Bucurii de sept - oct 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 26
ramomar spune:
lullabay azi dimi (dar am tot uitat sa scriu
) ti-am admirat puiutul, tare frumusel e
.
chiar pufymic, de dimineata ziceai ca esti foarte stresata. sper ca nu e nimic grav.
`````````````````````
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet
gripo spune:
OANA, doza normala e de 1/la2zile, dar doza forte este de 1/zi.
PUFY, ce s-a intamplat???????
CARMEN, eu n-am prea inteles pana la urma ce te-a suparat? postarile si atentionarile ulterioare? pey cine si-a permis sa te traga de urechi? indiferent de cum ti-ai pozat tu baiatu', este treaba ta,(inainte era o moda cu poza nud de la 4-6luni), iar perversi si scarbe si jigodii poti gasi peste tot, asa ca nu pune la suflet tot ce ar putea gandi unii. Uite, un
mare pentru tine, dar unul imens pentru un bebe scump.
pufymic spune:
Ramo, Lullabay , Dori
!Sunteti scumpe!
Nu-i nimic grav....avem doar o problema(sa-i zic asa) de rezolvat si nu depinde doar de noi ci si de altii....voi fi mai explicita dupa ce o vom rezolva(sa dea Dumnezeu!
).
Va multumesc ca v-ati gandit la mine!
Pupici!
Ioana
de
Alesio Andrei(08.10.2004)&
Nicolas Mihai(17.09.2006)
pufymic spune:
Dori
!Si multumesc!Chiar avem nevoie!
Pupici!
Ioana
de
lullabay spune:
Da da Pufy tinem pumnii...sa dea Doamne Doamne sa se indeplineasca ce-ti doresti!
Ramomar multumim

.Stefan al meu numai afara doarme super bine..azi a dormit afara de la 10 la 16!!!
In rest in casa nu ar dormi asa niciodata.Si doarme bustean afara cum il scoatem inchide ochii..cand intra in lift inapoi ii deschide :))))
Mamica fericita de
Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei
pufymic spune:
Lullabay
!...si pe renutzul mic!Si multumesc!
Pupici!
Ioana
de
martha78 spune:
PUFY, bafta, sa rezolvati problema oricare ar fi ea!
Apropo, de pozele nud si eu aveam cu bb vreo 2, dar le-am sters ![]()
Eu nu stiu ce sa-i mai fac lui bebe sa doarma si pe parti nu numai pe spate..daca-l intorc pe o parte si ii pun o perna dedesupt sa nu se mai poata intoarce simte ca e imobilizat si plangeee cand se trezeste
Martha & Darius
am crescut mare
site
mephala30 spune:
Dori, ce m-a deranjat?
Citeste postarea unei mamici (am copiat-o de pe site-ul cu pricina:
"Sunt sigura 100% ca Sibylle n-a pus poza in sensul de-a supara pe cineva , doar ca cum spune ea , e riscul internet-ului si normal ...! Doar ca ma intreb cine-o fi aceea mama ca sa-si puna copilul nud in aceea pozitie pe internet chiar daca e un bb dulce de tot !"...
...si m-am simtit tare aiurea: sa se vorbeasca despre tine si sa n-ai habar....![]()
Da, Sibylle...mi-am invatat lectia...si sper c-o sa invete si alte mamici din greseala mea...
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
Vauva spune:
Buna mamici si bebici!
Nici eu nu am mai avut timp pur si simplu sa intru pe forum! am citit doar ultimele pagini. Vad ca ati vorbit despre inec, brrr ! E bine sa aflam masuri prim ajutor.Eu tot ce trebuie sa ii dau Biancai pun in lingurita amestecat cu cateva picaturi de laptic. Asa mi-au zis sa ii dau. Si cu Sab Simplex la fel am procedat.
Noi suntem in principiu bine, am inceput sa mancam mai bine dar avem probleme cu pielea. Prima data s-a manifestat pe fata ca o uscaciune si roseata acum au mai aparut si niste pete rosii pe sub barbie. Am tot dat-o cu tot felul de creme, chiar si cu un pic de cortizon dar tot apar din nou. Cred ca este o dermatita atopica, maine mergem la medic sa vedem ce ne mai spune si el. Moasa mi-a spus sa ii fac baita numai de 2 ori pe saptamana si sa ii pun o crema acum care este pentru ten uscat si atopic.
Carmen imi pare rau pt pozica ta desi nu stiu despre ce este vorba. Si eu ma intrebam ca am vazut 5 "download-uri" la albumul Biancai si nu mi se pare in regula. Asta-i riscul internetului!
Eu m-am saturat de vremea asta! pe aici e asa de urat ca tot ploua si e intuneric.Este ceva de necrezut cu caldura asta in Finlanda. Cica au inceput pasarile sa-si faca iar cuiburi si sa inmugureasca merii
! De iesit ies zilnic cu Bianca dar stau mai mult prin magazine si stric bani aiurea, mai ales acum cu sarbatorile.
va doresc o seara frumoasa fara suparari
!
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE