Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (31)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Buna! Am ramas i urma cu cititul, de-abia cum am recuperat ceva-ceva. am avut de lucru pt job, plus ca m-am apucat si de curatenie de Craciun, cadouri de luat, am fost sa ii iau ilincai un costumas cu "My fisrt christmas" si s-au adunat, ieri am fost la vacccinul de 6 luni, am plans [putin, dar ne-a trecut. nu prea stam grozav la capitolul greutate, doar 7 kg, iar ca inaltime n-am crescut deloc, deci tot 65 de cm. asta e, dr a zis ca ilinca arat bine, totusi, e vioaie, agera, deci poate mai recuperam pe parcurs.
mancarea noastra e cam asa:
07:00-san
10.30-11:00 - piure de fructe sau suc de fructe + 2 lingurite de cereale=150 ml
13.30-14:00-supa crema de legume sau supa si piure de legume=150-200 ml
18:00-cereale cu lapte-150 ml
22:00-san
in rest, am observat ca avem bebelusi insomniaci, cred ca eu am dat startul cu lamentarile mele, ca nu doarme, ca se scoala din ora in ora, etc, dar sper ca se va remedia la toate aceasta problema pe parcurs, odata ce se vor mai mari si puii nostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Dana, eu am vazut cartofi dulci in COra, din astia, roz si mari, dar nu tot timpul se gasesc. Si sigur gasesti in Metro, la casoleta, galbeni, si scrie pe ei ca-s cartofi dulci, n-ai cum sa iei altceva.

Carmen, galbenusul se da in zilele in care nu se da carne, pasat, in piureul de legume. Voi le dati galbenus de ou din comert?

Supa-crema rezulta din mixarea supei cu cateva lingurite de piure. Eu ii dau intai piure cu lingurita, nu prea mananca, apoi ii pun cateva lungurite in supa si ii bag supa-crema pe gat

Numai piureul de fructe il mananca cu placere, si asta numai de cand ii pun si mango in el. Nu mai comentez gusturile pustiului.

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Off am ramas rau in urma cu cititul si e atat de greu sa recuperezi ,si culmea cand mai am si eu putin timp liber nu prea e nimeni prin zona si cand nu am timp se scrie mult ,dar nu-i bai inseamna ca sunt multe noutati ,ciresele noastre sunt active ,nu gluma .
In primul rand vreau sa urez multa sanatate cireselor bolnavioare Sara ,Ana si Mihnea (a fost bolnavoir dar am vazut ca e mai bine)
La multi ani tuturor celor care poarta numele de ALEXANDRU si ALEXANDRA ,cam tarziu ,dar mai bine dacat de-fel

La multi ani celor ce poarta numele de Lucia,Lucian...

Virgi am vazut pozele cu Luana ,ce de poze ne pui tu de ma-bolnavesc ,ocean ,piscina ,apa...,vai ce-mi place sa ma balacesc .
Gabiam vazut si pozele voastre ,ai niste copii minunati.

Steluta felicitari pentru MAMA

Diana R frumos fotomodelul Vladut,dar nici surioara nu-i mai prejos,niste comori. Am uitat sa-ti raspund la o intrebare care mi-ai adresat-o mai de-mult ,referitor la zona in care locuim ,stam in Vlaicu ,voi parca stati aproape de malul Muresului ,daca am retinut bine. Dar oricum Aradul nu e mare asa ca cu masina ajungem repede prin zona voastra ,dar sa vina vremea mai buna ca acum e un frig

Lucia s bun venit in livada noastra .

Carmina ce dulcei Mihnea cum se ridica dragul de el in picioruse ,noi mai avem de asteptat ca suntem cam durduli si ii cam greu funduletul. Sa ne anunti pe 17 dec ,vine sau nu bb2.

Ildi

Mergi la inceput

quote:
Trimise - 14/12/2006 : 11:24:03
--------------------------------------------------------------------------------

LA MULTI ANI IRINA MARIA SI HORA LUCIA PT CELE 7 LUNITZE SI PT IERI DE Sf Lucia!
Si ca sa mai confirm o data ca sunt mama denaturata,vreu sa anunt ca lu' cupilu' meu i-au iesit ieri 2 dinti nu unul!Azi de dimineata am obs si pe cel de sus!sa vedeti muscaturi acum!!!!

Dana si Andrei (6 mai 2006)

Varsta Andrei

De doua ori Felicitari!! pentru cei 2 dintisori
Asa am patit si eu n-am stiut ce tot plange atata David ,cand colo pe saracutul i-l durea gingia si cand ma uit la el in gura ,vad 2 dintisori sus.

