Endometru,monitorizari,ovulatie,TB,stimulare148

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Buna dragile mele,
In speranta ca a-ti avut un Craciun fericit si plin cu daruri asi vrea sa va urez ca si anul urmator sa ave-ti parte de tot ce-i mai frumos si D-zeu,sa va binecuvinteze cu multi bb.
Ce sa va spun de mine,ca sunt in Z45,si nu pot crede ca e o asa mare intirziere,ieri am facut un test si era negativ,spune-ti si voi ce mai poate fi asta ca chiar asa mare intirziere n-a mavut niciodata,doar vre-o 7 zile.
Mirella 76,vad ca te urmez doar sper ca bunul D-zeu,sa ne ajute sa ne daruiasca ingerasul pe care-l asteptam.Sotul,vrea sa mergem la medic sa vedem care-i prob.de-i asa mare intirziere.Am mici {vagi}dureri prin burta dar nu pot sa stiu exact daca e de CM sau altceva,putin seamana.
Voi ce parere ave-ti?
Va ,pe toate.
MONI



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Chivuta acum 2 luni am avut si eu o asa intarziere,tot 45 de zile si a fost o mare dereglare pe care am tratato cu utrogestan ,5 zile si dupa ce am intrerupt la 3 zile s-a instalat menstruatia.
Eu zic sa mergi la dr sau sa il intrebi ce poti sa iei.
Pupici

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

MONI poate,in sfirsit,dupa atitea asteptari o fi sa fie.Bafta la nenea dr...te pupacesc si-ti doresc ceea ce-mi doresc si eu...
Eu sint z 22 dar patez din z 17,asa ca nu ma astept la nimic din ce-as fi vrut eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Sper ca ati petrecut bine de Craciun.
Eu sunt Z 4, din nou la lupta. Cred ca mai incercam vreo 2-3 luni dupa care ne gandim sa ne facem programare pt.FIV.Sa vedem ce rezultate avem dupa naturiste.
pe toata lumea.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciovi spune:

Buna dimineata si Craciun fericit va doresc tuturor. Sper ca v-ati petrecut si v-ati bucurat de acesta sarbatoare minunata. Vreau sa va zic ca am vorbit cu Mosul si mi-a zis ca la anul o sa ne aduca si noua cite un cadou micut.
Eu sunt in Z 4 a CM-ului (insfarsit a venit) si o sa incep peste 2 zile sa imi fac teste de ovulatie.Asa ca intru in focuri alaturi de voi de luna aceasta. Va pup si anul care vine sa ne aduca numai bucurii.
Daciana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Avalon, wow! Ce marfa! Sa fie intr-un ceas bun! Sotziorul ce zice ? Are emotii ?
Acum sa mai si muncim (iaaar?? )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Avalon sa fie intr-un ceas bun!
Irlandezo te pricepi la diferentele azoo-oligo-astenospermie ca fetele de pe acolo nu raspund.Eu cred ca pe joi ma duc la doctor sa vad ce zice, dar cred ca ma trimite la un specialist si voi ramane in ceata.
Am fost plecati la munte, dar mosu a venit si pe acolo..incarcat cu de toate si ptr mici si ptr mari.Ca sa fie tot tacamu m-am intors si cu o frumusete de febra.
toate fetele


Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Roxali...cum nu-ti raspund, scumpa? Pai Danyalo a fost pe faza ,ti-a explicat foarte bine si spermograma si ti-a raspuns la toate intrebarile...
Oricum,lucrurile stau in felul urmator: azoo= zero gigei, oligo= gigei putini(sub 20 milioane,ceea ce la voi nu-i cazul), iar asteno= cam "ametiti", adica nu sunt vioi( cazul vostru).

Avalon: felicitari pentru decizie!Mult noroc!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Nusy mi-a explicat saraca, Danyalo, am pistonata si pe pm, dar ramasesem in ceata cu finalu...diferenta.

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Acum te-ai lamurit Ali ? Ca nici eu nu stiam diferenta.
Cred ca la noi e vorba de oligo-astenospermie.
Tu ai dai vreun tratament special ? Ca noi mai trebuie sa asteptam pana in 24 ianuarie ( a treia spermograma )si inca 2 saptamani dupa rezultat.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput