Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (31)
Raspunsuri - Pagina 24
camelia.t spune:
Dana cat usturoi pui la o tura de legume?
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
mikiion spune:
Si eu sunt obsedata de cantitatea pe care o mananca. pt. ca Marc are deja 9 ,500 kg , a cam iesit din scala si eu trebuie sa fiu f. f. atenta sa nu-l supra-alimentez.
si uite ce am gasit. pt 7 luni: lapte 30-32 onces pe zi( sorry nu stiu sa transform, dar parca 30 ml e un oz.)
cereale uscate 3-5 linguri pe zi amestecate cu lapte, apa....
legume 2-3 linguri de 2 ori pe zi( deci cam 6 linguri pe zi), fructe la fel ca legumele, carnea 1-2 linguri de 2 ori pe zi, suc 2-4 oz , din cana .
Si am uitat , ma intrebai de ordine. Eu umplu farfuria cu apa f. f fierbinte de la robinet, inchid dopul, si apoi adaug cerealele , le amestec cu apa, fructele sau legumele in alte compartimente ( mai ales daca sunt scoase din frigider borcanassele incepute, farfuria imi usureaza viata. Daca sunt din dulap, eu nu le incalzesc prea mult.) si pun un capac si le tin cam 5 minute. Se incalzesc ele putin( nu devin fierbinti, doar asa sa nu mai fie reci) si apoi incep cu cerealele si apoi cu legumele. Ma mai opresc si ii mai dau cate o gura de apa. Ca am observat ca daca nu ii dau devine brusc mofturos. Bea apa din canita lui.
uite si www.babycenter.com/refcap/baby/babyfeeding/1400680.html#1" target="_blank">aici ceva informatii. Dar astia spun la cantitate cup si eu nu inteleg ce se intelege prin asta. Ca oricum ne-am distrat cu sotul zilele trecute ca am vrut sa vad cat inseamna o lingura. Si in enciclopedii faceau diferenta intre sistemul american si cel imperial( adica si canadian) ca nu eram noi suficient de incurcati.
Amiss. tu te plangeai de refuzul biberonului. Si al meu il rodea in loc sa suga. Si m-am inspirat de pe aici si am incercat cu canita. Asa se recomanda. Nu merge instantaneu. Am si schimbat modelul de la Gerber ca era prea tare ciocul. Dar la un moment dat s-a prins ca trebuie sa suga ca sa-i vina apa.
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
la fotograf
cocutica spune:
hehe...se tot vorbeste pe aici cam cat manaca bebeii pe zi. indraznim sa punem si noi meniul Elenei:
masa1(de obicei ora 9): 210 ml lapte
supliment la o ora de masa 1(ora 10): cca 50-60 ml suc fructe(mar/portocala/mandarina+morcov)
masa2(ora 13): 125 ml supa de legume + cca 80-90 ml piure de legume cu sau fara carne
supliment(ora 15.30): banana cu zeama de portocala sau cu branzica de vaci
masa3(ora 17):210 ml lapte
masa4(ora 21):250 ml lapte
Intre mese bea apa sau ceai.
Avem si niste alternative la suplimetul de la ora 15.30 dar inca nu sunt testate...daca ne plac va dam si voua retele![]()
Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by camelia.t
Dana cat usturoi pui la o tura de legume?
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mamiAICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
Am plecat de la 1/4 catel si am ajuns la 1 buc catelus de usturoi!!!
EllaX spune:
Nu mai stiu cine intreba ce lichide le dam de baut bebeilor... Noi dam ceai de musetel sau Baby Tea sau Babycalm, slab facute (aproximativ un plic la 400 - 500 ml apa fiarta). si apa plata. Nu e musai ca bebeii sa bea ceai, mai degraba este un obicei al locului.
Eu racesc. Mi-e gatul in pioneze si am si ceva dureri musculare. Am luat raceala de la fiica-mea? ![]()
EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
Editez ca sa spun ca acum observ ca am gresit o ortograma, sper ca din viteza. Am corectat!![]()
mikiion spune:
quote:
Originally posted by monicutza_bb
Miki am citit raspunsul tau ref. la casa si carut si altele dar nu m-am urnit sa iti raspund (ce nesimtita sunt, acum imi dau seama)
Fetele din Canada si State am un sfat pt voi: nu folositi borcanasele Gerber. Am avut neplacuta ocazia sa folosesc de curand papa la borcanele facuta de Gerber si sunt de KKO. Am incercat doar fructele (mar, piersica si banana) ca nu mai aveau Heinz in momentul cand imi trebuiau mie. Sunt naspa rau, acre, scarboase de-a dreptul. Ce rau imi pare ca nu mai am bonul sa le duc inapoi ca am luat cam multicelesi asa de scarboase sunt ca si noua ni se face sila sa le mancam.
Bine ca mi-ai spus de Gerber. ca aveam o oferta de la ei si vroiam sa le incerc. Eu folosesc heinz nebiologice, ca biologice nu am gasit. si Choix de president care mi se par f. f. bune. Astea sun biologice, si i-am dat si cereale de orez, tot din astea. Eu azi am incercat piersicile de la heinz si a lipsit doar o secunda sa nu le mananc eu in locul lui. Ca semana asa de mult cu nectarul de piersici pe care il beam eu cand eram mica. Fetele de peste 30 de ani poate isi aduc aminte. Unul gros in sticle de bere de jumate de litru......
Eu iti tin pumnii cu bebe2...o sa iti urmam si noi exemplul, sper ca la anul pe vremea asta.Dar tu esti f. puternica si mai tanara. Doar anul trecut , ai aterizat, ai si gasit job, ai si lucrat pana la sfarsit. Eu nu am fost in stare de nimic in timpul sarcinii, in conditiile in care nu am avut o sarcina f. grea pana in luna a 6-a .
Sper sa reusesti sa chemi pe cineva din tara sa te ajute spre sfarsit si primele luni.
Daca ai nevoie de ajutor cu ceva sa imi spui.
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
Virsta Marc
la fotograf
cocutica spune:
quote:
Originally posted by EllaX
Nu mai stiu cine intreba ce lichide le dam de baut bebeilor... Noi dam ceai de musetel sau Baby Tea sau Babycalm, slab facute (aproximativ un plic la 400 - 500 ml apa fiarta). si apa plata. Nu e musai ca bebeii sa bea ceai, mai degraba este un obicei al locului.
Eu racesc. Mie gatul in pioneze si am si ceva dureri musculare. Am luat raceala de la fiica-mea?
EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
Noi eram
.Sanatate multa in familia voastra multi
.Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
Amonar spune:
Mai fetelor ce ine mananca copiii vostri legumele si alte feluri de meniuri complicate! Kailan refuza de vreo 2 saptamani orice leguma...La inceput a mancat bine,acum numai lapte cu cereale vrea si din cand in cand accepta para.....La mancare el vrea sa prinda vasul in care e mancarea si sa-mi ia lingurita din mana sa io introduca el in gurita....ne luptam unul cu altul. Si dupa aceea incepe sa planga si se suceste in scaunel....eu ii introduc repede lingura cu legume cand el plange cu gura pana la urechi....cateodata inghite si cateodata arunca afara.....altfel nu ar primi deloca legume in corp....
In schimb ne ridicam singur in picioare, mergem deja de-a laturi pe langa canapea. ne tinem de tot ce seamana a picior ca sa ne ridicam in picioare....fie picioarele lui mama sau tata fie picioare de masa...Ne-am lovit deja da atatea ori la capusor....am avut si cucui....da nu ne lasam....
Spre sa inceapa si el sa manace ca tot omul legume si alte cele.....
AMISS
Eu ii dau in felul urmator:
6:00 lapte cu cereale 180ml-210ml depinde de chef...
9:00 para facuta la blender pe care o BEA in sticla
11:00-12:00-- legume +100ml lapte cu cereale
16:00 lapte cu cereale si cateodata doar cereale facute cu lapte dar in forma groasa
23:00 lapte cu cereale
Al meu baiat de la ora 17:00 nu mai vrea nimic a;tceva decat sa doarma. Si doarme pana la 5 sau 6 dimineata a doaua zi.
Pupam livada
(poze Kailan)
mikiion spune:
quote:
Originally posted by CamiM
Monnica incearca sa bei ginger ale impotriva gretii( la mine a mers foarte bine), sper sa treaca repede perioada asta.
Faza cu produsele Gerber am remarcat-o si eu acum vreo doua trei capitole, nici noua nu ne plac. Eu cumpar de la Beech Nut sau Earth's Best( astea sunt organice).
Beech Nut am gasit aici, am luat doar cereale deocamdata. Dar Earth's Best nu am vazut. O sa ma uit si la Walmart. Pe site-ul lor scrie ca ar avea. O sa le caut. Care le prefera?
Banuiesc ca Heinz nu se gaseste in USA?
Si cam cat manaca pe zi?
Mihaela
Virsta Marc
la fotograf
LYLY809 spune:
camelia.t, noi suntem cam blocati cu diversificarea.
Iata meniul nost:
ora 8.00 lapte Humana 2, 150 ml
ora 11.00 3 linguri piure fructe: mango, mar si cartof dulce
ora 14.00 supa-crema de legume ( cred ca nu-i place broccoli) 90 ml
ora 17.00 lapte matern ( 50-60 ml) si completare 150 ml lapte Humana 2 ( total; 200-210 mk)
ora 20.00 ii voi da, ca de obicei, 210 ml lapte Humana 2 cu cereala Humana cu piersici
si noaptea se trezeste si suge cam 50-60 ml lapte matern
Ca medie, pe zi, bea 600-650 ml lapte, 100-150 ml supa-crema legume (saucu carne) si 2-3 linguri fructe
Altceva n-am reusit sa-l determin sa manance
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006