* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (25)
Raspunsuri - Pagina 22
alorea16 spune:
DE VEACURI CU ACEEASI TAINA, PESTE RASCRUCI ,PESTE HOTARE NE-ADUNA MOS CRACIUN SUB STELE SI BOLTI DE BINECUVANTARE ... NU MASA PLINA DE BUCATE NE-ADUCE-N CASA BUCURIE CI PACEA PRUNCULUI DIN IESLE SI SFANTA MAGILOR SOLIE ...CAND ARDE CANDELA-N ODAIE CU BUSUIOC UITAT SUB GRINDA , V-ADUCE-N DAR IN MIEZ DE NOAPTE UN GAND FRUMOS CA O COLINDA ... CRACIUN FERICIT
CRACIUN FERICIT ALATURI DE FAMILIE SI DE CEI DRAGI !!!
LA MULTI ANI TUTUROR CRISTIANELOR ,CRISTINELOR, CRISTIANILOR PRECUM SI CELOR CARE SUNT NASCUTI PE... 
23:
Mia Ecaterina - Dea0277
Iulia - Micaalsa
Daria Adriana - emanuelaan
Oana Carina - Catrinel17
Sara Iulia - Andan
24:
Traian - Ceela
Eduard - Erika24
25:
Rudy - Delia21
Adrian Mark - Mamaariadna
Cristian - Mihaser
Vlad - claudia_d
Andrei - Amyana
VA PUP DULCE! 

ANA si CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA
ciuf spune:
La multi ani, Alice-Miruna, Mia, Iulia, Daria, Oana, Sara Iulia, Traian, Eduard, Rudy, Adrian Mark, Cristian, Vlad, Andrei!
Zile frumoase si fericite!
Fetelor, am uitat sa va spun, alaltaieri am reusit sa dorm la pranz si m-am trezit in sunete de colind. Ai mei il invatau pe Luca un cantecel. Eva statea in premergator, cu o gurita cascata, limbuta intr-un colt al gurii (nou tic de care se pare ca scapam foarte greu) si cu ochii mari fixati pe mama. Tata in fotoliu celalalt il tinea pe Luca in brate, iar in mijloc trona faimosul brad. Parca v-am mai spus ca ai mei au niste voci superbe. Cand am coborat scarile si avut in fata ochilor acel tablou, credeti-ma ca m-au podidit lacrimile. Mi-am dorit ca acel moment sa fie vesnic, sa nu aiba moarte. As fi dat orice sa pot opri timpul. Am luat camera si am inceput sa ii filmez.
Oricum este o imagine pe care cred ca nu o voi uita niciodata, chiar si daca am filmat-o.
Asa ca ii multumesc lui Dzeu ca mi-a daruit niste parinti minunati, copii cuminti si frumosi si un sot care ma iubeste foarte mult.
Azi am fost la Mall de ne-am pozat cu Mosu'. Bineinteles Eva este in poza cu limbuta scoasa.
Sotului i-am cumparat o pereche de pantofi de piele maro deschis foarte frumosi.
Va pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
Sarbatori fericite! 
ama_kaly spune:
Din an in an sosesc mereu
La geam cu Mos Ajun,
E ger cumplit, e drumul greu,
Da-i obicei strabun.Azi cu stramosii cant in cor
Colindul sfant si bun.
Tot mos era si-n vremea lor
Batranul Mos Craciun.E sarbatoare si e joc
In casa ta acum,
Dar sunt bordeie fara foc
Si maine-i Mos Craciun.Si-acum te las, fii sanatos
Si vesel de Craciun,
Dar nu uita, cat esti voios
Romane sa fiļ bunCRACIUN FERICIT!
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
Polixeni spune:
LA MULTI ANI!!!Īn seara de Cr#259;ciun, cānd bun#259;tatea se a#351;terne īn inimile noastre, cānd colindele r#259;sun#259; la casele tuturor, īngerii vegheaz#259; sufletele noastre. S#259; devenim fiecare dintre noi mai buni #351;i pe lāng#259; mas#259; īmbel#351;ugat#259; de Cr#259;ciun s#259; ne amintim #351;i cei napastuiti de soarta si de īnsemn#259;tatea acestei s#259;rb#259;tori! S#259;rb#259;tori fericite! si un sincer si calduros LA MULTI ANI!!!!VA URAM DIN TOT SUFLETUL CRACIUN FERICIT!! 

tuturor bebeilor si mamicilor!!!
NOI NE-AM FACUT BINE!! 
CRED CA TOTUSI A FOST INDIGESTIE DE LA ANANAS...am citit mai demult ca si alte mamici au dat ananas bebeilor..la fel au patit?
Diseara mergem in club...n-am mai fost de ani ...si o sa mergem si la o ora la care pe mine ma apuca somnul
Sa vedem cat oi rezista!!!Va pupicesc pe toate si va doresc petrecere frumoasa alaturi de cei dragi!
23: Mia Ecaterina - - Dea0277, Iulia - - Micaalsa, Daria Adriana - - emanuelaan, Oana Carina - - Catrinel17, Sara Iulia - - Andan
24: Traian - - Ceela, Eduard - - Erika24
25: Rudy - - Delia21, Adrian Mark - - Mamaariadna, Cristian - - Mihaser, Vlad - - claudia_d, Andrei - - Amyana
26: Teodora Maria - - Mari 78, Victor Gabriel - -Onsami
SANATATE BEBICILOR BOLNAVIORI!
mari78 spune:
S-au indurat de mine si azi am net, in sfarsit. Nu am apucat sa citesc nimic din urma...
Va doresc voua si famiilor voastre sa aveti parte de un Craciun Fericit, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de puiutii vostri ! Sarbatori Fericite !
Va pupam cu mult drag,
Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"
Qamar spune:
Dragi mamici si bebici,
va doresc un Craciun fericit si plin de iubire, este fara indoiala unn Craciun deosebit pentru noi toate, primul Craciun langa omuletii astia mici si dragi!
Sa va bucurati de sarbatori si toate cele bune pe capul vostru sa fie!
P.s. pe scurt, ca's pe fuga: sambata ne-am intalit cu MAIA

Am fost asteptati in Sibiu cum nici nu ne-am fi gandit, Ada a pregatit prajituri si tiramisu de era sa plecam cu toata tava acasa, a fost super, sunt niste oameni frumosi si minunati, cum rar mai gasesti...Iar Maia....Maia este cireasa de pe tort, iar ochii aia mari din poze sunt si mai frumosi in realitate
Ce mai, am ramas super impresionati si de primire, si de ei toti....si speram sa ne mai vedem si la intoarcerea din Hunedoara..(detalii si poze cand gasesc niste timp...)
Ada, te pup si merci inca o data pentru gazduire!
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam
Cat spune:
N-am mai scris de tare multa vreme dar sa stiti ca nu v-am uitat!Acum in zi de sarbatoare am intrat si noi sa va dorim numai bine!
Pupam toti bebeii scumpi si pe mamicile lor si va uram din toata inima un Craciun fericit alaturi de toti cei dragi voua, fie ca primul Craciun din viata puilor nostri sa va aduca multa, multa sanatate, bucurii si impliniri.
La noi e tare agitat Craciunul asta, ca si ultima perioada de altfel.O sa mai intru zilele astea sa pun poze si sa va povestesc despre noi.
Va pupam cu drag!
mihaser spune:
Salut fetele!
Va multumim pentru felicitari Poli si Cristina si ptr mesaje Andreea, Ada si Catrinel. Multumim ptr urarea de la multi ani! Va doresc multa sanatate si un Craciun minunat tuturor!

Un poem frumos dintr-o revistuta ptr everibodi in da casa mare:
When stockings are hung
and carols are sung,
when all hearts feel young,
then it`s Christmas.
When people who care
have good times to share
and joy`sin the air,
then it`s Christmas.
When smiles light each face
and love`s warm embrance
is felt every place,
then it`s Christmas.
Merry Christmas and Feliz Navidad si Craciun Fericit!
Pupici!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
mariana_1976 spune:
Noi am pus bradutul pe o masuta mai inalta anul asta ca sa nu cumva sa-l atinga Markus care are astazi 10 luni si o saptamina.
Socrii stau la noi pina pe 27, asa ca nu prea am timp sa ma ating de computer.
Asta ar fi menu-ul nostru de Craciun romano - suedez:
salata de boeuf
rosii umplute cu brinza de vaci + marar
pateuri cu sunca
peste cu garnitura de cartofi si salata de iarna(muraturi)
paine de secara (facuta de soacra acasa)
biscuiti gen turta dulce
cozonacei cu stafide
chec de cacao
Sarbatori fericite tuturor mamicilor, ghioceilor si "suriorilor"!.

Mariana
31+
mama de Monica, Matei si Markus