Bucurii de sept - oct 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 24
GETY spune:
Am venit si noi de la vaccin. La o juma' de cana cu bere fara alcool, va povestesc ca a plans fata , nu mult, si asta nu zic asa, ca s-o laud, a plans si ma-sa, uite-asa, spun tot. Mi-a venit totusi sa rad cand se linistise, dar s-a uitat spre geam unde era intepat un baietel care plangea la randul lui si a inceput si ea iar sa planga. Cred ca din solidaritate. Am venit pe jos acasa, sa ia o gura de aer curat si a adormit in brate. Acum doarme in camera.
MamiLili, am intrebat in care bulanas a intepat-o cu Infanetc. sa nu-l botez, dar era atata plans pe acolo, ca nu m-a auzit. Asa ca nu stiu, am lasat-o si eu balta. Acum ii pun comprese la ambele picioare, sau cum?
Eu nu am platit, pana la urma, vaccinurile. Imi luasem bani la mine, dar nu mi-a cerut. I-am dat asistentei 100.000 c-a intepat-o.
Ce buna-i berea asta!
Mamicilor, voi ce contraceptiv folositi acum? In afara de prezervative, sterilete ...
Mie mi-a dat Depo-Provera injectabil care tine 12 sapt.
Merg sa fiu pe faza, ca s-o consolez. A trecut si perioada de prohibitie la tzitzi, ca mi-a zis 1 ora si 1/2 sa nu-i dau.
Merg sa mai iau o gura de bere.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Eloise, gata, ati papat tortul?
Mie mi-a dat dr. niste picaturi pt. ochii fetitzei:se cheama TOBRADEX.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
mexxa spune:
Mie "ginecoloaga" mi-a recomandat Karissa...insa acum astept sa vina problemele si nu mai apar...cred ca s-au inteles cu Mosu' sa vina odata![]()

* Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai 10.09.2006
Ce repede crestem...
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...

GETY spune:
Maria are 6 cm. la talpeta, la 2 luni si aproape 1 saptamana.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Mexxa, nici la mine nu au venit, dar nu ma risc sa raman din nou insarcinata
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Mexxa, voiam sa te laud ca ti-a crescut baietelul! S-a facut asa lungut!
De baietelul Mephalei nu mai zic nimic. Papa, papa, si a mea papa, nu zic nu, dar trebuia sa fie ceva cu lapticul, sa fie mai consistent.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
mexxa spune:
Gety multimim...
de la mine si o
de la Sebastian!!

Ce repede crestem...

mexxa spune:
Ileana..cred ca m-am gandit prea mult la bb tau ca sta cu mainile in gura...ca de aseara Sebastian nu mai vrea suzeta...azi-noapte a adormit cu pumnu in guraaa....ma impusccc..ii dau suzeta si o arunca ..revine la pumnulewtu lui...e mai dulce![]()

Ce repede crestem...

Adriana mica spune:
Buna deara,
Semnez si eu condica de prezenta pe ziua de azi.
La Multi Ani tuturor sarbatoritilor, bebei si mamici de bebei!
Multa sanatate Mexxa, Ileana, Alexxia si Gabitzica pt puiutii vostri!
Cat priveste inecatul cu lapte sau sirop, sa va spun punctul meu de vedere:
1. conteaza tetina folosita. Alessia, te sfatuiesc sa nu mai folosesti tetine de la Nuk, pt ca se largeste foarte repede gaura. Dudu a vomitat doar de 2 ori dupa masa, atunci cand am folosit tetina de la Nuk. Din experienta noastra, cele mai bune sunt tetinele de la Primii pasi (noi inca folosim din cele cu curgere lenta, scuzati cacofonia, si sunt super), urmeaza apoi cele de la Chicco(si astea se largesc in timp, dar nu chiar asa). Bineninteles ca foarte bune sunt cele de la Avent, dar daca bebe s-a obisnuit deja cu unele din care curge mai mult, s-ar putea sa nu le accepte(noi avem doar una, din aceea cu 2 gauri, si o folosim doar ziua, cand Dudu este treaz, ca sa nu risc sa adoarma cu ea in gura).
2. seringuta de la Nurofen. Am constatat ca poate fi folosita cu succes daca este tinuta altfel, nu ca o seringa obisnuita; adica, daca o apucati cu toata mana(asa cum apuca bebe degetul vostru) si actionati pistonul cu degetul mare, veti observa ca aveti mai multa siguranta in dozarea continutului.
Sa va impartasim acum programul nostru de noapte (pe care il avem inca de pe la 6 saptamani): la 22.30 facem baita, la 23 papa si apoi somn pana in jur de 4 cand iar mancam, apoi dimineata la 7 si tot asa. Problema este ca, daca ziua nu doarme suficient (si se mai intampla uneori), masa de la 4 dimineata o sare. Adica nu se trezeste, iar noi am hotarat sa il lasam sa doarma in asemenea situatii. Nu stiu daca procedam bine sau nu, dar...Oricum, eu as vrea sa incerc sa ii mai raresc mesele, de la 3 ore interval, la 4 ore interval ziua, prin marirea concentratiei de lapte, asa cum scrie pe cutie).
Ca si greutate, noi avem acum 6.250kg(la 2 luni si jumatate) si cred ca suntem bine. Am constatat ca Dudu nu mai ia chiar asa mult in greutate ca in primele 2 luni; mai precis ia doar 50gr in 2 zile, dar se si misca destul de mult. Daca va spun ca s-a scamosat husa la scaunul de masina, in dreptul picioarelor, si ca invariabil il gasesc cu capusorul acolo unde il asezasem la culcare cu picioarele?! Ralucutza, multumim de incurajari. Dudu este in continuare "lenes" la acele miscari care nu ii prea plac (e si firesc, nu-i asa?), dar in rest este foarte activ.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici
eleņia spune:
fetelor trimiteti niste somn de la bbicii vostri pt dudumici al meu ca nu mai pot 

doarme 10-15 minute si se trezeste
acu plange iar
nu doarme nicicum
nu are colici e schimbat e curat si toate alea nici nu mai stiu ce sa fac suntb disperata
nu mai pooooooooooooot
elena mami de darius stefan(25.09.2006)
http://www.dropshots.com/darius_2006