Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (31)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Camelia totusi nu ii dai cam tarziu legumele???
Andrei papa asa:
ora 4= 200-240 ml lapte
ora 10=fructe 100-150(cum are chef)
Ora 14=legume 150-200
ora 18=iaurt sau cereale(o zi iaurt,o zi cereale)
ora 21-21.30=270 -300 ml lapte sau mai putin cand la 18 papa cereale,adica vreo 240.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by puiudana2004

Camelia totusi nu ii dai cam tarziu legumele???
Andrei papa asa:
ora 4= 200-240 ml lapte
ora 10=fructe 100-150(cum are chef)
Ora 14=legume 150-200
ora 18=iaurt sau cereale(o zi iaurt,o zi cereale)
ora 21-21.30=270 -300 ml lapte sau mai putin cand la 18 papa cereale,adica vreo 240.

Dana si Andrei (6 mai 2006)

Varsta Andrei

Waw....ce mult lapte beti. bravo voaua! Andrei nu bea mai mult de 180 nicicum.Asta e maxim la el.
Dana nu in fiacare zi ii dau legumele la ora asta, asta era meniul de azi.De cele mai multe ori i le dau dimineata, la 10 cu carnitza. El n-are nici o treab de cum ii invart eu mesele. Mananca orice, oricand.Numa ma gandeam si eu ca poate se plictiseste de acelasi ritual, aceleasi combinatii.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Uitasem sa spun ca eu inca nu i-am introdus nici ou, nici iaurt, nici banana. O sa le introduc pe rand dupa Craciun. Asa ca nu am tare multe variante posibile........

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Eu ma inspir din meniurile care mi le-au dat la dispensar.
Si pt. solide ca eu alaptez si cu laptele e cam haotic.
La 9 cereale cu fructe( suntem inca la inceput si prmim doar orez si orz) iar ca fructe am incercat doar mere si piersici
cantite( ar manca chiar mai mult dar nu vreau sa bea prea putin lapte) 60ml ( cam 3 linguri) cereale uscate amestecate ori cu laptele meu ori cu apa si 2-3 lingurite de piure de fructe

la 12.30 legume si fructe ( Am incercat doar morcov si dovleac)
3 linguri legume si vreo 2 fructe

la 18 ( depinde de programul zinic) cereale si legume si fructe ca aceleasi cantitati.

Ce am observat. Ca trebuie sa fie totul moale . Daca imi ies cerealele mai tari mananca mai greu. Si am dezghetat si cubuletele de piure de dovleac. Unele care erau mai groase le-a rrefuzat iar a doua zi a acceptat din seria a doua pe care o facusem mai moale si mai bine maruntite.

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
la fotograf

Mergi la inceput

Si uitati-va aici cam cat mananca www.dropshots.com/day.php?userid=183308&cdate=20061212" target="_blank">farfurie

E o farfurie in care poti sa pui apa calda si se incalzeste mancarea. Poate o gasiti si voi ca mie mi-e f. utila.

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

Virsta Marc
la fotograf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

quote:
Originally posted by camelia.t
Waw....ce mult lapte beti. bravo voaua! Andrei nu bea mai mult de 180 nicicum.Asta e maxim la el.
Dana nu in fiacare zi ii dau legumele la ora asta, asta era meniul de azi.De cele mai multe ori i le dau dimineata, la 10 cu carnitza. El n-are nici o treab de cum ii invart eu mesele. Mananca orice, oricand.Numa ma gandeam si eu ca poate se plictiseste de acelasi ritual, aceleasi combinatii.

Incearca sa pui si o tara de usturoi in legume.E altceva,garantat.Lui Andrei ii place mai mult papica asa,cu usturoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Miki e destul de greu sa-ti dai seama cam cata cantitate e dar nu pare foarte mult. Adica cam atat mananca si mihnea sau poate putin mai putin . Intrebarea ar fi alta: cum ii dai? iei putin din fiecare si-i dai o linguritza sau pe rand? Si ce ai acolo mai exact, cea alba si cea galbena?

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carminabulina

Miki e destul de greu sa-ti dai seama cam cata cantitate e dar nu pare foarte mult. Adica cam atat mananca si mihnea sau poate putin mai putin . Intrebarea ar fi alta: cum ii dai? iei putin din fiecare si-i dai o linguritza sau pe rand? Si ce ai acolo mai exact, cea alba si cea galbena?

Nu e foarte mult. Sunt cantitatile recomandate aici pt. un copil de 6 luni. Pt ca aici se pune accent pe faptul ca daca ii dai prea mult reduci cantitatea de lapte. Si ea nu trebuie sa scada sub 750 ml pe zi.
Ce e alb sunt cereale de orez 2 linguri + 1 lingura orz + o lingura mere piure din borcanas. Iar ce e oranj e piure de morcov biologic tot din borcanel. Cred ca acolo sunt 3 linguri deci cam jumate de borcanel de 128 ml( deci cam 60 ml). Asta e pt. seara. Oricum noi suntem la inceput. Legumele si fructele le-am introdus abia din 4 dec.

Virsta Marc
la fotograf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Maaama, cat mananca bebeii vostri! Ana a mancat o data 210 ml lapte(ne-am si speriat), de vreo 10 ori 180 ml, de vreo... 20-30 ori 150 ml, iar restul meselor - pana in 150 ml. Zilele astea suntem la mese de 50 - 120 ml lapte, absolut alandala ca program. Am citit intr-o carte tare faina pe care o am eu ca, atunci cand bebe e bolnav, ii dai sa manance cand poate si cat poate, nu te mai tii de orar. Si incerci sa ii dai apa/ceai la 5-10 min o data. Cica isi revine cand se insanatoseste.

Legume mananca binisor, variabil de la o zi la alta - a mancat si 150 ml si am oprit-o eu, ca diversificam abia de 2 saptamani si mergem incetisor. Cel mai tare i-a placut dovleacul copt, cu un pic de cereale in el.

Apropos de legume, ce ciudatenie este si cartoful asta dulce!... Arata a morcovo-cartofo-ridiche, crud are gust de cartof, copt are gust de dovleac. Dar e bun la gust!

EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Puiudana, la noi singura zi in care nu a primit legumele a fost cea in care am pus si usturoi la legumele facute la cuptor. Mirosea si se stramba de mureai de ras!

Mergi la inceput