* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (25)
Raspunsuri - Pagina 24
catrinutza spune:

E a doua oara cand scriu mesajul...ca Maria a prins drag de butonul de la calculator...

Deci...in primul rand va doresc din tot sufletul sa aveti sarbatori linistite si fericite...sper ca Moshu' pe care l-am trimis v-a adus sacii de sanatate, bucurii, fericire si copii cuminti si mancasiosi....iar anul viitor sa va aduca tot ceea ce va doriti, toate implinirile si sa va indeplineasca toate visele...dar mai ales sanatate voua si ghioceilor ....

Multumesc celor care mi-au trimis sms cu urari de Carciun...au picat in niste momente in care aveam nevoie....

Second....urez la multi ani bebeilor si mamicilor care in ultimele doua saptamani de absenta au mai adaugat o luna sau un an...

Andreea....chiar ma intrebam si eu cand ne mai vedem si noi...poate noile achizitii ale Mariucai se iau si la Theutza...![]()
...succes cu soldateii...dupa cum vezi daca-i papacios bebe mananca si soldatei ![]()
Diana...nu scrie pe scaunel nici o insctructine????? sper ca a fost bine cu "lucrarea de control"...si cand termini cu lectiile ca sa ies si eu linistita din casa????? ![]()
Simona...nici nu vor semana 2 nopti una cu alta....profita de nopatile in care doarme lemn ca nu se stie cat dureaza....si nu fa ca mine, daca nu mai maraie si doarme lemn sa stai treaza si sa te intrebi de ce doarme sau sa iti trimiti hazbantu' sa vada daca mai sufla ploada...![]()
Serendipity....bine ai revenit pe meleaguri ghiocicoase...
Mihasher...ai incercat sa freci ficatzelu' cu un pic de unt ca sa-l faci ca un pate????....si sfatul meu e sa faci mancarea asa cum ti-ar place si tie la gust...chiar daca inseamna sa pui si un pic de sare...si daca ii place iaurtul ia incearca sa ii faci dovlecel sau spanac cu sos alb preparat din smantana sau iaurt...si vezi ce iese...succes
Poli...eu una pun sare in mancare...iti inchipui ca nu ii pun in cantitati industriale dar acolo un pic de gust...si parca papa aluneca altefel pe gatutz in jos ![]()
Mai da' ce e cu curentul asta cu fenobarbitalul???? eu una stiu ca e ffff periculos pentru adult...asa ca pt un bebe nu il vad nici atat...
Sanatate bebeilor cu febra...sper ca Moshu' sa ii fi gasit bine sanatosi....si un
nevirusat ca sa se fac bine...
Diana mama da' nu te faci tu mare si soferita si nu o sa mai ai nevoie de taxiuri...lua-i-ar sa-i ia de taximetristi independenti...
Monicule...saru'mana pentru Mosh si mesaj....
Simona....iupiiiii...I-Edutzu tau cred ca o sa inceapa sa alerge dupa Mariuca...David esti pe receptie???????? ti-o sufla pe Mariuca....
Andreea si eu incerc sa o invat care sunt ochii, urechiel sau nasul....dar este interesata de capitol numai daca se pot baga degetele si scoate ochii sau baga degetele in nas si trage pana imi dau lacrimile sau imi "mangaie" dintii cu degetelul incanatat si asteptand, probabi, sa ii regaseasca si la ea in guritza...dar avand in vedere noile achizitii ma declar satisfacuta ca totusi are doar 10 luni
....
Alorea...frumoase versuri...mi-au dfat lacrimile gandindu-ma la Craciunurile copilariei mele, la magia credintei in existenta Moshului....merci ...
Kim...nu se face alergie de la nuci, dar sunt fff grele la ficat, la fel tot cozonacul de altfel....de la alune se face alergie....oricum nu sunt indicate decat dupa 2 ani incolo....
Delia... sper ca Rudy e ok acum si ca sunteti in tara si petrecti cu mic cu mare alturi de familia ta....
Revin cu noutatile din gradina noastra....
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
mihaser spune:
salut fetele!
va anunt ca azi a fost zi istorica pentru ca s-a produs evenimentul....ne-am dat intalnleala mult visata cu Catrinelu alias Cosmina si Onishca...I-am cunoscut si pe tati si pe bunicu si toata familia e super...ca o familie de banateni ce sunt! Onisca si Cristianu erau cam adormiciosi dar s-au salutat un pic!
Catrinelu o sa va puna si pozici ptr ca noi nu am avut aparat.
Catrinuza eu i-am dat ficatel si nu cred ca-i trebuie pasat ca el e dintzos...oricum multam de sugestie o sa-i fac si pate. Atomica ce mai face?
Delia sper ca Rudy e ok si in drum spre Ro. Multa sanatate si drum bun!
La multi ani Stefanelor si Stefanilor! Ce nume frumos purtati....cununa lui D-zeu in greaca...Multa sanatate si D-zeu sa va fie alaturi!
Pupici!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
micaalsa spune:
catrinutza, si eu m-am socat de multe ori auzind mamici care dadeau fenobarbital la copii si am intrebat un medic despre acest medicament, care m-a luminat si pe mine. Cica e vorba de fenobarbitalul special pentru copii (nu stiu cum ii zice sigur pentru ca eu nu am in casa asa ceva ... inca), mi-a zis ca nu are concentratia asa mare de feno in el ca si cel pentru adulti. Mi-a zis ca n-ar trebui sa lipseasca din casa nici unei mamici. Este foarte indicat in cazul convulsiilor. Poate ai citit si tu povestea mamicii respective, nu mai retin cine a postat-o ... daca avea asa ceva in casa actiona repede si nu risca atat de mult ... bine ca nu s-a intamplat nimic rau in acel caz. Noi ne speriem de denumirea unor medicamente ca deh ... le stim ca pe vremea lui tata noe (nu-i vorba de noe a noastra
) dar au mai evoluat lucrurile in lumea asta.
Delia, sanatate multa la Rudy si asteptam vesti. De azi dimineata intru intr-una pe forum sa aflu ceva de la voi, sper ca sunteti bine si in drum spre casa.
Si acum cateva poze cu camera printesei (ciuf, ai terminat de decorat?): 1, 2 si 3.
si
chishtoaca face baie
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
Polixeni spune:

Mark - -Bagheera 1975, Erik-Sebastian - - Ama kaly!!!

STEFANELOR,STEFANIILOR SI STEFANILOR!! 
Iata ca a trecut si Craciunul...in liniste.Noi am fost la masa la socrii(a fost inevitabil) dar macar nu au fost show-uri.Seara ne-am dus intr-un club si am petrecut bine,am ras mult si chiar am dansat.Nici nu ne-am dat seama cand a trecut timpul.Mosul a fost incarcat.Am facut si eu sarmale si cozonac cu mac.
Ciufulet cred ca ai petrecut un Craciun de vis,mai ales ascultand-ul pe Luca colindand.Aveti zapada?
Delia sper ca Rudy e mai bine si ca sunteti in Ro.
Kim a papat Alicia sarmale si cozonac?Uaaau!! De cand a facut diaree Nick de la ananas (daca de la asta o fi facut) mi-e teama sa-i mai dau alimente noi.
Mihaser apropo de Stefan si de semnificatia numelui..ai dreptate!Este un nume superb! Asa as fi vrut sa botez si eu pe pitic,dar...![]()
micaalsa ce camera frumoasa are Iulia!Demna pt o printesa!!!
Pozicile noastre:
http://new.photos.yahoo.com/gpoli_ro/#page1
Filmuletze:
www.dropshots.com/dpoli_gr
aida_o spune:
pup fetele, si ma iertati ca nu am mai scris de multa vreme... sper ca ati avut un Craciun frumos si ca bebeii vostri au primit multe cadouri. Alex a invatat sa spuna si sa faca semnul pentru "pa" :)
Delia, abia te-astept cu vesti... Dragul de Rudy, mie mi-e teama sa nu fie cumva alergic la alune, dupa cum descrii reactia. Banuiesc ca medicii i-au dat ceva pe baza de cortizon (e primul care se administreaza, in caz de reactii alergice). Doamne-ajuta sa isi revina cit mai repede! Te rog, cind poti, mai scrie-ne cum se simte 
Craciunul nostru a fost frumos, in familie, insa umbrit de evenimente triste la servici (asta e si motivul pentru care nu m-am simtit in stare sa mai scriu). O colega, in virsta de 25 de ani, a fost lovita de o masina pe trecerea de pietoni, pe 15 decembrie, si a murit dupa ce a stat 6 zile in coma. Ziua de nastere (17 decembrie) a prins-o tot in coma. Ce sa va spun, ca in ziua accidentului o asteptam la birou, sa o scoatem la un restaurant, si cind am aflat de ce nu mai vine... a fost si inca este jale in echipa mea.
Medicii au constatat, miercurea trecuta, ca are creierul distrus si, chiar daca ar mai trai, ar fi o leguma toata viata. Asa ca le-au cerut parintilor acordul pt a o deconecta de la aparatele care o tineau in viata... Ei au semnat, si i-au donat toate organele. Azi mergem la inmormintare. Citeva cuvinte despre colega mea, scrise d parintii ei, www.mhfh.com/ASIMAS/mcinnis/obituaryDescription.jsp?domain_id=75&deceased_id=80444" target="_blank">aici. Cam asta se-ntimpla pe-aici. Ma rog ca anul viitor sa fie mai vesel, ca ultimele doua luni din 2006 au fost tare grele...
va pup si aveti grija de voi
poze
Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)
aida_o spune:
...ca sa dau o nota mai vesela Sarbatorilor, am pus niste poze din seara de 24 decembrie, aici
mihaser spune:
Aida imi pare tare rau pentru colega ta. Dumnezeu sa o odihneasca in pace! E foarte trista povestea ei.
Alexandra e o scumpica. Atat ea cat si scumpa de Oana pe care am vazut-o azi in carne si oase ma fac sa-mi doresc si mai tare o fetita. Sper sa nu fac si eu ca Bittman 3 baieti ![]()
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
alinaalex spune:

revenim si noi dupa un Craciun linistit. A fost frumos, am stat mai mult pe acasa, am avut ceva musafiri (nu ca inainte, zi si noapte), papa bun, in rest, ca in zilele obisnuite. Imi pare rau doar ca nu am avut zapada. Sambata am facut bradul, mi=a venit sotzu' acasa cu ditai pomul, Marc e supercurios, s-ar urca in el daca i-as da voie
, dar nu-l las decat sa pipaie un pic crengile ![]()
am pus si poze:
primul Craciun
Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
varsta Marc
alinaalex spune:
Delia, multa sanatate lui Rudy, sper ca ati reusit pana la urma sa veniti in Ro!
Aida, imi pare rau pt. colega ta, ce tragedie! si asa tanara saraca....pacat!![]()
Ada si Noe, Mihaser si Catrinel, ce fain de voi ca v-ati intalnit! super! In Oradea nu vine nimeni??? noi nu ne intalnim cu nimeni? aloooooo! 
poze
varsta Marc
alinaalex spune:
mie mi-ar place sa am trei baietzi, ca Bittman!
poze
varsta Marc