* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (25)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

Dragele mele, va urez un Craciun linistit, fericit.E cel mai frumos Craciun din viata noastra, nu?
Edutu e racit, ii curge nasucul, azi noapte l-a avut infundat si nu am dormit aproape toata noaptea, a plans, s-a zvarcolit.Mor de mila lui.Tocmai acum ni se intampla, offf.
Va pup pe toate si pe toti ghioceii, sa fim cu totii sanatosi.
Distractii placute celor cu bebei sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_d spune:

Am in sfarsit net.Va scriu pe fuga, pentru ca sunt ca si voi in pregatiri.
Mi-e tare dor de voi si abia astept sa citesc din urma.
N-am mai intrat de doua saptamani.
Vlad are deja doi dintisori cu care incearca mereu sa ma muste.Am reusit sa-l intarc fara probleme,dar nu sunt multumita ca nu bea suficient lapte si alte lichide.De-o saptamana suntem consemnati la domiciliu din cauza ca e racit.Il tratez cu Panadol,Nurofen,Oscillo,vit.C.Cred ca din cauza racelii sau a medicamentelor a inceput sa doarma mai bine(nu bine!) noaptea.De cateva zile a reusit sa se ridice in picioare.
Va pup pe toate si va doresc

CEL MAI FRUMOS CRACIUN DIN LUME!

Am pus si cateva poze facute acum cateva zile
CRACIUNEL

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Offff, Simona, ce rau imi pare sa aud de micut ca iar se trezeste. Poate asta e motivul. Inceputul unei raceli. Va doresc sanatate multa si sa treaca repede-repede.
Fetelor, eu sunt asa intr-o fuga, azi vrem sa mergem la Mall sa facem poze cu Mosu', ieri am umblat de nebuna prin magazine sa cumpar cadouri, azi trebuie sa le impachetez si sunt convinsa ca imi va lua jumate de zi la cat sunt de migaloasa si la cat de mult cadouri am, iar diseara mergem la prietenii nostri sa asteptam Mosu'.
Va doresc sa aveti un Craciun cu sanatate, intelegere in familie si bucurii!
Craciun fericit!

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliprejbeanu spune:

Craciun fericit! Sa petreceti cu bine nasterea lui Isus, sa aveti parte de sanatate si multe vise implinite!

Liliana & Vladut & Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Va dorim si noi CRACIUN FERICIT alaturi de puiutii vostri dragi! Pace sufleteasca, sanatate si mii de bucurii!

Am fost ieri cu Alicia la mall sa-l vada pe mos Craciun, pana am ajuns noi la rand nu mai avea chef de el, l-a tras de barba si i-a facut bye-bye - dar s-a ales cu prima ei poza cu moshu'!
Am terminat cu cumparaturile, mai am de impachetat ceva cadouri, cozonacii sunt gata, sarmalele fierb (vreau sa va spun ca mirosul lor nu ne-a incantat ca alta data, cred ca Alicia face cat toate bucuriile din lume). La Printesa moshu' nu s-a rabdat si a venit mai repede, am si despachetat cadourile, deja se joaca cu cantatoarele ei jucarii Deseara mergem sa petrecem cu prietenii nostri, mai vine un mosh si acolo...

va pupam

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Am intrat si eu asa repede, repede ca nu mai ajunge timpul asta deloc cu pregatiri, musafiri, cumparaturi.
Darius are rosu-n gat si de miercuri seara ia Amoxicilina, in rest a progresat sta bine in fundulet si se ridica singurel in picioare in patut. Azi am facut si noi pomul, dar eu, pentru prima data in viata mea, nu sunt deloc multumita de cum a iesit im[podobit si imi pare rau ca nu avem deloc zapada.

VA URAM CRACIUN FERICIT, MULTA SANATATE SI TOT BINELE DIN LUME!!!!!!!!!!

Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tili spune:

Dragele mele, am intrat doar sa va urez un Craciun minunat alaturi de puitii vostri dragi. Mosul sa va aduca tot ce doriti, iar bebeilor vostri multa sanatate si sa creasca fericiti alaturi de parintii lor.
CRACIUN FERICIT!!!!

Poze cu Matei si Mihaita http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/zara_otilia/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doublemom spune:

Craciun fericit!!!
Sa va aduca mosul daruri multe si frumoase in aceasta seara magica!
Sa va fie bebeii sanatosi si fericiti si de daruri multumiti!

Noi va pupam dulce si venim zilele astea si cu ceva vesti despre noi. Deocamdata am reusit aseara sa pun niste poze in contul comun, dar nu am mai apucat sa va si scriu.

Pupici! si Pozici!

Miha
mamica cu doua fetite
Maia si Stefana (16.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Mos drag si bun,

Stiu ca esti batran si nu te mai misti cum o faceai cand era mami mica.Dar treci,te rog,pe la toti copii din lume si mai ales,pe la toti ghioceii,bucura-i cu daruri,pe parinti si bunici cu sanatate(si daruri,daca se poate),da-le noroc si alunga-le durerile(de orice fel!).Si pupa-i pe toti din partea mea.
Si roaga-te,impreuna cu mine si parintii mei,pentru un an mai bun decat 2006 si mai prost decat 2008!

Thea Antonia,un copil foarte cuminte...(ssst,sa n-auda mami)

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Dragi mamici si ghiocei,

am intrat sa va uram din inima CRACIUN FERICIT, bucurii si liniste in case, spor in tot ceea ce intreprindeti, sanatate voua si celor dragi, prajiturele bune si ... iubire, muuuuulta, multa iubire.
Sper ca Mos Craciun sa va aduca darurile mult visate si intr-adevar , sa traiti, alaturi de noi, CEL MAI FRUMOS CRACIUN DE PE PAMANT!!! E minunat, e ... de vis.
Sa va dea Dumnezeu tot ce e mai bun.
Cu dragoste,
Ada si Maia

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput