa, super camera Iuliei! s-o fol. sanatoasa si ...sa doarma bine noaptea!

Fetelor, voi ce faceti de Rev?
Noi nu mergem nicaieri anul asta, stam acasa, o sa avem musafiri, vine socru din Germania si sta la noi cateva zile , ca si asa ne intalnim numai de sarbatori. Si mai vin si niste fini. Cam atat. Sotzu vroia la schi in Austria, dar eu nu ma duc fara Marc nicaieri! La anu' eventual.

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)

PRIMUL CRACIUN

poze

varsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

28: Maria-Ruxandra - - Catrinutza, Anthony Nicholas - - Biuta, Marc Alexandru - - alinaalex, Thea Antonia - - Andreea Georgiana, Anda - - loranda,Mihaita - - amelutza
29: Bianca Nicole - - Pispi, Alicia Maria - - Kim,Anna - - CristinaBarz!!!

Am vazut la poze si filmulete care mai de care mai frumoase...ghioceii taaaaare frumusei si ghidusi!!Intr-adevar cea mai mare bucurie a noastra ei sunt!!!Si noi am facut ceva poze noi dar nu prea multe ca sa fiu sincerca decat sa fac poze la socrosenii...mai bine lipsa.Insa i-am facut lui Nick acasa.Am pus si ceva filmuletze.

Ada si Diana vad ca v-ati distrat de minune la intalnire la fel si bombonicile voastre!!Ce fain ca v-ati putut intalni!!

Ile ce frumos a fost imbracata Viv! Ca o papusica!!Iar tu esti o frumoasa!Imi place tare mult poza in care sta in carut.Deja merge singurica?

Kim ti-am mai zis ca Alicia e copia ta fidela?

Catrinutza de Mariuca ta nu mai am cuvinte...merge singurica si ea?

Rocsana cum se simte Maria?

alinaalex si noi vom sta tot acasa de Rev..de fapt la socrii again...va fi destul de plictisitor sunt sigura...

Aida am vazut si pozicile voastre.Ai si tu o printesica adevarata! Imi pare tare rau pt colega ta...numai 25 de ani...

Catrinel bine ati revenit acasa! Am vazut si pozicile voastre si intalnirea cu Miha. Ati avut un Craciun reusit!

Am si eu o intrebare:copilashii vostri cum au facut trecerea de la mancarea pasata la soldateii de painica?Si la cate luni?Ca al meu daca nu e pasata bine mancarea se face ca vomita...deci nu prea il vad eu sa pape manacare nepasata.
Noi continuam incet-incet cu pregatirile pt nunta si botez.Ieri am fost sa ne interesam daca ne vor face prajiturelele pe care le vom da la biserica invitatilor.Au zis ca da si vor arata cam asa:
http://www.bombonieres-boutique.com/ .In stanga sunt niste prajiturele in forma de zaruri.Numai ca nu pot imprima animalele,doar literele si cifrele.In ianuarie vom da comanda de invitatii si apoi tb sa vedem ce "bomboniere" (saculeti cu kufeta) sa alegem.

Pozici noi:
http://new.photos.yahoo.com/gpoli_ro/#page1

Filmuletze noi:
www.dropshots.com/dpoli_gr

Mergi la inceput

Gata, acum vad pozele . Mi-i drag de Oana ca are falcute da' ea-i balerinaaa. Ma bucur ca v-a priit vacanta in Romania ... referitor la gropile din trotuar, eu am avut mare noroc cu ele ca Iulia doar scuturata bine adormea. Cum dadeam de o portiune buna cum se trezea. Se adapteaza si copii astia din Rom. la tarisoara lor, ce sa-i faci .

alinaalex, ninge si la noi, in sfarsit. Am auzit pe la stiri ca e o gripa f urata in special in zona voastra, ca sunt foarte multe cazuri de copii care se interneaza zilnic in spital. Asa e? Si zicea o doctora ca nici intr-un caz sa nu scoti copilul afara inainte de ora 11 dimineata si atunci doar o jumatate de ora. Ca gripa respectiva se transmite prin aer, e tare nasoala cica. Si eu o scoteam zilnic pe Iulia afara si-mi adormea in carucior cate 2 ore dar parca dupa atatea avertizari de pe la tv mi-e si groaza. Ca nici n-as vrea sa trag dupa aceea cu ea. Si cu ce ... eu ma gandesc la o saniuta. Ca sunt special pentru bebei. Uite aici http://www.bebelusul tau.ro/marca.php?marca=KHW ce super arata asta.
De rev. si noi stam acasa, inca nu-mi vine sa o las singurica si eu sa plec. la anul vom merge in 3 cu siguranta ... si noi tot Austria planuim.

Poli, eu la Iulia i-am dat din cand in cand cate-o coaja de paine in mana, portocala ... si am supravegheat-o atent ca sa nu se inece. Am mai scuturat la ea de cateva ori ca rupea bucati maricele si isi facea greata cand le simtea in gura dar acum mesteca in rand cu noi ... e asa soada. Trebuie sa incepi sa-l inveti sa nu te trezesti la 2 ani ca tot blendezi la mancaruri.
ce bine arata prajiturelele.

Pozele mele

Mergi la inceput

sa legi bebelusultau ... altfel n-am putut trimite link-ul ca cica ar fi reclama.

Pozele mele

Mergi la inceput