Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (31)
Raspunsuri - Pagina 28
arleena spune:
quote:
Originally posted by virgi
Virgi am vazut-o pe Luana cea frumoasa! Penultima poza e facuta de unde stati voi? Adica stati pe plaja si aveti si piscina sau e un hotel ceva?
DianaR - no , fotografiile au fost facute in orasul Busan din peninsula Korea, din camera de hotel. Noi aici stam pe o insula situata la sud de korea...suntem inconjurati de Pacific.
Piscina apartinea hotelului in care am stat, insa eu n-am avut curajul sa fac baie..este piscina in aer liber cu apa calda..dar afara erau -3 grade. Cu noi era un rus care si-a petrecut mai toata ziua acolo..si ne-a spus ca el merge acolo regulat pentru acea piscina. Eu ma uitam din hotel si nu-mi venea sa cred ce puteam sa vad. Toti in costum de baie, acoperiti cel mult cu un prosop. A doua zi dimineata ne-am luat si noi inima-n dinti si-am facut o plimbare pe faleza. Luana a dormit in carut....parea sa-i fie destul de frig..insa am fost norocosi ca n-a racit.
virgi daca vii la oradea la felix iarna e tot asa.....bine, aici e apa termala si mie imi place cel mai mult iarna sa ma duc...pot spune ca am fost de fff multe ori la piscina descoperita si ningea/ploua si eu eram in apa, sau era zapada afara....e foarte fain si nu m-am racit niciodata.....
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea
arleena spune:
quote:
Originally posted by amiss_zip
Mamicile mele scumpe, nu ma angajez dar trebuie sa mai dau si eu pe la scoala ca deh! ultimul semestru si termin si eu, apoi as vrea sa fac ceva pe cont propriu si trebuie sa stea cineva cu puiu.
Ma bucur pentru ca acum am si eu mai mult timp pt mine, pentru casa, si de ce nu, ca sa iti raspund Carmina, pentru bebe 2! Dar cu bebe doi este sigur ca nu va aparea mai devreme de martie... mai am de pus la punct niste analize
.
Ieri mi-am luat perdelutza pentru sufragerie si sunt foarte bucuroasa. Durerea este ca nu am gasit inca pe cineva care sa mi-o coase si sa imi puna bride. De unde am luat-o nu aveau cum sa mi-o aranjeze oana in Craciun pentru ca aveau f multe comenzi
.
Aaa si legat de Petra: Puiu meu chiar nu vrea sa manance altceva in afara de tzitzi! Nu stie sub nici o forma sa traga din biberon iar lingura mi-o arunca pe pereti si are o fortaaa! E grav ca ea are 6 luni si inca nu mananca nimic altceva??
Of!
Am sa incerc maine cu fructe. Am incercat doua saptamani cu legume! Dupa doua saptamani de legume ea nu mananca nici macar 5-10g.poze si filme
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra
andreea sa-ti spun ca alex are azi 7 luni si o saptamana si de 3 zile numai tzatza vrea!??!?!
n-a fost fan biberon niciodata si cu diversificarea ne chinuim la greu...are zile in care papa binisor si are zile in care nu vrea numai 1-2 lingurite si zile in care nu vrea deloc....zile in care papa tot si bine NU EXISTA.....ahh si bafta pe la scoala.....mai ales ca e an terminal....licenta, lucrare de diploma.....uhhhh

de
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea
arleena spune:
quote:
Originally posted by july_g
Buna dimineata fetelor! Va mai amintiti de mine? Eu am vazut ca da si va multumesc ca nu m-ati scos de pe lista voastra. Am intrat sa vad cum va mai simtiti, ce mai fac bebelusii vostri si mi-au dat lacrimile cand m-am vazut pe lista cu prietenii vostri! Sper sa va fac o bucurie si sa va spun ca Doamne Doamne a fost tare darnic cu noi si ca daca anul trecut luna noiembrie imi aducea lacrimi de durere si suferinta, anul acesta mi-a adus lacrimi de bucurie si implinire. Voi fi, sper, o mamica de iulie-august 2007.
Va pup pe toate si sa va traiasca bebelusii!

felicitari!!sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina usoara fara probleme si un bebe sanatos si cuminte 
de
nasterea
ILDI25 spune:
Camelia t iata si meniul lui David
Ora 7-8 lapte milumil 2 - 250ml
ora 11 fructe (pere,mere,banane,gutui)sau dovleac copt
ora 14-15 pireu de legume( morcov,telina,ardei,brocoli,dovlecel,cartof,cartof dulce ),nu toate odata ci fac diverse combinatii + pui (o zi da una nu )
ora 19 cereale sau branza cu banana (numai cu banana mananca branza )si in curand introduc si iaurtul
ora 22-23 250ml lapte
arleena spune:
quote:
Originally posted by luciasNe primiti si pe noi? Yanna Sophia nascuta pe 8 mai 2006.Pupici!
bun venit pe la noi in livada si sedere placuta si postari cat mai multe.
de
nasterea
puiudana2004 spune:
Asa deci,se gasesc in Metro la caserole!Tre sa ma duc eu personel sa ceteasca ochii mei!Ca in baza altora...Lacra,dar unde ii gasesc, la produse congelate sau la legume-fructe????
ILDI25 spune:
AAA si am uitata sa precizez ca pe langa menuil mai sus amintit mai vrem sa papam si floarea lu'mami .aici
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by ILDI25
AAA si am uitata sa precizez ca pe langa menuil mai sus amintit mai vrem sa papam si floarea lu'mami .aici
Las baiatu' in pace!Nu tre sa adune floricele pt fete???Pupe mama pe el de romantic!!!
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by puiudana2004
Asa deci,se gasesc in Metro la caserole!Tre sa ma duc eu personel sa ceteasca ochii mei!Ca in baza altora...Lacra,dar unde ii gasesc, la produse congelate sau la legume-fructe????
Dana siAndrei (6 mai 2006)
Varsta Andrei
la legume-fructe
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by ILDI25
Dupa meniul prezentat, David e un papacios
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
. De unde am luat-o nu aveau cum sa mi-o aranjeze oana in Craciun pentru ca aveau f multe comenzi 
Ne primiti si pe noi? Yanna Sophia nascuta pe 8 mai 2006.Pupici!