Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (31)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

quote:
Originally posted by Amonar

Al meu baiat de la ora 17:00 nu mai vrea nimic a;tceva decat sa doarma. Si doarme pana la 5 sau 6 dimineata a doaua zi.

Si felicitari pt progrese!dar totusi cu somnul,nu doarme cam mult???De la 17 pana la6 dimineata????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Meniul mamei lui Alec:

cafea fara cofeina
cappucino
2 oua fierte
ciulama de ciuperci
placinta cu branza dulce si stafide, made by bunica lui Alec
placinta cu mere, idem producator

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LYLY809

Meniul mamei lui Alec:

cafea fara cofeina
cappucino
2 oua fierte
ciulama de ciuperci
placinta cu branza dulce si stafide, made by bunica lui Alec
placinta cu mere, idem producator

Bune placintile????

Mergi la inceput

S-a mai apucat cineva de curatenia de Craciun? Eu da. Am inceput cu cate o perdea pe zi, spalat si calcat.
Si mi-am programat de pe acum toate cele pe la coafor, ca iar raman de carutza...

Hora Lucia, "la multi ani"!

Bine ai venit, Lucia, si "la multi ani"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Mai fetelor, va multumesc tare mult pentru raspunsuri.Nu ma asteptam sa raspunda atata lume la "apel".
Incet, incet astept sa vina vremea bananei sa mai pot combina si fructele.Cu branzica s-a obisnuit pana la urma, nu mai face alergie pe piele.Singura mea problema e ca bea destul de putin lapte (cam 550 ml/zi - asta cu tot cu portia de cereale cu lapte-cereale pe care nu i le dau in fiecare zi de frica sa nu se ingrase prea tare)

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

ELLA, ILDI, STELUTA,PUIUDANA,GABI, AMI, OANA, COCUTICA, LACRAMIOARA, va multumim mult pentru urari! partea neplacuta e ca nu prea ne-a tihnit aniversarea, cu controlul asta. norocul e ca maine sper sa scap. fetele sunt foarte, foarte dragute, am facut azi o gramada. multumesc cireselor care m-au SMS-at, mi-a facut tare bine sa stiu ca se gandeste cineva la mine!!!

Ella, ia sa incerc si eu cu ciocolata, yumm yumm..
iar cu salariul acela prima stai linistita, sunt obligati sa il scoata. e brut si e fara nici o impozitare, se considera ajutor. bafta sa il iei repede.

in alta ordine de idei, nu mai stiu la cine am citit de iaurt cu fructe campina. NU!!!! nu iaurt cu fructe, mai bine friptura de porc. are o asemenea cantitate de chimicale incat nici la adulti nu e recomandat. punem fructe in iaurtul natur si il facem noi, mai bine.

LYA, uite un de la noi.

Ella, weekendu' ala e un soi de fata morgana, nu? a, nu, il vom putea avea dupa ce ne pleaca odoarele la master in strainatate.... ee, nu mai e mult!

Cocutica, si tu meriti , dupa noaptea asta!

Ella, eu pun cartoful intreg pe gratarul de la cuptor si il las acolo; cand bag furculita si e moale e gata. il curat de coaja si il amestec in blender cu celelalte minuni.

Ami, pana face copilul doi ani poti revendica prima de nastere. de fapt nu se cheama prima, caci aia ar fi impozitata, ci ajutor. contractul colectiv de munca pe 2005-2006, parca articolul 47, nu mai sunt sigura.

nici eu nu prea mai am idei. ma duc sa dezghet niste mazare pentru maine. voi cum o faceti??
asta seara incercam branza de vaci, i-am dat o singura data si nu prea a fost incantata. mai vedem acum.

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

citat la semnatura nu mai am, da' caut unu nou si dashtept!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by camelia.t

Mai fetelor, va multumesc tare mult pentru raspunsuri.Nu ma asteptam sa raspunda atata lume la "apel".
Incet, incet astept sa vina vremea bananei sa mai pot combina si fructele.Cu branzica s-a obisnuit pana la urma, nu mai face alergie pe piele.Singura mea problema e ca bea destul de putin lapte (cam 550 ml/zi - asta cu tot cu portia de cereale cu lapte-cereale pe care nu i le dau in fiecare zi de frica sa nu se ingrase prea tare)

Baieteii lui mami AICI

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Andrei numai daca bea seara 300 lapte,ajunge la 500 pe zi,altfel nu si chiar nu mi-am facut probleme pana acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by LYLY809

[b][teal]S-a mai apucat cineva de curatenia de Craciun?[teal]

Eu nu am tare mult de lucru, ca doar de 2 luni ne-am mutat si toate sunt noi prin geamuri si pe jos.Sambata dau o stergere la geamuri si un spalat la 2 perdelutze.De covoare si alte chestii....se ocupa sotzul.Mie mi-e destul sa ma gandesc la ce fac de mancare, si sa ma stresez ca nu stiu face prajituri si trebuie sa le cumpar!In fiecare an zic: data viitoare precis fac si eu ceva prajitura, sa stiu ca e facuta in casa......da de unde......acuma cu piti nu pot mesteri nimic!

Baieteii lui mami AICI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by puiudana2004

Bune placintile????

Dana si Andrei (6 mai 2006)

Varsta Andrei

is bune raaaau! asa cum imi imaginam ca sunt de bune cand citeam, COPIL FIIND, capra cu trei iezi... stiti voi, cand ii alunecau lupului placintele pe gat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

700 ml lapte pe zi??????????? Al meu copil bea doar 250 ml si sunt fericita ca bea si atat.
Facem cum facem si tot la mancarea lor ajungem.
Noi nu avem un program de masa nici de somn totul e alandala. De exemplu ieri nu se mai trezea dimineata asa ca l-am trezit eu la 11.30 sa-i fac sedinta de aerosoli si la 12.00 a luat prima masa de fructe. Pana la 12.00 noapte a reusit sa-si ia toate cele 5 mese iar daca sunt zile in care mananca doar 4 nici nu ma mai agit.
Eu nu pot pune ore ci dor numarul meselor .

1. lapte in biberon - 100-140 ml.
2. fructe diverse, cam 1 borcanel jumate de la hipp+1 lingura iaurt sau cereale; cred ca-i aprox 200 gr piure de fructe
3. lecume cu carne si branzica si 1 lingura cereale - 100-150 gr.
4. cereale 5 linguri(uscate) in care pun ori fructe ori iaurt ori branzica - 150 gr.

5. lapte in bibe - 100 ml

Mai dar eu am o mare nelamurire cu supa asta si supa crema si piureul de legume. Vad ca multe scrieti: 150 ml supa de legume + 100 piure de legume. CAre-i diferenta? Dati zeama in care au fost legume inainte in biberon si pe urma legumele pasate? Si supa crema cum e? Se da in biberon?

Eu am fiert separat mai multe legume sau le-am copt dupa caz, le-am dat prin blender si pe urma le-am pus in paharele pe care am scris ce e fiecare. Si in fiecare zi eu scot din frigider la plesneala cate 3 paharele. Bine unul e musai de cartof dulce iar acum mai inca unul obligatoriu pe cel cu pui. le pun la cuptorul cu microunde dupa care mai adaug branzica si o lingura de cereale ca altfel nu imi mananca piureul si gata. CAtodata iese foarte mult piure si am surpriza sa il manance pe tot cateodata doar jumatate de castron. Insa niciodata nu se plange ca ar mai vrea ceva dupa aia.
Eu in legume trebuie sa pun obligatoriu cartof dulce, branza si cereale altfel e . Insa daca i le pun doar pe astea tot nu le vrea.
Nu stiu daca e bine cum fac sau nu dar altfel nu stiu. Cand ii introduc o leguma noua sau orice nou nu i-l dau asa ci amestec deja in ceea ce el cunoaste.
Maine vreau sa-i bag si eu ou si nu prea stiu cum sa procedez. Il fierb ii dau un sfert asa fara sa-l amestec cu nimic? Sau il pot turna in legumele lui? Dar Carne ii mai dau daca ii dau ou, tinand cont ca ii dau doar un sfert?
Miki
nu ai raspuns cum faci cu mancarea separata? I le dai pe rand sau le amesteci in linguritza?

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput