* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (25)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

polixeni,imi pare foarte ca treci prin atatea,si ma oftic ca de cate ori intru,citesc ca ia prb in special cu soacra,acum si cu bebe,of-of,biata de tine,imi inchipui prin ce treci,casi eu am avut aceleasi prb cu soacra mea,cand era sotul de fata zicea una,si mie alta,astea sunt soacrele,dar eu amreusit sa-l fac pe al meu sot sa inteleaga intr-un final, adevarul!!al tau sot ce zice??
pupici multi ptr tine si bebe care e bolnavior,sa se faca bine!!

tocmai cand spuneam si eu ca Ana e bine,mi-a facut azinoapte febra,si nustiu de la ce,azi e sambata!!

va pup ,fetele si spor la treaba

POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII

Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tili spune:

pentru Mia Ecaterina, Iulia, Daria Adriana, Ona Carina si Sara Iulia care mai cresc azi cu o luna!

Suntem si noi in febra pregatirilor. Sotul e dus acum la tara sa afume niste muschiulet de porc si sa mai aduca un vinut bun tare de la tata-socru. Asa ca ramasei iar singura cu cei doi puiuti ai mei.
Poli imi pare rau ca ti-am dat informatii gresite, dar le-am citit intr-un manual pentru mamici proaspete,dar stii cum e, cate capete atatea pareri.
In ceea ce priveste diareea, eu sunt mai mult decat patita. Pe Mihaita l-am scos din maternitate cu diaree si ne-am luptat cu ea mai bine de 1 luna. La botez mititelul arata slab de tot, pentru ca medicul de familie era un incompetent si nu s-a interesat deloc de el, asa ca am trecut la altcineva, care ne-a pus pe picioare copilul. I-am dat Milupa HN care este o formula de lapte special conceputa pentru problema asta. Banuiesc de chiar de laptele asta pomeneai. Insanatosire grabnica si pupici cu duiumul.Inceraca sa nu te deprimi, pentru ca Nick are nevoie de o mamica puternica. El simte tot ceea ce tu simti, pentru ca la un moment dat voi doi ati fost una.Curaj!
Alina, frumoase pozicile de la serbare. Aveti noroc cu acel club. Ce mi-ar placea sa fie unul si in Onesti!
Delia parerea mea e sa-i eviti cat se poate mai mult. Eu nu stiu cum ai suportat pana la al 4-lea bobarnac. Eu as fi luat masuri din prima, daca mama nu ar fi facut-o. Eu sunt ca un uliu cand se apropie mai ales un copil de Mateias, pentru ca stiu ce-as putea pati. Copiii sunt imprevizibili.
Ciuf sanatate multa craciunitei tale.

Revin mai tarziu. Acum ies cu puii afara.

Poze cu Matei si Mihaita http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/zara_otilia/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Poli, a baut si Ana lapte special si l-a primit bine, desi are un pic gust de morcov, iar eu i-am mai dat baby carrots si apple in carrots de la Hipp(singurele pe care scrie ca intaresc scaunul) cu fulgi de orez simpli (fara lapte), fiindca laptele trebuie evitat pana la normalizarea scaunului. Pediatra mi-a spus sa-i dau mucilagiu de orez, dar bineinteles ca are un gust oribil si nu l-a mancat.Auzi, dar tu si socrii tai stati foarte aproape sau cum de va vedeti toata ziua?
Delia, si eu cred ca ai facut bine, chiar daca cam tarziu ai reactionat.Eu vorbesc..dar nu stiu cat de iute as fi reactionat si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

CRACIUN FERICIT, LUMINOS SI INCARCAT DE BUNATATI..VA DORIM LA TOATA LUMEA!!!!!!!
VA PUPAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!! [PUP][PUP] [S]

Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Uram bebeilor bolnaviori multa multa sanatate.

SA AVETI UN CRACIUN FERICIT SI BOGAT!
Multa distractie, mincare buna si

Pupici ,pupici si numai bine.

Ile si Vivian (07.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

quote:
Originally posted by simona_toma

Of, sunt zombi!!Iar m-a procopsit strumfu' meu cu niste nopti de cosmar cu plans din ora in ora si chiar de 3 ori pe ora.Nu mai pot, simt ca iar cedez si fizic si psihic.Si incepuse sa-si revina si el, se mai scula cam de 2 ori pe noapte.Acum o luam de la capat.E cumplit si pt el si pt mine.sa fie iar dintii?Asa repede sa iasa altii?Mi se pare ca gingia de sus e putin umflata.Nici nu ma lasa sa vad.I-am mai luat un siropel naturist Sedokids, mi se pare ca Micaalsa i-a dat Iuliei si zicea ca a fost apa de ploaie, dar il incerc si pe asta, ce sa fac.
Iar sunt cu moralul la pamant, sunt singura, fara nici un ajutor.Si iar ma gandesc ca nu-mi mai trebuie alt copil.
Delia, ai procedat foarte bine.Si eu as fi facut la fel.Asta chiar e nesimtire, cum naiba sa stai si sa te uiti la copilu tau ca da in altu mai mic si sa nu zici nimic.Nasa ta e o inconstienta.Rareste vizitele drastic.Saracul Rudy!Pupam baiatul, dar si mamica suparata

Eduard Gabriel(10.04.2006)
poze edutzu
http://community.webshots.com/album/554206349QeVTOi(POZE NOI)
http://community.webshots.com/user/simonatoma

Eu mi-am facut deja programare la un neurolog la inceputul anului. Am descutat cu medici pediatrii, generalisti si chiar psihologi si fiecare mi-a zis ca nu e normal pentru un copil de varsta asta sa se trezeasca asa des noaptea si sa planga. Ceva-i deranjeaza. Si cica dintisorii n-ar trebui sa doara in halul asta. Mi s-a spus ca s-ar putea sa fie o durere de cap din cauza unei tensiuni intercraniene mari (si asta se intampla noaptea de obicei), si pentru linistea mea, ca sa elimin varianta asta, sa apelez la un neurolog. Si asa am sa fac. Pentru ca ma gandesc ... daca o doare ceva? Merita sa o tin asa si sa nu fac nimic? Eu una te-as sfatui sa mergi si tu cu el la neuropsihologie infantila, macar sa fii linistita din punctul asta de vedere. daca nu e o durere inseamna ca e un obicei prost si trebuie actionat altfel.
Eu inainte credeam ca se trezeste din cauza de tzitzi .. ei, i-am scos noaptea suptul, ii dau ceai sau apa dar schimbare mare nu e. Am mutat-o in camera ei, parca totusi de cateva nopti nu se mai trezeste din ora-n ora si din juma in juma .. dar tot se trezeste de 3 - 4 ori.

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Craciunul cu bine, cu multa sanatate si bucurie pentru bebelusi si mamicile lor!

Mergi la inceput

Va dorim ca de Craciun sa ninga cu aripi de inger peste sufletele voastre si ale tuturor celor dragi voua. Sa CREDETI, sa VISATI si sa IUBITI.

Pozele mele

Mergi la inceput

Si cateva pozici cu bradutul nostru de Craciun (mititel si el ca Iulia )
cu bunica mea langa bradut
oare cum pot ajunge si eu la el?
un pic de suparici
pun si eu un globulet
eu si Dia

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

UN AJUN DE CRACIUN FERICIT,ALATURI DE CEI DRAGI
Acum, in prag de Craciun, sa ne amintim de semnificatia spirituala a acestei sarbatori, care este cea mai frumoasa din an. Sa ne amintim ca Cel Promis de profeti a venit pe lume, nu, in pat cu baldachin, ci in iesle pe fan. Venirea Lui a adus impacare eterna cu Cel de Sus. Sa-l preamarim neincetat pe Pruncul Adorat!

ASADAR VA UREZ,LA TOTI,CEI CARE SUNTEM AICI,PE ACEST FORUM SI FAMILIILOR VOASTRE,TOT CE E MAI BUN si Fie ca sarbatorile de anul acesta sa va umple sufletul de bucurie, incredere, speranta si iubire.Iar Mosul sa aduca cele mai dorite si neasteptate cadouri voua si celor apropiati. LA MULTI ANI CU SANATATE!

POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII

Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput