* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (25)
Raspunsuri - Pagina 19
Stefanna spune:
salut fetele si pupi la fiecare in parte. Trebaluiesc,dar ca un fel de melc... probabil ca progrese nu prea vor exista, dar daca s-a incumetat sa se insoare cu mine asa, de acum sa ma suporte
Ile77 e adevarat ca daca faci bolile copilarie la varste mici, evolutia e mai usoara.Insa eu nu mi-as baga singura copilul in gura lupului.Daca pur si simplu se intampla asta( a mea a facut la 3 luni rubeola, a luat-o de la un copil de la biserica, ce era si el in perioada de incubatie).SI mama baietelului de unde e asa sigura ca a ramas neatins de virus.Tu tine fata acasa, ca nu ai nevoie de un pui de varicele, plus o mai fi si unu mucos pe acolo, mai ia si un fie de alta viroaza si te-ai scos pt niste sarbatori cum nu se poate mai bune...
Kim saru-mana di suflet.Am gasit branzica de vaci si papa si fata mea cu pofta.Cat despre burtica cred ca majoritatea sint asa.Si Nicoliciu dupa ce papa poti sa omori purecii pe burtica ei asa arata.
Pt bebeblusii febricitati si mucozitati avem pupici iar pt mamici incurajari si sa nu se panicheze
Am sters-o la treaba cu un chef.... nu stiu cum a il descrie
Stefanna si Nicola Printisoara
tcelen spune:
buna fetele,imi cer scuze ca iar am facut o mica pauza,dar am avut o saptamana super incarcata
va pupic pe fiecare in parte si bebelusii la fel
sper ca sunteti bine cu toate!
Ana a inceput sa stea tot maides singura in picioare,dar pret de cateva secunde,poate un minut,dar nu mai mult,in rest e bine,sanatoasa,mai avem putin si facem anul!
noifacem sarbatorile singurei,fara tata care e la servici ,vine tocmai pe 29,e macar ptr revelion,desi mi-as fii dorit sa fie de craciun acasa!!
POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&
ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
claudia_d spune:
Nu am inca net.Am intrat prin X-Net pe contul sefului sotului meu,asa ca nu pot sa stau decat cateva clipe,doar pentru a va ura CRACIUN FERICIT ALATURI DE PUIUTII VOSTRI DRAGI!
Claudia Gabriela
POZE
gabi_fer spune:
Salutari!
Am intrat si noi putin sa va salutam ca nu ne mai vedem capul de treaba.
Kim si Alex morfaie la biscuiti, covrigi, pufuleti chiar si paine. La noi este mai greu cu lingurita. Azi a papat binisor iar ieri f bine. Chiar ma uitam azi la la burtica lui dupa ce a papat supica, era imensa.
Va pup dulce si ma duc fuguta sa fac o baie pana nu se trezeste Alex.
poze noi cu Alex
paaaaaaaaaa
Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/my_photos
alinaalex spune:
revin.
am pus poze noi, de la serbarea de ieri, in albumul Marc - 8 luni:
Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
varsta Marc
Polixeni spune:

20: Andreea Giulia - - Luizax, Ioana Timeea - - Val77 , Mihai Dan - - Batentian Dana, Markus Erik -- Diana Forisch,Cristian - Alorea16
21: Bianca - - Nicolle27 , Keane Peter -- AlinaMizzi, Isabella Maria -- Zuzilici, Eva Maria - - Ciuf, Mihaela - - Olgutta, Tudor-Andrei - - Corinag
22: Alice-Miruna - - Kit !!!
Din fericire azi nu prea a mai avut febra...doar la pranz era caldut si i-am dat sirop si i-am pus comprese si a scazut febra.In schimb diareea nu prea ne-a lasat,desi azi s-au rarit scaunele.Sunt doar partzuletze "cu stropi".De mancat nu vrea deloc orez fiert.I-am dat crema din faina de orez.I-am dat si ceai de menta...sper numai sa nu-i fi facut mai rau cu ceaiul de menta...voi le-ati dat bebeilor ceai de menta?Oare e voie la varsta asta?Totusi ma bucur ca e bine-dispus,rade,tipa asa cum era inainte.Ma gandesc ca poate diareea asta e de la siropuri...in momentul in care am rarit cu siropul s-a redus si nr-ul scaunelor...sa vedem cu va fi ziua de maine.Doctorul ne-a recomandat un lapte contra diareei dar nu l-am gasit la farmacie.Maine mai caut.Sper sa ne revenim cat mai repede.
Azi am fost in depresie toata ziua gandindu-ma ca la ora asta am fi fost i nSalonik.Colac peste pupaza am mai avut o portie de
cu scroafa de soacra-mea care l-a implicat si pe socru-meu...este o nesimtita!Ii trimite pe toti la plimbare sa nu auda ce-mi zice si cand o confrunt de fata cu sotul zice ca nu e adevarat ca ea nu a a zis asa ceva,ca nu inteleg eu greaca.

NU O MAI SUPORT!!ESTE O MINCINOASA!MI-E ASA O SCARBA DE EA!
Vad ca va tot pregatiti de Craciun..mie nu-mi arde deloc de asa ceva..de-abia astept sa treaca..pt mine nu mai are nici o semnificatie,ceea ce cand eram copil de-abia asteptam sa vina...
Tili nu-i nici o problema ca m-ai confundat cu Kim.Dintisorii i-au aparut si sus si jos (2 si 2).Nu cred ca asa febra mare sa fie de la dinti.Sa stapaniti sanatosi premergatorul!
Rocsana sanatate Mariei!!
Laura sanatate Andei!Pune-i comprese cu spirt "indoit" cu apa ca asa ii scade febra.Si sosete umede in picioare.Peste pui altele uscate.E bine cand transpira ca asa ii iese febra.
Diana ce nesimtit taximetristul ala...daca ti-as zice cum fac astia de aici..ca iau numai pe cine vor,ca mai baga in taxi vreo 4 persoane,ca trebuie sa iei numai primul taxi (nu poti alege orice taxi vrei)...Multumim pt card!Bia este o dulceata!!
aalina2003 Nick desi are diaree si febra,nu vomita.
Biuta pai numai compresele cu apa si spirt si sosetele umede i-au scazut febra.La fel si baitele cu apa calaie.
Ile nu o duce pe Viv cu tine.Paza buna trece primejdia rea...nu o sa stea mamica respectiva cu Viv daca Doamne fereste pateste ceva.
Kim multumim pt urarile de sanatate
Delia am mai vazut eu mame d-astea indolente.Apara-ti puiul ca nimeni nu o va face.Bine ai facut ca l-ai luat pe Rudy in brate.
Simona felicitari Edutului!Hai curaj ca a venit noaptea!
La noi este o vreme de kko...un vant puternic(mi-a zburat hainele de pe sarme),frrriiig,innourat,ploaie viscolita...bleahhh.
Fug sa ma intind si eu ca -s obosita.Pupicei bebeilor si mamicilor!
Sa aveti o noapte linistita!
Pozici noi:
http://new.photos.yahoo.com/gpoli_ro/#page1
Filmuletz(e) noi:
www.dropshots.com/dpoli_gr
ile77 spune:
Adar,Kim, AndreeaG,Stefanna, va multumesc pt raspunsuri si sfaturi.M-am hotarit sa nu o iau cu mine.Mai bine sa stea ea acasa sanatoasa,decit sa se chinuie micuta dupa.
Ciuf, ma bucur enorm ca au venit ai tai. Chiar meritai un astfel de cadou de Craciun.Sa profiti de momentele astea minunate.
Delia,te inteleg.Nici mie nu-mi plac astfel de persoane care nu inteleg uneori ca situatia devine de neacceptat.Tu trebuia sa reactionezi prompt de la inceput,sa nu ajunga Rudy la 4 castane.
Rocsana,pupici japonicii si multa sanatate.
Viv e superobosita, insa nu poate dormi.Sare in pat, ride ,plinge ,nici ea nu stie ce vrea.Sper sa adoarma in curind ca m-a terminat azi.
Sa aveti o noapte linistita!
Ile
si Vivian
(07.03.2006)
Ameera spune:
Buna seara, fetelor! Mai trec si eu pe aici... Imi pare rau ca de cate ori citesc vad ca iar sunt bebei bolnaviori... multa sanatate tuturor, sa se faca bine cat mai repede!
I-a iesit si Sarei primul dintisor acum cateva zile
.In sfarsit, ca eram codase. Din fericire nu a chinuit-o prea tare, a fost cam agitata vreo 3 zile, a avut si cateva reprize de plans, dar a trecut destul de usor, zic eu. Sper sa fie la fel si cu urmatorii.
Acuma, cu dintisorii om fi intrat noi in randul lumii, dar in rest, din ce-am vazut in poze, in filmulete, si ce mai povestiti voi, tot codase suntem... Ai vostri merg de-a busilea, se ridica si stau in picioare... a mea e o lenesa si jumatate, e abia la faza in care se taraste pe burtica in spate, ca racul.
Va pup si va doresc un Craciun fericit!
Ameera si
Sara
ciuf spune:
Salutare si de la noi
Pepenusha are febra de ieri, 39. Cand sa consolez si eu mamicile de pitici bolnavi, na ca imi facu febra plodul din batatura.
Azi ne infiintaram la medic si of course are urechea "mild infected", usor infectata. Nu mi-a mai dat Amoxicilina (acum o saptamana am terminat tratamentul), ieri ar fi trebuit sa mergem la control sa vedem daca a trecut infectia (din cauza vremii nu am putut merge, toate institutiile au fost inchise) si ne-a prescris Zytromax.
Azi facui bradul.
pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
Sarbatori fericite! 
kim spune:
Tot muncesc si nu se vede nimic, ordine, curatenie, cumparaturi... acum sunt la capitolul culinar - mancaruri de Craciun (acum astept sa creasca aluatul de cozonac). Dar e frumos inainte de Craciun, Alicia e incantata de brad, globuri, luminite, decoratiuni, si de toata agitatia din jur...
Alicia mi-a facut surpriza azi sa stea cateva minute singura pe picioare (avand impresia ca se sprijina in... telecomanda - cea mai ravnita "jucarie" pt care ar face orice sacrificiu). Asta dupa ce se antrenase cu balonul meu de gimnastica - bun la toate - deci se tine de el si cand balonul inainteaza trebuie sa paseasca si ea (cu ajutorul meu).
O alta surpriza: n-a vrut nicidecum sa doarma de dupa-masa (cred ca astepta s-o scot afara asa cum era obisnuita, dar aveam musafiri), asa ca am iesit mai tarziu, pe intuneric, oricum e superb de sarbatori cand casele sunt atat de frumos luminate si impodobite. Dar cat credeti ca s-a uitat? mi-a dormit printesa aproape 3 ore! dintre care una in casa, iar eu ma tot uitam sa vad daca respira, daca n-a patit ceva. Bineinteles ca am trezit-o pana la urma, sa pape de cina, ne-am mai invartit un pic si la culcare - cu chiu cu vai a adormit (ca doar avea chef de joaca insa eu nu vreau sa-i dau peste cap programul).
Hai ca v-am impuiat capul cu ale mele... ma duc la cozonacii mei, sper sa iasa ca i-am framantat printre suspinele Alisucai.
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos