* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (25)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Poli, Nshiro - sanatate si multi pupici sa se faca puiutii bine.
Ciuf - surpriza mai binevenita nu cred ca exista la momentul asta. Felicitari Evei pt inca o lunisoara! Sa te bucuri santoasa de toti ai tai reuniti de sarbatori!
Alinaalex, asa si eu, mai reusesc sa fac una alta cand e Alicia in premergator, oricum o supraveghez dar o stiu in siguranta.
Tili, m-ai confundat cu Poli pe la pagina 10.
Ile, nu duce fata la aniversarea respectiva daca ai cea mai mica indoiala, nu risca, fa-o macar pt linistea ta.
Gabi_fer, bravo pt reusita la olita! Noi am cam uitat de ea in ultima vreme... Alicia mai are 3 tzitzi pe zi dar papa bine si solide (4 pe zi). E foarte pasionata sa pape singura, sa incerce macar sa mozoleasca ceva si ea. Incearca si tu sa-i dai bucatele de biscuiti care se topesc in gura (gen petit beurre), painica, fructe...
MP, te invidiez cat poti sa colinzi si sa te intalnesti cu atatea fete dragi de pe aici. Ce ziceai de concediu, va intoarceti in tara?
Stefanna, ne dam mana, nici mie nu mi-ar strica un ajutor la pregatirile de sarbatori ca nu am spor deloc...
Noe, scoica Aliciei e pana la 10 kg. Nu stiu exact cat cantareste ea acum, dar banuiesc ca nu mai are mult pana la 10 kg. As vrea s-o mai pot folosi pt ca ea doarme in masina; ori in scaun ce ma fac? nu-mi dau seama, scaunele sunt rabatabile, nu le cade capul cand dorm?

Fetelor, si bebeii vostri au burta mare? a mea daaaaa, cred ca din cauza asta e asa lenesa, se deplaseaza sa prinda cate ceva numai daca e super interesant. Si seara are o pofta de mancare nebuna, se bucura de papica si tot imi da de inteles ca mai vrea.

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tili spune:

Stii, Kim, chiar ramasesem cu impresia asta dupa ce am iesit de pe net. Scuzici la amandoua pentru gafa. Graba strica graba!
Va pup.

Poze cu Matei si Mihaita http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/zara_otilia/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tili spune:

Am primit aseara premergatorul. Sunt bucuroasa ca in sfarsit a ajuns, dar acum problema e ca nu-mi amintesc de la Mihai cum sa-l fac sa se deplaseze cu el. Voi ce ma sfatuiti?
Sau poate imi fac prea multe probleme si ar trebui sa se-ntample de la sine?

Poze cu Matei si Mihaita http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/zara_otilia/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

BIANCAEVAISABELLAMIHAELATUDORALICEKEANE!

Kim,Bubu face o ditamai burtica dupa ce papa.Este ca un catelus lacom.In rest...mai tii minte puii de Avicola?Alisuca dulce!

Nshiro,nu stiu daca ai posibilitatea sa gasesti acolo ridiche neagra,dar iti dau cea mai buna reteta impotriva tusei:tai capacul unei ridichi,scobesti miezul cca 3 cm si pui o lingurita/2 de zahar.Pui capacul la loc si o lasi undeva(pe pervaz,de exemplu)sa se topeasca zaharul.Ii dai siropul sa-l bea,ori de cate ori se face(scobesti cate putin si adaugi zahar, de fiecare data cand termini siropul).Bunicii asa ne-au lecuit de tuse(magareasca!!!),in ciuda faptului ca bunicul era medic.Maria bolnavioara!

Ile,tine Viviuta departe de orice sursa de boala.E copila ta si tu stii ce-i mai bine pt. ea!Ti-am trimis mail.Pup.

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Fetelor,of ce nervi imi facui aseara.A binevoit nasa si nasul copilului meu sa vina la noi.....nu vreau si nu am vrut sa par nu stiu cum si de asta nu am spus la nimeni va jur,dar la botez nu au dat nimic dar urma sa vina ei a 2-a zi la noi in vizita dar.....au ajuns abia ieri.Nu-i nimic,ea este ginecoloaga mea si stiu cat de ocupata este,plus ca in timpul asta de 6 saptamani si copiilasii ei au fost gripati,deci ma bucur ca nu au venit atunci si din motive de precautie.BONNN,venira.Ce ma irita cel mai tare e nesimtirea unora,zau:copii au 5 ani fetita si 7 ani baietelul.Niste dulci dar fetita a inceput sa-i dea castane,adica cu pumnu lu Rudy in cap.Normal ca am inceput sa tip la ea,nu m-am isterizat,dar la inceput i-am spus ca cu bebeii nu ne jucam asa.Micuta in prealabil se batuse cu frate-sau,bine harjoneala dintr-asta de copii nu s-a accidentat nimeni.Dar cand a fost vorba de fiu-miu.....nu am putut permite asa ceva.Dar dupa prima castana data lui Rudy de a inceput puiul sa planga cu lacrimi,deci l-a durut,caci la varsta asta nu stiu cum credeti voi,dar ei nu plang cu lacrimi decat daca-i doare,lui Ruddy i plac copii,adica o ora pana la momentul respectiv tot radea la ei si lasandu-l pe jos tot catre ei se ducea.Si....a venit si a 2-castana si a 3-a si chiar si a 4 si.....atunci am ridicat vocea la tembela si mi-am luat copilul in brate si nu l-am mai lasat jos,chiar daca se tot cerea caci el asa-i obisnuit sa se traga pe jos dar......ce m-a enervat la culme e ca maica-sa ,adica nasa asta a mea nu a zis nici pis lui fie-sa de parca nu era copilul ei.Voua vi se pare normal?Eu m-am simtit aiurea ca a trebuit sa incep sa-i fac eu educatie lu fie-sa cand....asta era datoria ei sau a lui barbatu ei.In fine,concluzia e ca nu o sa ma vizitez prea des cu ei,cat mai rar posibil,evelntual odata la 2 ani.Voi cum ati fi reactionat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

Of, sunt zombi!!Iar m-a procopsit strumfu' meu cu niste nopti de cosmar cu plans din ora in ora si chiar de 3 ori pe ora.Nu mai pot, simt ca iar cedez si fizic si psihic.Si incepuse sa-si revina si el, se mai scula cam de 2 ori pe noapte.Acum o luam de la capat.E cumplit si pt el si pt mine.sa fie iar dintii?Asa repede sa iasa altii?Mi se pare ca gingia de sus e putin umflata.Nici nu ma lasa sa vad.I-am mai luat un siropel naturist Sedokids, mi se pare ca Micaalsa i-a dat Iuliei si zicea ca a fost apa de ploaie, dar il incerc si pe asta, ce sa fac.
Iar sunt cu moralul la pamant, sunt singura, fara nici un ajutor.Si iar ma gandesc ca nu-mi mai trebuie alt copil.
Delia, ai procedat foarte bine.Si eu as fi facut la fel.Asta chiar e nesimtire, cum naiba sa stai si sa te uiti la copilu tau ca da in altu mai mic si sa nu zici nimic.Nasa ta e o inconstienta.Rareste vizitele drastic.Saracul Rudy!Pupam baiatul, dar si mamica suparata

Mergi la inceput

Kim, si Edutu are o ditamai burtica, gen sumo, dar nu stiu de ce, ca nu mananca cine stie cat.Sa fii fericita ca aer Alicia pofta de mancare, al meu nu are, ma chinuie si cu mancarea, nu numai cu somnu.
In legatura cu burtica am intrebat pediatra si a zis ca asa au bebeii.Mie imi era ca e balonat si poate si asta ii deranjeaza somnu'.Dar se pare ca nu e asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

intru rapid pana mai pot, de vreo 1/2 ora am venit de afara, am stat 2 ore, pana m-am plictisit si l-am adus pe Marc cu tot cu carucior dormind, nici acuma nu s-a trezit, desi are n tzoale pe el, inclusiv cizmulitze imblanite si ciorapei grosi, doarme dus in carucior, deja cam de 2 ore jumate, deci inru repede sa va spun ca noi am fost ieri la serbarea cu Moshu firmei, la Clubul Mamarutzelor (nici n-am stiut ca avem asa ceva in Oradea, e super!) , Marc s-a comportat ireprosabil, era siderat, de atatea jucarii si copii in jurul lui, toti erau mai mari, dar i-a placut mult, se mira toata lumea ce copil cuminte am, nu a plans deloc, dar...a obosit si la un mom. dat a adormit! asa ca nu l-a mai luat mosu in brate, a ratat momentul , erau si multi copii acolo si trebuia saracu mos sa-i asculte pe toti. Ma rog...cadouri a primit o gramada, l-a vazut pe mosu (n-a fost prea curios de el, ca erau prea multe de vazut in jur)
o sa bag si niste poze mai tarziu, fug ca s-a trezit Marc si tre sa ma duc si la cumparaturi!

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze

varsta Marc

Mergi la inceput

Edutu s-a ridicat singurel in picioruse, nesprijinit, a stat asa 2 secunde si apoi buf, in fundulet.Si asta de 2 ori, una dupa alta.Sunt tare mandra de el.
Sa vedeti ce mandra o sa mai fiu la noapte Nu vreau sa vina noapteaaaaa !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

quote:
Originally posted by simona_toma

Edutu s-a ridicat singurel in picioruse, nesprijinit, a stat asa 2 secunde si apoi buf, in fundulet.Si asta de 2 ori, una dupa alta.Sunt tare mandra de el.
Sa vedeti ce mandra o sa mai fiu la noapte Nu vreau sa vina noapteaaaaa !!!!!!!!

Eduard Gabriel(10.04.2006)
poze edutzu
http://community.webshots.com/album/554206349QeVTOi(POZE NOI)
http://community.webshots.com/user/simonatoma

FELICITARIIIIIIIIIII si multi pupici

POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII

Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput