Bucurii de sept - oct 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Elenia, a mea doarme, dar dupa vaccin....

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Sunt ftttttt. surprinsa, suparata si...astept sa-mi revin.
Tocmai am aflat si am citit ca poza nud a lui Teo pe care am postat-o ieri, a ajuns sa fie postata intr-o versiune decenta (Ce gest nobil ai facut draga Sybille!!!) pe alt forum.
Fara permisiunea mea.
Citez: 'asta e riscul internetului'.
Despre Sybille e vorba.
Chiar daca spui ca poza ti s-a parut dragutza si ca te inveseleste...pana la gestul pe care l-ai facut e cale lunga.
Ti-ai cerut scuze pe pm si te-am iertat...asta inainte de a-ti citi postarile de pe site-ul cu pricina.
Asa ca: aveti grija ce poze postati...fiecare e liber sa faca ce vrea cu pozele voastre.

....urat din partea ta!

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

Mergi la inceput

Mephala30, eu n-am apucat sa o vad. am vazut-o pe aia cand statea pe poponet la un colt de canapea. Si mie mi-a placut. Chiar e foarte neplacut, nu trebuia sa te intrebe? Sau poate si-a dat seama ca n-ai fi fost de acord.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Mexxa, ai incercat sa-i pui manusa pe manutza buclucasa?

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Mephala, dupa cum stii am sters poza imediat si mi-am cerut de 2 ori scuze pe PM, scuze pe care le-ai acceptat. Mie mi-a parut rau si a fost o lectie pt mine.

In acelasi timp cred ca ti-ai dat seama ca nu am aratat nimic indecent (desi poza originala era) si am pus acolo doar pt ca mi s-a parut un exemplu de poza extrem de dragutza. Nu am dat nume, date , nimic. Mi s-a atras atentia si desi prima oara nu am fost de acord, am inteles semnificatia gestului si am sters-o.

Dar intradevar internetul e periculos si pozele pe care le expunem sunt la indemana tuturor, ca vrem sau nu. Pozele nud ale copiiilor sunt atractia pedofililor in primul rand ... am avut grija sa o cenzurez, dar nu mi-am dat seama ca internetul e asa de mic. Mie mi-a parut rau, ti-am cerut iertare, ai acceptat, iar acum vii cu alte acuze. Prima greseala a fost a ta pt ca ai publicat o asemenea poza cu copilul tau, sper ca ti-ai invatat si tu lectia. Eu alte scuze nu imi cer, sa fie clar !

Nu am fost lipsita de respect fatza de copilul tau si nu am avut rele intentii, am fost doar f prost inspirata si cand mi-am dat seama am incercat sa remediez situatia. Am fost trista toata ziua din cauza acestui lucru, nu imi sta in caracter sa fac asemenea magarii, insa felul in care reactionezi acum ma face sa ma opresc aici cu regretele. Eu mi-am dat seama unde am gresit, insa mai multe nu pot face. Spor la aruncat roshii acum !

Nasterea ariciului junior Pozele mele Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by Sibylle
Eu alte scuze nu imi cer, sa fie clar !

Chiar crezi ca am nevoie de scuzele tale? Sau de ceva 'surplus' de scuze?

Te-am iertat...pana sa citesc postarile celorlalte mamici, care ma judecau pentru gestul meu...fara ca eu sa stiu nimic...chiar e frumos?

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

Ups, am nimerit intr-un moment prost!
Nu vreau sa fiu prinsa in polemica, dar tare m-ati facut curioasa cu poza.
Alessia la fel am patit si eu acu 2 sapt cu Lisa, ii dadeam sa pape lapte, a mancat dupa care a vomat si pe gura si pe nas si nu mai respira, am crezut ca paralizez de frica, si eram singura, soacra tocami limba catelul. Am avut inspiratia de spirit sa o pun pe mana mea cu fata in jos si sa o bat pe spate si si-a revenit. In ziua aia am si fost cu ea la dr., uf groaznic e.

Ca tot vorbiti de vitamine, ziceti voi ca VitaMax e cel mai bun pt sotiori? Vin niste prieteni din Ro si o sa-i rog sa-mi cumpere si mie. Cate comprimate sunt intr-o cutie si cum se administreaza 1/zi sau 2/zi?

Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze

Varsta Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Buna seara!

La multe luni si multi ani Ianis, Gruia-Alexandru, Vlad-Andrei! Sa cresteti frumos si sa-i faceti fericiti pe parintii vostri!

Eu azi m-am autodepasit...merg zilnic cam 4-5 km pe jos, cu caruciorul, dar azi am facut vreo 8...maine-poimaine aud "run Forrest, run!".

Gety, poti sa pui comprese la ambele picioare...decat deloc!

Camisol, se poate folosi Skinoren, teoretic nu-s contraindicatii dar practic as spune ca tratamentul sa fie pe-o suprafata mica de piele si de durata scurta.

Inni, m-am tot gandit si mi-am dat seama cu cine semeni: este o tipa pe Discovery travel & adventure, o cheama Asha, si face emisiuni din diverse tari ale lumii.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

La multi ani Ianis, Gruia Alexandru,
Vlad Andrei!!!!!
MamiLili pe unde te plimbi tu atat?adica in ce zone?
Eu am pierdut pe undeva sirul...Gety daca la un piciorus e Infarixul ce ati facut la celalalt?
Eloise am fost la siraj si este un magazin cu multe jucarii si mi-au spus ca tot ei au si Andrusca..e nou magazinul?ca eu tot nu-l stiu..
Lexi pofta buna!!!!!!!!pacat ca-s cam putine...
Pufy de ce esti amarata?
CamiSol va doresc o intrevedere cat mai placuta!!!!!!!!

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

mamilili, puiutului tau nu i-a inghetat nasucul? si sta cuminte nu zice nimic, caci a mea mai mult de juma de ora nu sta linistita si mi-e cam frica sa merg mult cu ea departe de casa pt ca se da la plans, nu-i place infofolita.

Carmen, imi pare rau pt ce s-a intamplat cu pozica lui Teo. eu una zic ca nu ar trebui sa se faca asa ceva, nimeni nu ar trebui sa o trimita sau publice pe alte site-uri. Ca o deschizi acasa si te uiti cu sot, cu mamica, cu bunica, etc e altceva...

`````````````````````
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet

Mergi la inceput