Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (31)
Raspunsuri - Pagina 29
arleena spune:
quote:
Originally posted by EllaX
Si pentru ca acum nu mai e off-topic, un banc:
Intr-o minunata insula pustie au fost adunati mai multi oameni:
2 italieni si o italianca
2 francezi si o frantuzoaica
2 nemti si o nemtoaica
2 englezi si o englezoaica
2 bulgari si o bulgaroaica
2 japonezi si o japoneza
2 chinezi si o chinezoaica
2 americani si o americanca
2 irlandezi si o irlandeza
O luna mai tarziu, pe aceasta minunata insula pustie se intamplasera urmatoarele lucruri:
1. Un italian l-a omorit pe celalalt italian pentru femeia italiana.
2. Cei doi barbati francezi traiesc impreuna cu frantuzoaica intr-un fericit menaje-a-trois.
3. Cei doi nemti au o programare saptaminala foarte stricta pentru vizitarea alternativa a nemtoaicei.
4. Cei doi englezi asteapta pe cineva care sa le-o prezinte pe englezoaica.
5. Cei doi bulgari s-au uitat lung la oceanul fara sfarsit iar unul din ei s-a uitat bine la bulgaroaica si apoi a inceput sa inoate.
6. Cei doi japonezi au trimis un fax la Tokyo si asteapta instructiunile.
7. Cei doi chinezi si-au deschis o farmacie/magazin de bauturi/restaurant/spalatorie si au lasat-o gravida pe chinezoaica ca sa le furnizeze angajati pentru magazine.
8. Cei doi americani se gandesc serios la sinucidere, pentru ca femeia americanca se tot plange de corpul ei, de adevarata natura a feminismului, cum ar putea si ea face tot ce fac ei, necesitatea implinirii, diviziunea egala a treburilor in casa, cum nisipul si palmierii o fac sa arate grasa, cum fostul ei prieten ii respecta tot timpul parerile si a tratat-o mult mai bine decat o trateaza ei si cum relatia cu mama ei se imbunatateste si cum in
sfarsit taxele au scazut si nu mai ploua.
9. Cei doi irlandezi au impartit insula in Nord si Sud si au facut o distilerie. Ei nu-si amintesc daca mai era si o femeie pe acolo pentru ca totul devenea cam cetos dupa primii litri de whiskey de nuca de cocos. In orice caz, sunt satisfacuti pentru ca nici englezii nu se distreaza deloc.
EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei

beton rau
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea
ILDI25 spune:
quote:
Trimise - 14/12/2006 : 18:45:58
--------------------------------------------------------------------------------
Mai fetelor ce ine mananca copiii vostri legumele si alte feluri de meniuri complicate! Kailan refuza de vreo 2 saptamani orice leguma...La inceput a mancat bine,acum numai lapte cu cereale vrea si din cand in cand accepta para.....La mancare el vrea sa prinda vasul in care e mancarea si sa-mi ia lingurita din mana sa io introduca el in gurita....ne luptam unul cu altul. Si dupa aceea incepe sa planga si se suceste in scaunel....eu ii introduc repede lingura cu legume cand el plange cu gura pana la urechi....cateodata inghite si cateodata arunca afara.....altfel nu ar primi deloca legume in corp....
In schimb ne ridicam singur in picioare, mergem deja de-a laturi pe langa canapea. ne tinem de tot ce seamana a picior ca sa ne ridicam in picioare....fie picioarele lui mama sau tata fie picioare de masa...Ne-am lovit deja da atatea ori la capusor....am avut si cucui....da nu ne lasam....
FELICITARI pentru ridicatul in picioruse .
La capitolul mancat si David face la fel ,imi ia lingurita din mana ,vrea sa manance el singur ,daca se nimereste sa fie pireu in lingurita suntem manjiti peste tot chiar si in par atat eu cat si el . Dar am observat un lucru ,treaba asta o face cand nu ii este asa de foame ,asa ca mai nou i-l las cam 4 ore poate si mai mult si atunci n-are chef de joaca ca-i prea infometat.Ildi
ILDI25 spune:
quote:
Trimise - 14/12/2006 : 19:17:52
--------------------------------------------------------------------------------
Meniul mamei lui Alec:
cafea fara cofeina
cappucino
2 oua fierte
ciulama de ciuperci
placinta cu branza dulce si stafide, made by bunica lui Alec
placinta cu mere, idem producator
Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006
Mai ,mai ce te mai placintesti tu ,cu branza ,cu mere .Ce bine cand e mama langa tine ,a mea sta aproape ne vedem aproape zilnic ,dar si ea e cu lucrul cand vine acasa nu-i mai arde de placinte ,dar in we in schimb imi face toate poftele .
Ildi
DianaR spune:
Ildy, scump foc David cum vrea sa pape floarea! Pai abia astept sa vina vara sa ne intalnim!
Mama, dar cat mananca pruncii vostri! Fata de ai vostri a mea mananca mai rau ca o pasarica... Mey si nu-i place dovleacul copt... Ce chestie, mai e vreunul sa nu-i placa?
Luana scrii asa: {url="www.linkul.com"}poza{url} dar in loc de acolade pui paranteza patrata [] si iese poza.
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
ILDI25 spune:
Lyly sa sti ca papa bine ,pana acum orice i-am dat nimic nu mi-a refuzat ,cand tot citesc aici ca sunt bb care nu vor sa pape ,unu aia ,alalalt aialalta ,mi se pare ciudat ,sper sa nu-l laud acum si sa-mi faca fite pe viitor ,ca oricum diversificatul asta iti da batai de cap ce sa -i dai ,cat sa-i dai ,si pe deasupra sa nici nu manance ufff.
Diana r e bine si primavara ,dar sa vina cat mai repede ca nu suport frigul ,in general iarna mi se pare asa un anotimp nashpa ,ma indispune ,primavara ma simt ca si cum m-as naste din nou.
Ildi
ILDI25 spune:
LA MULTI ANI MARIA-ANA pentru implinirea a 6 lunite
La multi ani Mihnea Frumusescu la implinirea a 7 lunite
Ildi
arleena spune:
monicutza_bb cum te descurci cu bebe mic si starile naspa in care esti??si eu beam laptele rece cand eram
putin ca nu puteam mult...si acum tot rece il beau....si nu inteleg de ce am ramas cu sensibilitate la mirosuri si unele alimente?!?!
dianelor felicitari pt fotomodele voastre...
ici de la ale superstarul care isi cam da aere de vede mai nou....
si azi l-am pus la 11m un pic...n-am putut prea mult ca nu mi-a dat inima voie....dar ma capiaza...cum ies din campul lui vizual ah, ah, ah, ah, ah...numa asa face si incepe smiorcaiala, nimic nu pot face in casa....si l-am lasat sa planga vreo 15 min....mai intram in camera intre timp sa ma vada si el tot plangea....vrea sa-l iau in brate dar numai un pic si apoi vrea pe jos, sa vina dupa mine prin casa...sa vada tot ce fac....nici la buda nu ma pot duce singura
...sunt mama denaturata ca l-am lasat sa planga(defapt plngea de nervi si avea niste draci de numa) si am mai si urlat la el
...dar nu mai pot psihic....ca termina mieunatul asta a lui
carmina draga ai un fiu bestial. sa traiasca
...hmmm, mai sunt 3 zile pana in 17dec...abia astept raspunsul ![]()
luana bafta la controlul de hartogarie
, nasol moment
marc de roli tare dragut esti mai piticule...are mami cu ce se mandri
dolce, lya multumim de link-ul cu radioul..noi mai ascultam si pe yahoo luanchcast radio Traditional christmas
Cocutica draga de tine....n-as vrea sa fiu in pielea ta ca si asa ma simt super obosita si sunt varza pe toate planurile....apropo de filme.....cred ca de cand s-a nascut alex am vazut 2 filme pe calculator si alea cu intreruperi
amonar imi pare cunoscut scenariul.....de la mancare pana la plimbat prin casa si incusiv cucui
si acum inca are o vanatai mica pe frunte . numai la capitolul somn suntem exact invers....
ici lui kailan voinicelul
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea
arleena spune:
stati ca n-am terminat ![]()
am trimis pe adresa de mail aia de mai.iun2006@gmail.com cu aceesi parola ca la aia de yahoo un cadou in special pt lacri si ama care ne terorizeaza cu prajituri, torturi, placinte, etc![]()
la capitolul mancare:
1. noaptea de n ori trezit si papat tzatza de la 2-10 min
2. la o ora de la trezire(undeva la 11:30-12:00)branzica/iaurt(noi folosim Napolact extra crema
)+piscot nestle+mar/banana/para/etc sau cobinate 2 frcute
3. papat tzitzi cad are chef de la 2min-30min....lalait cu tzatza-n gura....
4. supa crema de legume+carnita de miel(150ml din care rar papa tot, de obicei cam 70-80ml)(cam in jur de ora 7-7:30)
6. tzatza cat cuprinde pana vine somnul
cel mai mult ma dispera ca suge cate putin si ff des....si din cauza asta sunt tot cu ragade

cu felicitarile de 6 lunite am ramas cam in urma si nu mai stiu unde
..sa nu va suparati ca nu am mai nominalizat, ok?
ciresele care au ajuns la venerabila varsta de 6 luni
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
nasterea
gicutza spune:
quote:
Originally posted by ILDI25
LA MULTI ANI MARIA-ANA pentru implinirea a 6 lunite
La multi ani Mihnea Frumusescu la implinirea a 7 lunite
Ildi
Multumim mult Ildi...
.Ioi.. 6 luni deja.. nici nu stiu cand au trecut!
La Multi Ani frumusescule
Mai scriu...
carminabulina spune:
Lacra si wapi, multumesc pentru raspunsul la intrebarea cu oul, desi sunt diferite macar stiu acum cat sa-l fierb
.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc