* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (25)
Raspunsuri - Pagina 25
nshiro spune:
Multumim pentru urarile de sanatate si noi uram bebelusilor bolnaviori multa multa! La fel Sarbatori Fericite cu speranta ca ati petrecut care mai de care mai frumos. Noi din pacate am fost in spital, imediat cum ne-am intors din Saipan sambata ne-am dus la doctor si ne-a internat pana astazi. Se pare ca a avut o viroza foarte puternica, tind sa cred ca e vorba de bronsiolita sau cum i-o mai zice, doct a spus ca a fost la un pas de pneumonie. In Saipan a fost cald si frumos, soare, plaja, nisip alb si apa verde smarald... ca in orice insula tropicala. Am facut o multime de poze cu aparatul super performant a lui tati si am ramas fara ele caci nu stim prin ce "miracol" s-a stricat fix cand am ajuns inapoi in Japonia. Astfel incat am ramas cu fix 6 poze obosite facute din intamplare cu aparatul meu obosit....

. In prima zi am facut un tur al insulei cu autobuzul, a doua zi am inchiriat o masina si am plecat singurei sa descoperim imprejurimile, in a treia zi Maria a picat la pat astfel incat eu am stat in camera cu ea iar tati a iesit la soare pe plaja din spatele hotelului. A patra zi tot in camera (eu cu Maria) iar tati la plaja (macar el sa se bucure) si spre seara pt ca Maria parea ceva mai bine de la tylenolul care il luase doua zile am mers intr-o croaziera pe un yaht unde a fost tare frumos, s-a cantat, s-a dansat.... cam asta ar fi.
Sarbatori fericite in continuare, multa sanatate si pupici!
rocsana si bebe maria (3 martie 2006)
tcelen spune:
la noi fetele,craciunul nu prea a fost ca in povesti,deoarece am fost singurei fara tata,si amplecat la ai mei parinti,pe ana nu au interesat-o cadourile de loc,in schimb mi-a facut o bucurie si a mers singurica ,a facut vreo 6 pasi,de doua ori in aceasi zi,in aceasi ora!!
m-a sunat TINA si am vb cu ea!cred ca si alte fete au vb cu ea,nu??
am facut si cateva poze,dar celemaifrumoase au iesit cele facute ieri,ca de craciun nu a vrut sa stea la poze,cumatra!!
SPIRIDUSUL MEU
pupici la toate fetele si la bebelusi
POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&
ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
Catrinel_17 spune:
Hallooo, fetelee! Ce mi-ati lipsit!
Ne-am intors ieri, o sa va povestesc mai multe azi si pun si poze.
Pupici lui MIHA cu care m-am vazut ieri! Ce m-am bucurat ca am reusit sa ne vedem, chiar si asa, scurt, pe ultima suta de metri! Deci fetelor, Tzumpininu lui Miha e asa un scump ca nici nu pot sa va zic… si ii ieseau buclele din caciulitza….
ANDREEA, pupici nenumarati, ca ei ii datorez intalnirea – si multe altele
cum ati petrecut?
Ne vedem later. Am apucat sa citesc un pic – sanatate bebeilor bolnavi!!!!!
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
ile77 spune:
Poli, påi e bine ca nu au facut socrii show.
Bine ca te-ai simtit bine.
Poate se mai desteapta si ei in noul an![]()

Aida, ce trist.Saraca doar 25 de ani .Nici nu vreau sa ma gindesc la saracii pårinti.
Alex e o printesa, are o rochita superba, la fel ca ea
Rocsana, ce påcat ca s-au pierdut pozele.Treb sa caut si eu pe net poze cu saipan, ca m-ai facut curioasa.
Multa sanatate japonicii tale si pupici dulci.
Tcelen, sint sigura ca ai fost asa fericita cind a mers påpusica ta in picioruse.
Am vazut pozele, si e o frumoasa.Are asa niste ochi si un pår 
Sa mai pui poze.
Kim, sarmale cu sare si cozonac cu zahar????
Eu sint asa speriata de astea 2.
Eu nu am de gins sa-i dau zahr pina la 2 ani.Cu cit mai putin cu atit mai bine.
Si Viv maninca nuca.Ii pun nuca pisata in grisul cu lapte.Yami-yami si mie imi place ce gust ii da.
Mihaser, nici mie nu mi-ar placea sa am 3 baieti.Vreau 2 fete si un baiat![]()
Si eu visez sa fiu genul ala de mama-cea mai buna prietena.![]()
micaalsa, supeeerbaaaa camera Iuliei.Chiar camera de printesa.Cred ca eu sint singura care nu a aranjat camera lui Viv.Insa din ian ne apucam de treaba.Inca nu-mi vine s-o mut de la noi din camera.
Tu ai curaj sa o lasi sa doarma in pat din acela normal? Sau e acolo pt mai tirziu?
Poate Iulia doarme frumos, insa Viv doarme oribil.
Va pupic pe toate .
Revenim cu poze frumoase de la craciun si un video cu Viv in care merge singurica.
Ile
si Vivian
(07.03.2006)
adar spune:
Salutare ,,,,,
intru in fuga sa va arat pozele MAIA SI BIA
Sper sa va placa. Va pupim!
_
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
kim spune:
Daca doriti sa vedeti printesuca noastra...
Poze de Craciun
Alte poze recente
(dati pe diaporama/ slideshow)
Ciuf, pe cand o relatare haioasa a Craciunului vostru? hai mai ca prea frumos ne-ai obisnuit.
Catrinutza, Maria se face computerista? Asteptam noutatile din gradina voastra.
Micaalsa, frumoasa camera ca o bomboana! cum se simte domnisoara in ea?
Aida, imi pare rau pt colega ta si pt situatia in sine. Dar sunt convinsa ca scumpa de Alex ti-a inseninat zilele astea cu varf si indesat.
Poli, ma bucur ca nu au iesit scantei de Craciun -cu socrii, pupici lui Nick.
Nshiro, ati avut o vacanta cu peripetii, asta-i viata, bine ca n-a facut Maria pneumonie sau ceva mai grav. Pacat de poze, macar ca aveti cateva fie si ele obosite, poate ni le arati si noua.
Tcelen, Maria ta seamana extraordinar de bine cu tine, mai ales in ultma poza cu bentita.
Catrinel, bine ai revenit, te asteptam cu detalii din Romania.
Mihaser, pai tu il dai pe ginerica la Oana? auzi "abia s-au salutat... " Asta-i tradare curata!!!
Ile, de regula nu-i pun nici sare nici zahar in mancare, dar de Craciun am facut o exceptie, oricum sarmaluta n-avea f multa sare si am combinat cu iaurt de fapt. Iar cozonat a papat f putin, mai mult de gust. Bineinteles ca i-a placut la nebunie.
Delia, da-ne vesti, sper ca sunteti bine, in Romania.
Adar si Noe, ce va mai invidiez eu pe fetele care reusiti sa va intalniti. Superbe pozele acum le vizionez...
AndreeaGeorgiana, tot cu colinda? te asteptam si pe la noi.
Ama_Kaly, super colinda, multumim, era preferata mamei mele, i-am cantat-o si eu Aliciei.
pupici la toate 
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
catrinutza spune:
Hallo fetelor.... intru scurt pe doi cu cateva poze de la primul Craciun ....si in curand si cateva filmulete sugestive despre activitatea atomului in ultima sapatamana....![]()
![]()
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
ile77 spune:
Poze de la Craciun
http://new.photos.yahoo.com/ileana_floriana/
Ile
si Vivian
(07.03.2006)
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by micaalsa
catrinutza, si eu m-am socat de multe ori auzind mamici care dadeau fenobarbital la copii si am intrebat un medic despre acest medicament, care m-a luminat si pe mine. Cica e vorba de fenobarbitalul special pentru copii (nu stiu cum ii zice sigur pentru ca eu nu am in casa asa ceva ... inca), mi-a zis ca nu are concentratia asa mare de feno in el ca si cel pentru adulti. Mi-a zis ca n-ar trebui sa lipseasca din casa nici unei mamici. Este foarte indicat in cazul convulsiilor. Poate ai citit si tu povestea mamicii respective, nu mai retin cine a postat-o ... daca avea asa ceva in casa actiona repede si nu risca atat de mult ... bine ca nu s-a intamplat nimic rau in acel caz. Noi ne speriem de denumirea unor medicamente ca deh ... le stim ca pe vremea lui tata noe (nu-i vorba de noe a noastra) dar au mai evoluat lucrurile in lumea asta.
Saru'mana de luminare....desi mi-e greu sa asociez bebe - medicament sedativ pentru probleme de ordin neuropsihic...

Kim nu stiu daca se face computerista, dar electronista sigur....dar pana atunci exerseaza pe amaratul de buton de la calculator...
Vazut Craciunitza in x ipostaze, innebunit de placere, amarat ca a mea nu vrea sa pozeze in Craciunitza ci in rap-eritza si rock-eritza....
Idem si pt. Tcelen
Vazut si poze de la intalnirea de "juma de metru" Maia - Bia(Baia - Mia
Vazut poze de Ileana Cosanzeana...placut rochitze belumarine...ca o fetita ce se respecta....
Si pentru final am pastrat cateva www.dropshots.com/day.php?userid=122884&cdate=20061227" target="_blank"> filmulete care, asa cum ziceam mai devreme, exprima activitatea teroristului din ultima saptamana...
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
gabi_fer spune:
Am intrat si eu putin sa va salut.
Am stat o ora sa vizionez poze si filmulete cu bebei, nu-mi mai luam ochii de la fetitele voastre mamicilor!
Kim – vazut toate cele 90+69 poze, sunt superbe, sa iti traiasca printesa ca mult te-ai mai chinuit sa o aduci pe lume. Cat de bine arati, nu s-ar zice ca ai nascut. Bravo tie!
Ile – vazut pozele, f frumose, am observat ca printesa ta si Alicia au o jucarie preferata in comun, cutia de bere. Ce ochisori frumosi are Vivian. Am vazut ca ai tarc, sta puiul in el?
Catrinuta – am admirat si pozele voastre dar mai ales filmuletele care sunt tare haioase. Ce frumos se deplaseaza Mariuca. Merge de mult timp?
Adar si Noe- va invidiez ca ati reusit sa va vedeti, tare mult as vrea sa ma pot intalni si eu cu una dintre voi! Reiese din poze ca ati avut o intalnire de nota 10. Cum s-au inteles “ gagicile”?
Catrinel 17- astept pozele.
Tcelen – ti-am admirat spiridusul in poze, ce bucle si ochisori are! M-a dat gata! Poti sa-i tai turta si maine ca ai din ce!
Nshiro - imi pare rau ptr poze dar mai ales ptr mititica ta. Nici nu vreau sa ma gandesc cat de greu va fost in zilele in care Maria s-a simtit rau. Si Alex a fost la un pas de bronsiolita, acum 3 saptamani.
Poli- macar de sarbatori sa fie liniste. Ma ducur ptr voi ca ati fost sa dansati. , asta sper sa fac si eu de Revelion ca imi e un doooooooor………
Micaalsa- am vazut camera domnisoarei, fff reusita. Pup ochisorii ei frumosi .
Aida- imi pare rau ptr colega ta, este ingrozitor! Superba rochita Alexandrei!
Gata, ma duc la culcare ca m-am intins..........
ptr
28:
februarie: Maria-Ruxandra - - Catrinutza
februarie: Anthony Nicholas - - Biuta
martie: Marc Alexandru - - alinaalex
martie: Thea Antonia - - Andreea Georgiana
martie: Anda - - loranda
aprilie: Mihaita - - amelutza
29:
martie: Bianca Nicole - - Pispi
martie: Alicia Maria - - Kim
aprilie:Anna - - CristinaBarz