Ildi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

quote:
Originally posted by ILDI25

[quote]Trimise - 14/12/2006 : 11:24:03
De doua ori Felicitari!! pentru cei 2 dintisori
Asa am patit si eu n-am stiut ce tot plange atata David ,cand colo pe saracutul i-l durea gingia si cand ma uit la el in gura ,vad 2 dintisori sus.

Ildi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Scrisesem un mesaj in care multumeam pentru felicitarile de 6 lunite, dar nu a aparut.

Felicitam si noi ciresele care zilele acestea implinesc lunite in plus.

Ellax jucaria cu pricina e un tigrishor cred... l-am primit intr-o punga pe care scria Miniblu, deci cred ca a fost cumparat de acolo. Lui Marc ii place tare ca e facut din mai multe materiale si labutzele scartzaie.

Amiss nu cred ca tb sa te ingrijorezi pt Petra. Fiu-meu are 6 luni si abia am inceput timid diversificarea (la pranz cate un pic de piureu de morcovi, pastarnac, dovlecel si seara 6 lingurite de cereale), in rest, laptele de la san e baza. Are 4 mese de lapte, aprox. 7-800 ml.

Roli, mamica lui Marc (9 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Nu am apucat si noi sa raportam datele de 6 luni: 8,400 kg si 71 cm.

Roli, mamica lui Marc (9 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

poate sa ma invete si pe mine cineva cum sa fac sa pun un link si sa apara, in loc de tot carnatul adresei de web "povesti", sau un alt cuvant? pliiiz. am inceput sa uploadez cele promise si vreau sa dau linkurile

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

citat la semnatura nu mai am, da' caut unu nou si dashtept!

Mergi la inceput

quote:
Trimise - 14/12/2006 : 14:22:58
--------------------------------------------------------------------------------

Patru prieteni in vacanta. La hotel, neavand prea multi bani, hotarasc sa doarma cate doi in camera. Unul din ei sforaia atat de cumplit, ca au convenit sa doarma in camera cu el pe rand, fiecare cate o noapte. A doua zi dimineata, vine primul care a avut "onoarea", cu ochii rosii, parul ravasit etc. "N-am putut dormi toata noaptea, am stat in fotoliu si m-am uitat la el" A doua zi, urmatorul, rupt de somn si el: "Cum dreq sa dormi, se clatina acoperisul de la sforaitul astuia" A treia zi, vine al treilea fresh, odihnit, bine dispus. Ceilalti mirati: "Cum ai reusit sa te odihnesti?!?" "Simplu. Inainte de a ne baga in pat, l-am strans in brate, l-am sarutat dulce si i-am spus noapte buna. N-a inchis un ochi toata noaptea", a stat in fotoliu si s-a uitat la mine"

O tipa isi aude barbatul parcand masina cand si-o punea cu amantul. "Fugi, ia-ti hainele si sari imediat pe geam!", ii striga tipa. "Cum sa fug asa? Nu vezi ca ploua cu galeata afara?" raspunde tipul. "Daca barbatu-meu ne prinde, ne omoara pe amandoi! Tipul n-are incotro, iese pe geam si sare in strada, complet gol si cu hainele in maini, si se trezeste in mijlocul maratonului anual care avea loc in oras. Se pune si el pe fugit. Unul care alerga langa el, se uita la el si il intreaba: "Ati mai participat la maraton?" "O, da, in fiecare an" "Si mereu alergati gol?" "Sigur, imi da o mare senzatie de libertate" "Si cu hainele in maini?" "Da, dupa aceea ma imbrac pur si simplu si ma urc in masina" "Si purtati de fiecare data prezervativ?" mai adauga tipul "aaa nu, numai cand ploua

revin dupa ce gat de adunat prin casa...

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
Filmulete1 Filmulete2
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Carmina eu am fiert oul cel putin 15 min in clocot si i-am pus prima data un sfert de galbenus in piureul de legume cu pui ; azi i-am dat a doua oara ou si i-am pus jumatate de galbenus si jumatate din carnita pe care o primeste de obicei. Saptamana viitoare cand ii voi da 3/4 galbenus nu-i voi mai pune carne.
Lyly am cautat oua ecologice, dar nu am gasit. Am luat din Cora o caserola cu 6 oua de la Toneli (care a costat 50000 ROL)(scrie pe caserola ca gainile au hrana pe baza de cereale)

Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)

Mergi la inceput