* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (25)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutta spune:

Craciun fericit tuturor ghioceilor si mamicilor de ghiocei! Sarbatori frumoase langa cei dragi si cu totii sanatosi si voiosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Fetelor,imi vine sa mor,nu alta.Pe Rudy l-a apucat ieri seara la 10 o tuse.....din care nu s-a oprit vreo jumate de ora si apoi nu mai putea respira,se rosise tot si se zbatea,era ca inecat.Deci puseram copilu in masina si fuguta la urgenta la spital.I-au dat o injectie la care nu a reactionat,adica nu i s-a imbunatatit situatia,si astefel l-au internat,i baga ceva prin vena....sunt terminata.Am stat toata noaptea si acum am lasat-o pe maica-mea ca sa dorm cateva ore ca sunt epuizata.Doamne ce craciu!Maine ar trebui sa plecam in Romania,dar saa vedem ce zice doctorul,binenteles ca mai intai de toate punem sanatatea copilului si siguranta lui,dar tot imi pare rau de 1800 de dolari aruncati pe fereastra pe bilete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Apar si eu ceva mai traziu, dar va doresc un Craciun fericit si frumos, si fiecare din noi sa incepem cartea povestilor de iarna cu primele amintiriin care ne iubim puii nostri sucmpi sub fulgi de nea,miros de cozonac.
Deliuta, sanatate din belsug, si poate se rezolva toate si iti iei zborul spre casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

Delia mama, suna parca a alergie..poate ma insel, i-ai dat ceva deosebit??????, cozonac cu nuca? Sper sincer sa se faca bine..i-o dat hidrocortizon????
Sanatate multa..si sper sa fie ok plecarea, sa le ceri ceva rezerve de med..ca sa nu ratezi a doua oara plecarea in Ro.
Sanatate multa!!!

Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

HO, HO, HO !!!! CRACIUN FERICIT!!!
MASA IMBELSUGATA, MUSAFIRI MULTI, MOS DARNIC, SANATATE MAXIMA...SI TOT CE VA MAI DORITI VOI!!!

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze

varsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Offf, dragutele mele, am intrat si eu, tot asa, ca voi toate, pe fuga, sa vad ce mai faceti ... si cand colo ... ma facu Noe sa ma plang pe mine !!! Ca asa imi mersera cuvintele alea derekt la inimioaraaaaaa ....
N-am io timp acum sa va povestesc, dar daca i-ati vedea pe ei ... ce frumosi, ce minunati ... Doamne, mor de ciuda ca stau asa departe!!!! Ideea e ca eu una m-am simtit ca si cand ne-am fi cunoscut de 100 de ani, n-am avut nici un fel de chestii de-alea ciudate, nimic. Sunt niste oameni absolt senzationali! Bia este o comoara, o bijuterie ... o finuta si o delicata, dar o sa va convingeti singure din poze.
Am fugit dar revin in seara asta cu poze.

PS: Noe, mama, SIGUR ne vedem la intoarcere !!! Ca va pregatesc mamaliga si muraturile, in caz de blocaj pe valea oltului ...
Ca vorba aia, io vreau DECAT sa va vad

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tili spune:

Am intrat sa va salut din nou pe fuga si sa va zic ca am mai postat niste pozici proaspete facute cu telefonul.
SARBATORI FERICITE!!!
Va pupic!

Poze cu Matei si Mihaita aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Delia, sa fie tuse magareasca? am citit eu mai demult in "Mama si copilul", cartea e in camera Aliciei (doarme acum si nu vreau s-o trezesc), dar din ce zici tu asa pare. Eu iti doresc sa treaca repede, sa nu fie nimic grav si sa puteti merge in Romania sanatosi.

Noi suntem terminati dupa 2 zile de sarbatorit. Am anulat invitatiile prevazute azi, pai avem bebe si colindam mai mult decat in anii trecuti? Alicia a papat sarmalutze, chiar si putin cozonac cu nuca (apropo de nuca, poate face alergie de la ea?), oai ce i-au placut, e o mancacioasa. Se tine tot mai bine in picioare, se ridica in maini si pe genunchi, vrea sa pape singura si e tot mai mandra de fiecare mic progres al ei.
Incerc sa revin si eu mai tarziu, ... cu poze de la primul Craciun de bebe.
pupici

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

Craciun Fericit alaturi de bebei !
25
februarie: Rudy - - Delia21
februarie: Adrian Mark - - Mamaariadna
martie: Cristian - - Mihaser
martie: Vlad - - claudia_d
aprilie: Andrei - - Amyana
26
martie: Teodora Maria - - Mari 78
martie: Victor Gabriel - -Onsami
27
februarie: Mark - -Bagheera 1975
aprilie: Erik-Sebastian - - Ama kaly

Imi pare rau ca nu am reusit sa intru mai devreme dar cred ca asta a fost cel mai frumos Craciun din viata mea, am fost atat de emotionata. Mai tot timpul m-am gandit la nasterea lui Alex, cat de fericita am fost in acest an. Nu pot crede ca anul trecut era in burtica mea si acum imi zambeste ori de cate ori ii vorbesc. El este fericirea mea!

Azi Alex a facut doi pasi singurel si mi-a stat pret de cateva secunde in picioare dupa ce a facut pasii. A facut caca la olita ptr a doua oara.

Mos Craciun ne-a adus multe cadouri , Alex a primit enorm de multe cadouri, nici nu stiu unde sa-i pun toate jucariile. Am sa pun poze noi maine.

Am facut f multe vizite in aceste zile am primit si multi musafiri iar lui Alex a inceput in aceasta dimineata sa-i curga nasucul, sper sa nu inceapa sa tuseasca.

VA PUP!
Noapte buna!

Multa sanatate puisorilor bonlaviori!

Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Delia, sanatate multa lui Rudy. Cum ai spus pe primul loc e sanatatea lui. Asigura-te ca totul va fi bine. Vorbeste cu doctorii sa iti spuna daca nu e cumva si o forma usoara de astm.
Luca a facut ceva cam cum spui tu, numai ca avea peste un an, era mai maricel. Si ne-a dat ceva medicamente cu cortizon, ceva de astm. Nu imi mai amintesc, numai sa scornesc prin arhive sa vad ce tratament a avut.
Pup si vreau sa aud ca totul e bine.
Pa

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput