Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (31)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Mai fetelor,faceti si voi o poza cu,cartoful asta dulce,ca eu nu gasesc.O singura data am rugat pe cineva sa ia din metro si cand mi-a zis ca un cartof dulce cantarea minim 1500g,m-am lasat pagubasa.Si daca il prepar,il mai pot congela,ca as lua si asa daca stiu ca pot sa il congelez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Carmina, galbenusul il dai cu cartof sau cu alte legume in pireu. Eu cel putin asa am facut la Fineas.Cu Andrei mai astept un pic....pana in ianuarie.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Bulinutzo,ousorul il bagi in legume.Nu il dai separat.Si nu mai dai carnitza in ziua aia.Cand ii dai ou,nu mai dai carne!!Da???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Dana hai ca-ti fac eu o poza cartofului...asteapta putin

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Uite aici IA CARTOFUL. Are aprox 350 gr.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

CArmina, eu fierb toate legumele si pentru piure scot dinn ele cartoful, morcovul, conopida si telina. Bine depinde de legumele care le pun...adica mai schimb compozitia piurelui. E, legumele astea scoase cu 1 varf cutit de unt si 1 picatura de lapte la care adaug si carna fiarta separat le mixez si iese piurul. Legumele ramase, patraunjelul, pastarnacul, ardeiul le mixez cu zeama si iese o supa crema mai chioara. Asa ca la masa de pranz am 125 ml supa + 100 ml piure. Inainte de piure, Ela manca 200-250 ml supa crema...aveam mai putine legume si le mixam cu zeama.

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Da, Danutza, multumesc frumos!!! Iti place cartoful dulce? Nu-i asa ca-i fotogenic ?.

uite cum cresc

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carminabulina

uite cum cresc

Saru mana pt poza.Si se gaseste la kg,la punga sau cum??Si de unde il luasi??Ca nici in Cora nu am gasit.Am cautat la legume-fructe si nu aveau!

Mergi la inceput

quote:

Da, Danutza, multumesc frumos!!! Iti place cartoful dulce? Nu-i asa ca-i fotogenic ?.

uite cum cresc

Arate bine si daca e la fel dse bun pe cum arata...il iau !!!Nu de sot!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vavitzu spune:

quote:

uite cum cresc

MULTUMESC SI EU PTR POZA CA NICI EU NU STIAM CUM ARATA "CIUDATENIA" ASTA PE CARE BB S-AR PAREA CA LE PLACE...

Mergi la inceput