Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (31)
Raspunsuri - Pagina 21
camelia.t spune:
quote:
Originally posted by arleena
"aaa nu, numai cand plouade
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
Si inca unul si ma duc, gicutza nu-mi mai merge messul, cred ca de la yahoo e, am vazut ultimul tau mesaj, cu maine seara sau vineri...te sun dimineata maine la ora 10 si-ti spun ce si cum, dar cred ca ramane valabil pentru ca nu am gasit nimik in seara asta, poate maine sa apara ceva dar...te sun, ok?poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
Carmina eu am primit o avertiza re luni ca 2saptamini pot sa am probleme cu messengerul ca fac ei ceva acolo.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
camelia.t spune:
Fetelor, eu deja nu mai am idei cum sa mai combin alimentele astea.V-as ruga, in masura in care aveti chef, sa scrieti aici, asa simplu, cu liniuta, ce ati mai dat bb-ilor de mancare.
Incep eu: ora 6.30 - 180ml lapte, 10.30 - cereale cu lapte, 14.00 - branzica cu 2 mere mici si biscuiti(ca erau zemoase tare merele)....urmeaza pe la 17-18 ceva pireu de legume.
Mai astept variante....sa ma mai inspir de la voi.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by EllaX
Buna dimineata, Doroti! La lucru? Ne bem cafeaua impreuna? Cine ni se mai alatura?
La lucru Ella, da prost de tot cu timpu si cititu, iaca acum miam mai facut o leaca de timp, da o bem acu.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
virgi spune:
Salutare ciresici!!!
Off, iar am ramas in urma cu cititul.
Astazi am fost norocoasa ca mi-a adormit micuta de la 8:30...
Cami- eu stiu ca fetele noastre au fost incapatanate si ne-au dat ceva emotii cand erau in burtic ( stii tu la ce ma refer), dar observ o asemanare uimitoare in comportamentul lor.
Luana a inceput sa se trezeasca in ultima vreme de cel putin 5 ori pe noapte....ii fac lapte ( refuza), ii aduc apa ( bea putin si apoi se pune pe plans..dar nu e un plans hotarat..e unul asa alintat), intr-un final adoarme..si peste cel mult o ora..o ia de la capat..si uite asa pana dimineata. 
Mi-e dor de programul ei de alta data...cand se trezea o data cel mult de doua ori..papa cu pofta si apoi nani. Sa mai sper ca-si va reveni????
A devenit mofturoasa...cum se plictiseste de o jucarie se pune pe plans, daca cineva-i foloseste jucariile...se pune pe plans...daca in timp ce ma joc cu ea..mai arunc un ochi la tv..ma simte imediat si plange.
Eu sper sa vina si vremuri mai bune.
Angelica - kam'samnida
DianaR spune:
quote:
Originally posted by roli25
uf, in sfarsit am terminat. puteti sa ne vedeti din prima zi pana acum pe YAHOO PHOTOS: MARC cu MAMI si cu TATI...editie revizuita...
Roli, mamica lui Marc (9 iunie 2006)
Scump foc, sa-ti traiasca!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
carminabulina spune:
Absolut mortale bancurile si aia cu naufragiatii 

Andreea cunosc senzatia de a face ce celalalt se chinuie sa faca
...pe Petra orican cu mare palcere o asteptam la noi in patutz...uf a nu se intelege ce-i mai rau
.
Doroti, eu nu am primit nici o notificare, dar vad ca acum merge.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
carminabulina spune:
[CAmelia cum as putea eu sa te ajut cand si eu am cam aceiasi nelamurire...
De ex: ieri i-am dat:
-pui
-brocoli
-ardei
-branzica
-morcov, toate amestecate intr-un piure.
Azi vreau sa-i dau morcov, cartof dulce si pui+branzica ca altfel nu-l primeste.
revin ca s-a trezit indianul.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
DianaR spune:
quote:
Originally posted by Lya
Aaaa si apropo de piele uscata,si Erik are pielea uscata pe fata,mai are si cate-o pata uscata pe piciorus cateodata,iar Rut are cateva pete rosii(mi s-a spus ca e dermatita atopica).....as vrea sa le intreb pe doctorite daca trebuie tratata neaparat,i-am mai dat siropele,cu creme,dar chiar tot timpul tre sa-i dau cu ceva?Ca vesnic are macar 2 pete.Si daca nu o tratez poate sa faca astm?E nasol ca la noi in neam mai are verisori astmatici(2)si cu alergii,e materialul prost.dewww.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty
&Erikutz
Nu face astm ca nu-i tratezi dermatita, dar daca are teren atopic (adica antecedente de alergii la el sau in familie) nesansa de a face astm e f. mare.
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
EllaX spune:
Voi cum faceti piureul de cartof dulce? Coaceti cartoful la cuptor? Si daca da, in coaceti intreg sau taiat in jumatati? Da' imi raspundeti repede? Multam!