Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (31)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

quote:
Originally posted by puiudana2004

Cum sa se supere fata,numai ca,uneori nu am timp si raspundez in fuga!!!

Dana si Andrei (6 mai 2006)

Varsta Andrei

Uf ce bine!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by amiss_zip

I-am dat azi dimineata mar, si i-a placut foarte mult ! ma bucur mult! Deci nu e chiar o cauza pierduta.

Noi nu am luat prima de nastere. Au trecut deja 6 luni de la nastere pot oare sa o mai ridic?

poze si filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Foarte bine, bravo Petra! Daca le combinam noi doua pe cele 2 mate iese pruncul aproape perfect una manca fructe ailalta legume. Cine se ofera cu un copil ce manac cereale?
6 luni stiu eu ca-i termenul in care iti poti ridica banii...

Mergi la inceput

Ella, Arleena,

Ella, eu cartoful dulce il fierb ca si orice alta leguma nu i l-am dat inca copt. Si daca il coc cred ca o sa-l coc la microunde cum fac si cu dovleacul, il curat, il tai bucati si-l pun intr-un castron si acopar cu capat de plastic special de microunde, dureaza cateva minute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

DianaR, multam, ma duc sa i-l fierb. S-a decalat cu totul programul, ca am sperat sa pape lapte. Ooofff! Asa o sa fie mereu cu mancatul! Da' sa stii ca ne calificam pt manechine, ca ana a slabit, zilele astea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by carminabulina

Bine mai Doroti, performanta noastra nu conteaza? Ca si noi ne ridicam singur in picioare,a m pus si dovada .

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Carminuta, am inscriso pe hirtie, si cind am timp le trec pe toate.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carminabulina
Ca sa fiu sincera nu sunt chiar suparata dar am zis sa fiu mai convingatoare. Nu stiam ca asa se procedeaza, scuze Doroti . oricum, Multumesc pentru pupic Danutza.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Iata a raspuns si Danuta .
Nu ai de ce sa te scuzi, ca eu tot asa as face.

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Iaca incet am ajuns si eu la zi cu cititul.
si se cam termina ziua.
Asa ca va zic o seara placuta.
mai sunt pe aici o leaca.

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Va multumesc tuturor celor care ne-au urat la multi ani. Noi am avut un tort si a facut mami placinta sarbeasca(cu braza). Si a fost tare bunaaa...zice mami, ca eu Nicole nu am gustat-o. Am primit o caciulitza o paturica Disney si o pijama tot Disney.

Bun venit noi cirese.

Azi mergem la vaccinul de 6 luni. Avem emotzii mari.

Numai bine tuturor.

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Cami.t noi papam asa :
ora 06:00 260ml lapte
ora 11:30 piure de legume cu pui (cartof, morcov, dovlecel, broccoli) sau cu galbenus de ou
ora 15:00 210 ml lapte
ora 19:00 mar ras cu branzica
ora 22:30 260ml lapte
Eu citisem pe undeva ca atunci cand sunt mici nu prea le place sa le schimbi meniul, daca le introduci ceva nou, le introduci treptat sa nu sesizeze ei schimbarea. Dupa varsta de un an devin mofturosi si trebuie schimbat meniul des.
Oana si noi avem pielea sensibila si decand folosim TriXera nu ni s-au mai iritat obrajorii (ne dam doar dupa baita).
Aseara l-am dus pe Stefy sa-l vada pe Mos Craciun la petrecerea pentru copii organizata de firma la care lucrez eu. Petrecerea a fost foarte draguta (au inchiriat o sala la un hotel), dar pe noi nu ne-au interesat nici clovnii, nici baloanele, nici jocurile pe calculator, ci .... barba lui Mos Craciun in care ne-am infipt cand ne-am dus sa ne luam cadoul si era sa-l deconspiram pe Mosu
O seara frumoasa !

Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

S-a fiert cartoful. Se face tare repede. Intre timp, mi-a mancat si Ana 90 ml lapte. Avem un total de 370 ml, pana acum. Incerc s-o adorm. N-a dormit azi deloc, ca se ineaca cu secretiile si tuseste.

Mergi la inceput