* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (25)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Ciuf, tare frumosi sinteti voi Istratii. O familie completa.Poate intr-o vara ne vizitati aici in Norvegia , ca daca tot iti plac peisajele de vis , vei avea ce sa vezi.
Pupici celor doi pui frumosi.

AndreeaG, ce-i mai trebuie lui Bubu perlute pe rochita, ca e frumoasa si fara ele.
Te cerd ca a fost puiul cel dulce centru atentiei. Nici nu se putea altfel.Asa a fost si cu Viv, care brusc nu a mai fost asa timida
In ceea ce priveste fratiorul, asa peste 2-3 ani.
Treb sa studiez putin la partea asta cu look-ul indraznet
Pupam cele 2 fete frumoase.

Kim .Alicia este un copil frumos si minunat.

Mihasher, pći am 1,73 si 72 de kg
Hehe, initial vruiam baiat, dar a iesit fata.Insa mai vreu o fata .Si daca e timp si un mascul
Cred ca ti-am mai zis ca baietelul tau e superb. In unele poze are asa o mocutza de fetitza.Vazusem inainte niste poze unde era imbrcat intr-un pulovar verde deschis, chiar ziceai ca e fetita. De fapt l-am si intrebat pe sotul meu, aratindu-i cele 2 poze, ce crede ca e baietel sau fetita. Si ,clar : fetita
Dar vad ca acum nu mai sint pozele respective in album.
Imi place jucaria din clip.

Fetelor, va multumim frumos pt complimente, cuvinte frumoase si urari.

Eu va doresc tuturor Un An Nou Fericit , tot ce va doriti sa se implineasca , multa sanatate ,realizari si multa iubire!
La Multi Ani!
Sa aveti un revlion pe cinste!

Subscriu si eu la ceea ce a zis Andreea G:Imi doresc sa avem un an 2007 minunat,plin de superlative(fericite!),sa intarim legatura noastra prin mai multe intrevederi,sa avem motive sa vorbim numai despre lucruri bune!
Sa fie pace si liniste,sa ne putem creste frumos si pasnic pruncii,sa fim iubite si sa oferim iubire!

Multi pupici tuturor

Ile si Vivian (07.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Vin si eu la incheierea bilantului.
Dorinta mea cea mai mare e ca ochii nevinovati ai micutilor nostri sa vada pace in lume si in familiile noastre, sa le putem oferi o viata mai sanatoasa, curata si nonviolenta.
Suratele mele mamici, sunt alaturi de voi cu gandul tot timpul, iar ce-mi doresc mie si familiei mele sa vi se implineasca si voua.
La trecerea dintre ani, euforia paharului de sampanie sa ne reimprospateze memoria cu clipele cele mai frumoase din anul care pleaca si aceasta stare de spirit sa atraga un 2007 mai bun, mai bogat in sanatate si cu cat mai multe impliniri.
Laura, Adriana, sa nu va pierdeti optimismul ca 2007 va fi bogat in bebelusi (mi-a soptit mie un ingeras).
Mariana si Ileana, nastere usoara si bebei sanatosi!
Poate vreodata vom reusi sa ne si intalnim, sa ne cunoastem mai bine.
La multi ani!

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

DRAGELE MELE PRIETENE VIRTUALE VA DORESC DIN TOT SUFLETUL UN AN NOU CAT SE POATE DE FERICIT, PLIN DE BUCURIII SI IMPLINIRI, SA NE "VEDEM" LA ANUL CU BINE, 2007 SA FIE CEL PUTIN LA FEL DE BUN CA 2006, CELOR CARE VA DORITI INCA UN BB SA SE IMPLINEASCA SI SA MAI PETRECEM MULTI ANI IMPREUNA DE ACUM INAINTE!!!
EU, DIN CAPATUL ASTA DE TZARA, IMI DORESC F. MULT SA VA INTALNESC LA ANUL SI IN CARNE SI OASE NU NUMAI PE NET!
VA PUP PE TOATE, FARA EXCEPTIE!

LA MULTI ANI!!!!

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)

PRIMUL CRACIUN

poze

varsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Dragele mele eu si Maria va dorim un an nou fericit plin de bucurii si impliniri, multa multa sanatate si sa va ajute Dumnezeu sa va realizati toate planurile si dorintele!
Va multumesc pentru acest an minunat petrecut alaturi de voi, desi nu va cunosc personal simt ca-mi sunteti prietene foarte apropiate si sper ca intr-un viitor cat mai apropiat, de ce nu in anul nou care vine sa ajungem sa si ne cunoastem.
Pupici inca o data din tot sufletul LA MULTI ANI FERICITI!

rocsana si bebe maria (3 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_d spune:

Ieri trebuia sa mergem in vizita la prieteni si nu puteam sa ma desprind de langa calculator.Sotul meu ma zorea,iar eu eram cu ochii dupa pozele cu copilasii superbi pe care ii aveti.Toate pozele sunt o bucurie a privirii.Cat de obosita sau suparata sunt ,dupa ce ma uit la ele mi se umple sufletul de bucurie si liniste.M-am gandit ca daca s-ar face un concurs de miss sau mister ghiocel nu s-ar putea alege un singur castigator.E o misiune imposibila.
Va multumesc tuturor pentru gandurile frumoase adresate si sper sa ne intalnim in 2007,chiar daca unele dintre noi sunt printre noile venite,ghioceii nostri sunt dornici sa se vada.
Eu ma gandeam pe 1 sau 2 Ianuarie sa mergem in Cismigiu,dupa ora 12.Ce ziceti?N-ar fi frumos sa incepem noul an impreuna?
Eu chiar daca n-am mai scris,din motive de lipsa de net,am luat legatura cu anul 2007(am pile tari!) si mi-a spus ca a vorbit cu anul 2006 ca ati fost pe "Lista cu sotii si mame OK",la pagina 1567,pozitia 20,acest lucru insemnand ca in noul an cel putin trei dorinte se vor indeplini.I-am cautat pe lista si pe sotii nostri.I-am gasit pe la mijloc,asa ca mai au de muncit pe langa noi pentru indeplinirea dorintelor.
Dragele mele, pentru noi 2006 a fost un an cu totul special:sufletelul pe care ni l-am dorit a fost cel mai minunat cadou.A meritat tot efortul.
Fie ca anul care vine sa fie cel mai bun dintre toti pe care i-ati trait pana acum,sa fiti sanatoase si vesele si va bucurati de ghioceii vostri nazdravani!La multi ani!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tili spune:

Multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat o familie minunata, doi copii care imi umplu sufletul si un sot care m-a sustinut neconditionat in incercarile din ultima perioada.
Dragele mele, eu multumesc lui Dumnezeu ca m-a adus printre voi, chiar daca cu intarziere. Mi-ar fi placut sa va am alaturi de-a lungul celor minunate 9 luni de sarcina si pana pe 4 dec. 2006 cand am postat primul mesaj aici . Dar niciodata nu e prea tarziu!
Va multumesc voua ca m-ati primit alaturi de voi si chiar daca nu a trecut nici macar 1 luna de cand sunt si eu in club cu voi, ma simt una de-a voastra pentru ca aici am simtit caldura pe care cu greu o poti simti intr-un grup in carne si oase.
Abia astept sa coboram la miezul noptii toti PATRU sa vedem artificiile. Noi vom fi sub terasa blocului feriti de pucioasa care va cadea, dar ne vom putea bucura de peisaj.Abia astept sa vad expresia fetei lui Matei cand o sa vada artificiile.
Am uitat sa va spun ca stie sa faca si sa zica PA, sa dea noroc si sa faca MAI-MAI, si a inceput sa faca pasi cu premergatorul lateral si inapoi, rar inainte. Dar e un inceput, nu?

Ca sa nu mai lungesc vorba, fetelor, dragelor va doresc ca 2007 sa va aduca zile fericite alaturi de bebeii vostri sanatosi, celor care mai asteapta inca unul sau doi bebei, sa va dea DD o nastere usoara si bebei sanatosi si frumosi. Belsug, sanatate, voie buna, binecuvantarea lui Dumnezeu sa caracterizeze 2007 in casele tuturor.

LA MULTI ANI!

Trebuie sa fug pentru ca Matei nu poate dormi din cauza a 3 dintisori care dau sa iasa.

Poze cu Matei si Mihaita aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutatare Mamici si Bebici si Tatici care nu sunt stresati de DC

Va multumesc din suflet pentru urari si doresc sa va doresc in primul rand la multi ani bebeilor ptr inca o lunita adaugata in buchetel si in al doilea rand un an nou minunat!

Nu pot sa nu remarc pozicile puse de Tina. Si mie imi era dor de ea ptr ca ea a fost project managerul nostru si o pupez de mii de ori ptr ca o iubesc. Am presimtit ca se va gandi la noi si ne va face o surpriza.

Sper ca anul ce vine sa-i aduca sanatate lui Andrei, bebelusi sanatosi ptr Ileana si Mariana, bebelusi pentru Adriana si Laura si multa sanatate tuturor!
Doina a scris niste fraze foarte frumoase despre noi si as vrea sa-i multumesc si sa-i spun ca e oricand binevenita printre noi.

Va iubesc egal pe toate mamicile si pe toti bebicii, v-as lua pe toti acasa va pup si sper sa petreceti cat mai frumos sfarsitul de an.
O sa vin la intalnirea noastra cu siguranta!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Dragi mamici,
Am deschis capitolul 26.
Va rog frumos sa scrieti aici.
multi ici

Mariana 31+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput