* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (25)
Raspunsuri - Pagina 17
Biuta spune:
Acum am vazut ca o scris si Ciuf..eram deja in viteza sa iti scriu..sa ii dai linistita 1.2 ml
Sanatate multa..si al meu e cobza..si tuseste ca un magarus
Pup toata trupaaaaaaaaaaaaaaa
Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
Biuta spune:
Rocsana, am gasit mesajul tau in care spuneai cat are Maria, la 8.400 poti sa ii dai f linistita 1.2 ml..
Sanatate multa la toti gomboteii bolnaviori
Craciun fericit si distractie placuta va doresc din suflet..si sa va iasa toata prajiturile si mancarica..superrrrrrrrrrrrr
Puppppppppppppppppppp
Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
Polixeni spune:
Am revenit cu vesti..nu are infectie urinara (am facut de 2 ori analiza de urina,ultima fiind chiar azi),insa febra nu-i prea scade..cand 38 cand 39.I-am facut baita cu apa calaie,i-am pus caciula cu otet si apa,sosete cu otet si apa...am vb si cu pediatrul..acum e sotul la el cu rezultatul analizelor.SI analizele sangelui sunt bune.Diareea cred ca a facut-o de la ananas (de fapt asta ne-a zis si doctorul).I-am dat pt prima oara,2 zile la rand (ananas crud nu din conserva).Acum ma lupt sa-i dau ceai de menta si i-am facut la pranz orez cu pui.Sa vedem ce o sa-mi zica si sotul cand va veni de la pediatru.Va multumesc pt sfaturi si pt ca sunteti alaturi de noi. Ciufulet ii dau si ceai si apa dar nu vrea sa bea nicicum.Oricum de plecat in Salonik nu mai plecam..si de-abia asteptam ...bine ca macar nu e infectie urinara si nu tb sa mergem la spital.Doar cu asta ma mai consolez ca in rest vom avea un Craciun de kko.
V-am pupat ca a venit sotul...o sa va tin la curent!
Delia21 spune:
CIUF,ai un sot pe cinste!!!!Sa-ti traiasca!!!!Noi plecam pe 29 catre Romania.Am vizionat pozicile cu craciunei,sunt tare dulci.Sper la anul pe vremea asta sa am si eu 2 pici dulci asa cum ai tu!Azi merg sa ma vaz cu doctorul........si in februarie......prindem barza.Va pup!
Nsiro,pupam MARIA bolnavioara si sa se faca bine repejor!Mai si Rudy are ...37 cu 4,am sunat la pediatru si imi zice ca asta nu-i febra caci la micuti se considera febra doar ce trece de 38" celsius.Voi ce stiti???ca mie parca imi suna suspect,zau,caci Rudy de obicei are cam 36 cu 2 cu 6 ,dar....acum ,in fine,astept raspunsurile voastre.Poli,tu esti o dulceata!si lui NIck i dorim sa fie sanatos si voios bebe mic!Pe maica-mea a prins-o febra pregatirilor de sarbatori,asa ca.....nu ne mai videm capul de cumparaturi,gatit,copt si curatenii.Dar eu ma mai fofilesc caci stau cu Rudy ca acum nu-l poti lasa nici un minut.Am uitat sa va spun:si-a julit nasul!!!!!M-am simtit ca un cacat.Daca nu cadea sub ochii pei si s-ar fi intamplat asa ceva cand e numai maica-mea cu el cred ca.....nu s-ar fi spalat cu toata apa de pe Dunare de ce si-ar fi auzit de la mine.O sa vedeti in pozele facute ieri.Mi-a fost o milaaa de el,imi venea sa-mi dau singura suturi!Mama iresponsabila ce sunt!Acum chiar ca-i ca in cantecul "Rudy ,the red nose dear...."are un nas mare si stralucitor chiar de Craciun.De Tina,mai stie careva ceva???Totusi o data la 1-2 luni tot ar putea sa-si bage si ea nasucul 2 minute si pe la noi.Dar daca nu-i e dor....MP,te pupacim si pe tine si pe strumfii tai!!!!Esti o scumpa ca nu ne uiti!Mariana1976,ce face Mark?Dar ce imi face nora?Da-i un pup si de la noi,please!Va pup pe toate.
Biuta spune:
Alina.. pt poze trebuie sa te loghezi pe albumul mamicilor..e mai complicat..o sa pun niste poze si pe dropshots..sa il vedeti si pe el cu caciulica de Mos..ii cam mica :)
Poli da stiu ca numai liniste nu ai..iti doresc multa sanatate la Nikolas...
ma tot mir cu puneti sosete..si carpica pe burta..si altele..toate ude..ca mie mi-e asa de frica sa nu raceasca mai rau..de numa(am incercat cand o avut 39.9..si nu am lasat mult)..
Offffff, nu credeam ca sunt asa multe griji cand esti mamica..pare mai lejer din exterior..
Delia fix asa patesc si eu..cand e langa mine pateste cele mai multe..si eu numai nu mor..se loveste la cap cel mai mult..si nu iti spun cum ma simt..
Se misca astia mici cu o viteza de necrezut..
Daca aveti timp, am pus si ceva poze cu caciulita de Craciun, plus alte poze si filme..
http://www.dropshots.com/tropici
Sanatate inca o data la pupiciiii mici
Bia+Anthony
ANDREEA GEORGIANA spune:
Uf,iar trec pe aici,iar gasesc bebei bolnaviori!
Poli si Bubu mi-a facut febra si diaree si...toate simptomele urate si numai de la dinti.Ai grija sa nu va apara si voua o gasca de 4.
Nshiro,imi pare rau ca si voi suferiti.Ei i-am dat Theei 0,8 Tylenol(tot made in America),din 6 in 6 ore(ar fi trebuit,dar nu i-am dat decat de 2 ori).Pt. febra,sosetele inmuiate in 1/2 apa 1/2 otet sunt cel mai bun tratament.
Ciuf,eram precisaaaaaaaaaaaaaaaa!(asa zice marmota din reclama la Milka si-mi place de mor!)Vezi ca mult te iubeste sotiorul tau?Mai poti,mai incapi in propria-ti piele?Atentie la dozele de rasfat aplicate... ciufuletilor!
Catrinel...nu-ti mai zic nimic.Telepatia a functionat si,cand vroiam sa-ti scriu m-ai sms-it.Si io pe tine.
Am facut ultimele cumparaturi...culinare si m-am hotarat in ce va consta meniul zilei de Craciun,asa ca sambata incep pregatirile.N-am gasit pantofiori pt. Bubu(si singurii care mergeau cat de cat sunt...mancati,la cel mai propriu mod),asa ca va sta desculta.Nici rochita n-am apucat sa o margeluiesc dar trebuie sa ma dau peste cap si sa o fac.
Duminica vin si ai mei,asa ca luni am la masa parinti,socrii,sora si fratele,matusa.
Bubu a invata sa aplaude atunci cand aude cuvantul ,,bravo,, ,stie care este nasul si face pa.Si nu mai suporta sa-i aranjez parul.Pardon,ciuful!
Fug ,ca mor de somn.
Si,daca interesa pe cineva,marti seara nici nu m-am relaxat,din cada am iesit de 4 ori,pana m-am lasat pagubasa,de film nici nu se punea problema.Bubu a avut chef de discutii,asa ca m-am conformat.A adormit pe la 02.00.La 03.00 a avut grija tati sa o trezeasca,daramand aspiratorul din fata camerei ei(util in ,,operatiunea mucisorii,, ,deci la datorie in acel loc),in momentul intoarcerii acasa.El a adormit pe loc.Eu...
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
ile77 spune:
Fetelor ,sfatuiti-ma si pe mine ce sa fac.
Simbata treb sa ma duc la ziua unui baitel care face 2 anisori.Baietelul respectiv a fost in contact cu alt baietel care are varicela.
Acum baietelul la a carui zi de nastere treb sa merg nu prezinta nici un simptom, insa primele semne apar dupa 3 sapt.
Eu nu as vrea sa o iau pe Viv cu mine, pt ca sincer nu vreau sa risc.E prea micuta pt o asemenea boala.
I-am zis amicei azi ca nu as lua-o pe Viv ,dar ea a insistat,mai ales ca ,zice ea, fiu-sau sigur nu a luat varicela.
Voi ce ziceti?
Ca sa nu mai zic ca sotul meu nu vrea sa ma lase s-o iau pe Viv.
Mie mi se pare normal ca orice mama sa-si protejeze puiul, chiar daca altii se supara.![]()
Ile
si Vivian
(07.03.2006)
adar spune:
Ile - sincer, eu nu as lua cupilu' cu mine, indiferent ce ar zice altii. E vorba de sanatate, nu de orgoliu. Ai putea regreta si ... nu are rost. Cine vrea, poate intelege. PUPICI.
_
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
nshiro spune:
Ciuf, Biuta si Andreea fetele va multumesc mult! Prima data i-am dat 0,4 apoi am facut eu un calcul avand in vedere ca scria doar pt copii de 2-3 ani 1,6 ml (pt cei mai mici de 2 ani "call a doctor") si mi-am zis ca pt un bebe de aproape 1 an cam jumatate, astfel incat am crescut doza la 0,8. Febra nu a mai facut de aseara in schimb tuseste si nu vrea sa manance. Lapte nu a mai baut de 3 zile, mancare doar ceva painica si branzica dulce sau fructe... aici e frumos tare de tot dar ce folos ca stam in camera... asta e, macar sa nu faca puiul complicatii si sa ajungem maine cu bine acasa.
rocsana si bebe maria (3 martie 2006)

MAIA
minunea cu ochi mari 
Intinde-i o mana lui Andrei !!!